Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hafta ilerledikçe daha çok zorluk çektiğinizi hissediyorsunuz. Cuma gününden itibaren Güneş ve Jüpiter sayesinde profesyonel ve finansal konularda bir kazanım elde edeceksiniz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin! 28 Şubat - 7 Mart Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

28 Şubat - 7 Mart

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, ortak parasal konular, ödemeler, banka işlemleri, vergiler, krediler, faizler ve bu alanda yapılması gerekenlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Diğer taraftan bu alanlarda kafanıza koyduklarınızı çok net yapacağınız da bir hafta olacak ama bazı noktalarda çok çabuk havlu atmayı isteyeceksiniz. Biraz depresif etkiler yüksek olabilir. Özellikle bir borcun ödemesi ya da krediyle, bankayla halletmeniz gereken işler varsa ve bu işlerin sizi sıkıştırdığını görüyorsanız bu hafta bardağın boş tarafını görmeyin çünkü güzel gelişmeler akabinde karşınıza gelebilir.

Çarşamba günü Balık burcunda bir Yeniay var, bu Yeniay seyahat, eğitim, ticaret, hukuki birtakım adımlar, gelecek planları ve eğitim alanlarınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız. Öğrenciyseniz burada oluşacak bu Yeniay ile beraber Mart ayında eğitim konularında en şanslı, aktif ve faal kişi siz olabilirsiniz. Bir seyahat ortaya çıkabilir, farklı bir yere gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz, eğitimle ilgili bir konuyu hareketlendirmek bu alanda bir karar vermek ya da bir eğitime başlamak gibi etkiler devrede olacak ama ne olursa olsun hayata olumlu ve keyifli gözlerle bakacaksınız. Evliyseniz eşinizin kardeşleri ya da akrabalarından yana şans ve fırsatlarınız da bu Yeniayla beraber yüksek olabilir ve buradan elde edeceğiniz güzel sonuçlar sizi mutlu edebilir.

Hayata esnek gözlerle baktığınız ve bu esnekliği arkadaş ortamlarınızdan toplayacağınız da bir süreç. Demek ki arkadaşlarınızın hayatındaki değişimler, çevrenizi değiştirmiş olmanız aslında hayata bakış açınızı da değiştirmiş olmalı ki işte bunların sonuçlarını da çok net göreceksiniz.

Venüs Mars ve Plüton kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde olacak. Sevdiğiniz insanla kavgalardan, gürültülerden, sürtüşmelerden de uzak durmanız gerekiyor. Kıskançlık, manipülasyon, yönlendirme, karşı tarafı dinlememe, inatçılık etme bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Karşı tarafla aranızdaki bağlantıyı gereksiz yere yormamaya özen göstermelisiniz. Eğer özel hayatınızda böyle bir etki yoksabirliklerinize ve ortaklı işlerinize dikkat etmeniz gerekecek. Perşembe günü sevdiklerinizle kavga etmemeye çalışın.

Cumartesi günü çok güzel haberler alacaksınız ve kendinizi gerçekten şanslı göreceksiniz. Pazar günü hem Venüs hem Mars Kova burcuna geçiyor. Para ile ilgili konular önem kazanmaya başlıyor, önünüzdeki 1 ay boyunca para ile ilgili konularda mücadeleleriniz artacak. Maddi konularda neler yapabileceğinizi çok net göreceksiniz. İlişkinizde verdiğiniz kararların parasal sonuçları da karşınıza gelebilir. Eğer ayrılmaya karar verdiyseniz nafaka ile ilgili konu ve olaylar hızlanabilir ya da sevdiğiniz insanla aranızda bir para meselesi varsa bunlara yaklaşımlarınız da önemli olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
28 Şubat - 7 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 34' 25" R
Ay
Başak
00° 33' 34"
Merkür
Boğa
00° 17' 24"
Venüs
Boğa
20° 16' 23"
Mars
Koç
11° 43' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 38' 14"
Satürn
Balık
17° 48' 46"
Uranüs
Boğa
23° 15' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
21° 30' 14"
Lilith
Başak
25° 04' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 16/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>