Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Balık Burcu

Ocak ayına romantik bir başlangıç yapıyorsunuz. Hem yüzünüz gülüyor hem de aşk hayatınızda duygusal dakikalar sizleri bekliyor. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar kariyer hayatınızda bir hayli emek vereceğiniz bir dönemden geçebilirsiniz. Yeri geldiğinde agresif olmanız gerekse de bu dönem çabanızın karşılığını göreceksinizdir. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması Yengeç burcunda 20 derecede meydana geliyor. Bu tutulmayla aşk hayatınızda net kararlar almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Çünkü aşkınız her zaman önde gelse de gerçeklere baktığınızda kendinizi geriye mi çekmelisiniz bunu düşünebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili zorlu bir süreç geçirebilirsiniz. 11 Ocak'ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Yaşadığınız çevrede değişiklik isteyebilirsiniz. Buhayatınızda da radikal kararla olabilir. Eğitimle ilgili de düşünebilirsiniz. Ama artık farklı yüzler farklı bir çevre istediğinizi fark edebilirsiniz. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranıza mesafe koyabilirsiniz. Duygusal tarafınızdan medet umanlara artık sınırlarınızı belli edebilirsiniz. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar hayatınızda parladığınız bir evrede olacaksınız. Özellikle bu aşk hayatınızda size etki edecektir. Romantik bir o kadar da tutkulu bir aşka başlayabilirsiniz. Evliliğinizdeki sorunları çözebilirsiniz. Estetik için uygun bir dönemde olacaksınız. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar hisleriniz size yön verebilir. İçten içe kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu dönem önceliğiniz özgürlüğünüz olacak. Kimseye hesap vermeden düşündüklerinizi tek tek yapmak isteyebilirsiniz. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar sağlığınızdaki problemlerde artık güçlenmeye başlıyorsunuz. Kendinize öncelik verdiğinizde hem psikolojik hem fiziksel olarak kendinizi iyi hissedeceksinizdir. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniayda eskiye dair her şeyi kapatıyorsunuz. En ufak bir şey bile kalmıyor. Yeni bir sayfa yeni bir hayat karşınızda sizi bekliyor.

Şubat ayına başladığınızda iletişim yönünüzün aktif olduğu bir dönemden geçebilirsiniz. Eğitim hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar sizi en iyi yine siz anlayacaksınızdır. O yüzden bu dönem kimseye akıl danışmayın. Siz neye karar verdiyseniz onu uygulayın. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar maddi olarak bereketli bir dönemden geçeceksiniz. Özellikle büyük yatırımlarınızda güzel getiriler elde edebilirsiniz. Maaşınızda artışlar olabilir. Karlı bir dönemde olacaksınız. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda çalışma hayatınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir bitiş ve daha güzel bir başlangıca yol alabilirsiniz. Sağlınızda da gösterdiğiniz özen iyileşmenizi sağlayacaktır. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar enerjinizi sosyal çevrenize harcayabilirsiniz. Dostlarınızla olan iletişiminiz artabilir. Beraber yeni işlere girişebilirsiniz. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, kendinizle ilgili atacağınız yeni adımlar için biraz daha beklemelisiniz. Özellikle bu sıfırdan başlayacağınız bir durumsa sabretmeniz gereklidir. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar Balık burçları olarak sizlerin dönemi başlıyor. Mumlarınızı üflerken dileklerinizi çok içten dileyin. Bu güzel enerjinizin keyfini çıkartın. Olumlu şeyler karşınıza tek tek gelecektir. 23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Şanısınız da açıldığı bu yeniayda dualarınızı, dilekleriniz kabul olabilir. Bir anda değişimin içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Mart ayına başladığınızda kardeşlerinizle ilgili konular gündemde olabilir. Sanata, kültüre olan eğiliminizle bu ay etkinlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar sağlığınızla ilgili durumlar söz konusu olabilir. Eğer ki bir teşhis alırsanız hemen inanmayın. Sonuçlar yanıltıcı olabilir. Retro sonrasında tekrardan başka bir görüş alın. Geçmişteki sevgiliniz tekrardan karşınıza ansızın çıkabilir. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3
Nisan'a kadar eğitim hayatınızda parlayabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle olan iletişiminiz daha yumuşak ve romantik olabilir. İlişkinizin başındaysanız çekinmek yerine birbirinizi tanımalısınız. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda duygusal olarak yorgun olabilirsiniz. Evliliğinizde özellikle hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayal ettiğinizin bu olmadığını düşünebilirsiniz. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar sizi en iyi yine siz anlayacaksınızdır. O yüzden bu dönem kimseye akıl danışmayın. Siz neye karar verdiyseniz onu uygulayın. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar maddi olarak güç kazanmaya devam ediyorsunuz. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar sağlığınızla ilgili ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde yarar var. Satürn hem psikolojik hem fiziksel olarak sizleri zorlayabilir. Ama hayatta her şeyin üstüne gidip savaştıkça, eskisinden de güçlü olacaksınızdır.2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise dostlarınızla olan ilişkinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Alacağınız yeni birteklifi veya miras haberi gelirinizde ansınızın yükselişe yol açabilir. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar tek savaşınız kendinizle olabilir. Sürekli kendinizi yermek, olumsuza odaklanmak sizi yapmak istedikleriniz için engelleyebilir. Psikolojinizi artık değiştirme zamanı, kendinizle barışmanız gereklidir.

