Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Perşembe gününden itibaren cüzdanınızın epey şiştiğini fark ediyorsunuz. Rüzgâr sizden yöne esmeye başlıyor ve bazı projeleriniz için yeniden kolları sıvıyorsunuz. 7 Mart - 14 Mart Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

7 Mart - 14 Mart

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işler, organizasyonlar, aktiviteler ile haftanızı başlatıyorsunuz. İşten elde edilen gelirlerinize odaklandığınız da bir hafta olacak. Diğer taraftan arkadaşlarınızdan alacağınız haberler Pazartesi öğle saatlerinde sizi şok edebilir ya da hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Bir arkadaşınızın kariyerinde yaşadığı sorunla uğraşabilirsiniz. Pazartesi ve Salı günleri oldukça hareketli. Sosyal çevre ve yer değişimleri ile alakalı konularda hızlı gelişmeler bu hafta başında gündeminize yerleşecek.

Çarşamba ve Perşembe günleri kendi halinizde olmak, kendi işlerinize odaklanmak, kendi maneviyatınıza değer vermek isteyebilirsiniz. Perşembe günü Merkür’ün Balık burcuna geçişiyle beraber seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuki oluşumlar açısından hızlı konuşma ve görüşmelerin devrede olacağı da bir dönem başlıyor. Öğrenciyseniz eğitim hayatınızda kendinizi göstermek konuşmalarınızı hızlandırmak, fikirlerinizi ortaya koymak ön plana geçerken geleceğe yönelik önemli planlarınızın sezgilerinizle zaman zaman kararsızlıklarınızla hareketlendiğini görebilirsiniz. Bu dönem içerisinde seyahatler konusunda karmaşalar, belirsizlikler de gündeme gelebilir. Bütün işlerinizi çok daha net tutmaya ihtiyacınız olacağı da bir süreç olacak.

Pazar günü Güneş ve Neptün kavuşumu ile daha az samimi olduğunuz insanlarla girişeceğiniz işler önem kazanırken, başka insanlar için bir şeyler yapma arzunuzun kuvvetli olduğunu göreceksiniz. Diğer taraftanyapıyorsanız bu işlerinizde egonuzun düşük çalışma olasılığı yüksek. Bazı konu ve olaylara gereği kadar etkin bir şekilde müdahale edemeyebilirsiniz. Çok kolay bir şekilde insanların etkisi altında kalabilirsiniz. Etrafınıza yardım etmek çok güzel ama kendinizden çok fazla ödün vermeyin. Evliyseniz eşinizin akrabaları ile ilgili konularda fedakarlıklarınız yüksek olabilir. Herhangi bir yere gidecekseniz bağışıklık sisteminizi hafta sonu sağlam tutmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
7 Mart - 14 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 32' 48" R
Ay
Başak
00° 13' 40"
Merkür
Boğa
00° 15' 19"
Venüs
Boğa
20° 14' 20"
Mars
Koç
11° 42' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 50"
Satürn
Balık
17° 48' 39"
Uranüs
Boğa
23° 15' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 09"
Lilith
Başak
25° 04' 14"
True Node
Koç
14° 52' 32"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>