Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlham dolusunuz, sezgileriniz ve hayal gücünüz zirvede! Kendinizi ortaya koymak konusunda size her biri farklı şekilde yardımcı olacak Plüton, Neptün, Jüpiter, Merkür ve Mars'a güvenebilirsiniz. 25 Nisan - 2 Mayıs Mottosu

Yengeç Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Nisan - 2 Mayıs

Yengeç Burcu

Yengeç ve yükselen Yengeçler, bu hafta hem sosyal çevrenizden hem uzaklardan haberler gelecek. Diğer taraftan hem eğitim alanlarınızda hem yurtdışı bağlantılı işlerinizde ve öğrenmek istediğiniz alanlarda güçlü etkileşimler var. Daha az tanıdığınız insanlara faydanızın ve yardımınızın da yüksek olduğu bir dönem. Adeta kendinizi yeniden keşfettiğiniz yeniden bulduğunuz da bir dönem olacak.Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek isteyebilirsiniz. Hem yakın çevreniz hem de yurtdışı bağlantılı işlerinizin zaman zaman engellendiğini, sekteye uğradığını ya da bazı konuları tekrar tekrar gözden geçirmeniz gerektiğini fark edeceksiniz. Partnerinizin sağlığı ya da işi ile ilgili konularla ilgilenmek ön plana çıkabilir. Konu ne olursa olsun işleri 10 Mayıs’a kadar hızlı tutmaya özen gösterin çünkü 10 Mayıs’ta Merkür İkizler burcunda gerilemeye başlayacak.

Birseyahati, eğitimle ilgili bir fırsat olabilir bu hafta en çok bu noktalardan yana şanslısınız. Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri hayat sizi desteklerken Cuma günü Plüton geri hareketine hazırlanıyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda gerileyecek olan Plüton bu alanlarda bazı gecikmeleri, aksilikleri ve problemleri de karşınıza getirebilir ama şimdiye kadar ilişkinizde problemler yaşadıysanız Plüton’un gerilemesiyle beraber ilişkinizdeki sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.

30 Nisan’da parçalı güneş tutulması var siz bu güneş tutulmasını sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde yaşayacaksınız. Çevrenizde hızlı değişimlere hızlı gelişmelere açık olmanız gereken bir dönem olacak. Ama bütün bunları yaşarken aslında bu değişimlerin sizi ne kadar farklı noktalara çektiğini, yaşadığınız bazı sorunlar varsa bu sorunların aslında ne kadar güzel olaylara hizmet ettiğini çok net bir şekilde göreceksiniz. Çevrenizdeki insanlara gülümseyin, karşınıza gelecek olan insanlar size hayatınızın önünüzdeki döneminde neler yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde gösterecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Nisan - 2 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 43' 52" R
Ay
Oğlak
15° 36' 09"
Merkür
Koç
16° 38' 36"
Venüs
Boğa
00° 07' 08"
Mars
Balık
29° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 26"
Satürn
Balık
16° 30' 44"
Uranüs
Boğa
22° 18' 23"
Neptün
Balık
28° 53' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 06"
Lilith
Başak
23° 15' 30"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>