Nisan ayına şansla başlıyorsunuz. Her konuda beklentilerinizin üstünde sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatında da güzel anlara şahit olabilirsiniz. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar ailenizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Aileye yeni bir birey katılabilir. Gayrimenkul yatırımlarınızda işleriniz retro süreci dışında olumlu ilerleyecektir. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Bu sert etkili dolunayda sizler maddi olarak risk altında olabilirsiniz. Kredilerinizde, ödemelerinizde sorunlar oluşabilir. Sizden borç isteyenlere asla vermeyin, geri alamayabilirsiniz. Sağlığınızı tehlikeye atacak hareketlerden uzak durmalısınız. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar gelirinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar iletişim kurduğunuz çevrede kendinizi kanıtlıyor olacaksınız. Çalıştığınız sektörler iletişime dayalıysa bu dönem güzel yerlere gelebilirsiniz. Eğitim hayatınızda yavaş yavaş zirveye çıkmaya başlayabilirsiniz. 23 Nisan'da saat 05:25'te Boğa burcunda 3 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda duygusal yaralarınızı sarmak bir daha arkanıza bakmak istemeyeceksiniz. Ayrıca akrabalarınız, kardeşleriniz ile ilgili sorunların üstüne bir çizik atarak affedebilirsiniz. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar çevrenize özellikle dostlarınıza karşı öfkenizi frenlemekte zorlanabilirsiniz. 27 Nisan Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar eğitim hayatınızda hırslı yapınız sayesinde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Zaman zaman yakınlarınıza karşı agresif çıkışlar yapabilirsiniz.

Mayıs ayına başladığınızda çalışma hayatınızla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Lider özelliklerinizle altınızda çalışan ekiple güzel işlere imza atabilirsiniz. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda iyimser yönünüzle bakamayacağınız durumlar olabilir. Fakat her şeyin de kötüsünü düşünmek enerjinizi azaltacaktır. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası rahatsızlıklarınızın nüks ettiği bir dönem olabilir. Ciddi hastalıklarınız varsa bu dönem hastanede daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Duygu durumunuzla alakalı olarak fobileriniz, korkularınız tekrardan ortaya çıkabilir. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar ailenize daha fazla vakit ayırıp onlarla iletişiminizi arttıracaksınızdır. İşlerden dolayı ihmal ettiğinizi görebilirsiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar artık geri planda kaldığınız ne varsa kendinizi bir adım öne çıkartıyorsunuz. Kısacası masaya siz de yumruğunuzu vurup eyleme geçiyorsunuz. Aşk hayatınızda ise tutkunun hakim olduğu bir dönemde olacaksınız. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar yapacağınız gayrimenkul yatırımlarda iki kere düşünmenizde yarar var. Aceleci kararlar almamalısınız. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar herkesin sizin kadar samimi olmadığını anlayabilirsiniz. Kısacası dostunuz ya da düşmanınızlar mı bunu fark edeceğiniz bir dönemde olacaksınız. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar evinizle ilgili değişimler veya yatırımlar yapmak istiyorsanız uygun bir süreçte olacaksınız. Ailecek maddi olarak güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. 22 Mayıs'ta 20:38 İkizler burcunda yeniay 2 derecede hanenizde, yaşadığınız şehirde değişiklikler yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar partnerinizle olan iletişiminiz artacaktır. Daha duygusal bir dönemde olacaksınız. Bazen fazla soru sormanız karşı tarafta şüphe uyandırabilir.

Haziran ayına başladığınızda ekonomik koşullarınıza odaklanabilirsiniz. Ödemeleriniz, borçlarınız sizi düşündürebilir. 5 Haziran'da saat 22:12'de Yay burcunda 15 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu sert tutulmanın etkisiyle kariyer hayatınızda stresli bir sürece giriyor olacaksınız. Güzellikle çözdüğünüz her sorunu artık agresif bir tavırla yürütmeniz gerekebilir. Yöneticileriniz de sizi oldukça zorlayabilir. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar aşk hayatınızda birbirinizi yanlış anlamaktan ötürü sorunlar yaşayabilirsiniz. Size söylenen her şeye inanmayın. Bazı söylentiler iftira olabilir. Çocuğunuzla olan iletişiminiz kopabilir. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar Merkür retrosu iletişiminizi etkilemedikçe partnerinizle aranızdaki bağın güçlendiğini göreceksiniz. Kalıcı bir ilişkiye ilerleyebilirsiniz. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma yeni bir gönül ilişkisinin ilk adımlarını atmanızı sağlayabilir. Çocuk arzusu olanlar için bir bebek müjdesi getirebilir. Ayrıca aileye de bereketli bir dönem getirecektir. Aileye katılan yeni bireylerle haneniz genişleyebilir. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar hayalperest olacağınız bir süreçte olabilirsiniz. Gerçekler ise canınızı sıkabilir. Hayallerinizi gerçekleştirmek için eyleme geçmeniz gereklidir. 25 Haziran'da Venüs retrosu bitiyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar maddi olarak hak ettiğinizi almak için savaşmanız gereken bir süreçte olacaksınız. Sonuç olarak emek verdikçe kazancınız gitgide artacaktır. 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığında bu maddi konularınızda zorluklar meydana gelebilir. Sizin hakkınız olanı başkası ele geçirmek isteyebilir. Bir miras konusunda bu yaşanabilir.

Temmuz ayına başladığınızda iyimser enerjinizle herkese ışık oluyorsunuz. Güzel olacak şeyleri önceden hissedebilirsiniz. Olumlu gelişmeler sizleri bekliyor. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadar etrafınızdaki gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenizde herkese güvenmemelisiniz. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla beraber size duygusal olarak yara veren insanları artık hayatınızdan çıkarma kararı alabilirisiniz. Bu illa ki bir gönül ilişkisi değil dost, akraba vs. herhangi biri olabilir. 12 Temmuz'da Merkür retro hareketi Yengeç burcunda sona eriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de 28 derecede yeniay Yengeç burcunda meydana geliyor. Bu yeniayda aşk hayatınızda gergin olabilirsiniz. Ayrıca çocuğunuzla aranızda otorite problemleri yaşanabilir. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar çalışma hayatınızda terfi alabilirsiniz. Gücünüzü kanıtladığınız bir dönemden geçeceksiniz. Sağlığınızla ilgili de sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Ağustos ayına şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Beklentinizden çok daha mutlu olacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Ağustos'ta saat 18:58'de Kova burcunda 11 derecede dolunay meydana geliyor. Bu sert etkili dolunayda sağlığınız etki altında olabilir. Aniden gelişen bir durum şiddetlenebilir. Sizi zorlayacak hareketlerden kendiniz korumalısınız. Psikolojik olarak da sizi aşağı çekecek beklenmedik bir olay yaşayabilirsiniz. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadarhayatınızla ilgili yeni şeyler öğrenme, kendinizi geliştirme sürecinde olabilirsiniz. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar aşk hayatınızda şansınızın açıldığı bir dönemde olacaksınız. Bir anda ayaklarınızı yerden kesecek biri karşınıza çıkabilir. Çocuklarınızla ilgili sevindirici bir dönemden geçeceksiniz. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bebek müjdesi alabilirsiniz. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar hayatınızda artık görev gibi üstünüze yapışmış şeyler can sıkıcı boyutlara gelebilir. Belki de yakınlarınızı kırmamak için düzene devam ediyorsunuz. Ama bu retroda geçmişe dönüp baktığınızda elinize bir şey geçmediğini göreceksinizdir. 19 Ağustos'ta saat 05:41'de Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Bu güzel yeniayda sizler yeniteklifleri alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa şifa bulacağınız bir yeniay olacaktır. Duygusal olarak melankolik ruh halinizden çıkıyorsunuz. Yüzünüz gülmeye başlıyor. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar evliliğinizde olan sorunları konuşarak çözebileceğinizi göreceksiniz. İçinize atmak ya da üstünü kapatmak yerine açıkça rahatsızlıklarınızı dile getirdiğinizde karşı tarafta duyarsız kalmayacaktır. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadarortağınızla yürüttüğünüz işinizde maddi olarak düze çıkacağınız bir dönemde olacaksınız. Gönül ilişkinizde de aranızdaki bağın ve çekimin günden güne arttığını göreceksiniz. Sadece her detaya takılarak sevdiğinizin size olan sevgisini gözden gelmeyin.

Eylül ayına başladığınızda kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Bunun sebebi geçen ay çok aktif bir hayat sürmenizden olabilir. Biraz daha yalnız kalmayı kafanızı dinlemeyi ay başında tercih edebilirsiniz. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Burcunuzda oluşan bu dolunayda artık değişmenin vaktinin geldiğini göreceksinizdir. Başkaları için değil kendiniz için yaşamanın keyfine varmalısınız. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar ödemelerinizle ilgili yapılandırmalara gidebilirsiniz. Haberinizin olmadığı bir borç karşınıza çıkabilir. Miras haberi de alabilirsiniz. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadarhayatınızda tam da istediğiniz konuma geliyor olacaksınız. Yöneticilik sıfatına yükselebilirsiniz. Altınızdaki ekiple daha fazla yol kat edebilirsiniz. Duygusal olarak da pozitif anlardan geçeceksiniz. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar bu maddi konularınızda zorluklar meydana gelebilir. Sizin hakkınız olanı başkası ele geçirmek isteyebilir. Bir miras konusunda bu yaşanabilir. Eşinizin bilmediğiniz bir borcunu öğrenmek sizi sinirlendirebilir. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. 17 Eylül'de 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. İlişki ve evlilik hayatınızda yeni bir kapı aralanabilir. Özellikle bu bitme noktasında olan birliktelikler için tekrardan toparlanma ve yola devam etme süreci olabilir. Yalnızlar içinse yeni biri ilişkinin başlangıcı olabilir. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar enerjinizin çoğunu borçlarınızı sıfırlamak için kullanabilirsiniz. Gelirinizdeki artışın işinize yaraması için harcamalarınızda kısmaya da gidebilirsiniz. Ciddi rahatsızlıklarınızda şifa bulabilirsiniz. Olacağınız bir operasyonla sağlığınıza kavuşabilirsiniz. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar yüksek öğrenimle ilgili konularınızda ciddi bir çalışma sürecine girebilirsiniz. Bazı aksilikler çıksa da her zorluğu yendiğinizde istediğiniz akademik başarıyı elde edeceksinizdir. Seyahatlere çıkmayı planlayabilirsiniz. Bu sizler için mistik bir gezi olabilir. Keşfedilmemiş yerleri, tarihi önemi olan yerleri seçebilirsiniz. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda önce kendim demelisiniz Balık burçları. Bu sene en çok buna ihtiyaç duyacaksınız. Hayatı sorguladığınız bu yıl içinde artık kendime dönmeliyim diyeceksiniz. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda maddi olarak risk almamanızda yarar var. Ayrıca eğitim hayatınızda aniden gelişebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Önce mantığınızı dinlemelisiniz. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar ortağınızla beraber kazancınızda büyük artışlar yaşayacağınız işlere imza atabilirsiniz. Ayrıca gönül ilişkinizde ise parlayacağınız bir dönem olacak. İlişkisi olanlar için bu dönem evlilik teklifleri olabilir. Ciddiyete giden yola bir anda girebilirsiniz. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar akademik hayatınızdaki her şeyi iki kere kontrol edin. Gecikmeler, aksilikler karşınıza çıkabilir. Yurt dışı işlerinizde evraklarınızda eksik olabilir. Birkaç kez gözden geçirin. Seyahatlerinizde rötarlar yaşanabilir. Bavullarınıza, çantanıza göz kulak olmalısınız. 16 Ekim'de 22:30 Terazi burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu sert etkilere sahip yeniayda ekonomik durumunuz sarsılabilir. Yeni bir borca girmek isterken elinizdekileri kaybetmemeye dikkat edin. Beklenmedik maddi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayrıca sağlığınızı da etkileyecek tehlikeli hareketlerden uzak durmalısınız. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar Merkür retrosunda dikkatli olduğunuz sürece yüksek öğrenimde zaferlere koşabilirsiniz. Araştırmacı ruhunuzla diğerlerinin göremediği şeyleri fark edip kendinizi ispatlayabilirsiniz. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar miras kaldığına dair haberler alabilirsiniz. Elinize toplu paralar geçebilir. Eşiniz dedeğiştirerek gelirini arttırabilir. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar bankacılık işlemlerinizde sorunlar, uzun süreçler yaşayabilirsiniz. Paranızı bu dönem kimseye emanet etmeyin. 31 Ekim'de saat 17:49'da Boğa burcunda 8 derecede dolunay meydana geliyor. Bu sert dolunayda çevrenizle kurduğunuz iletişimin tonu sert olabilir. İstemediğiniz şekilde kalp kırabilirsiniz. Kardeşleriniz, akrabalarınız hayatınızda sorun çıkartabilir.

Kasım ayına başladığınızda sosyal kişiliğiniz ön planda olacaktır. Yakınlarınızdan davetler alırsanız mutlaka gidin. Girdiğiniz çevrede işinizle ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar yüksek öğrenimle ilgili konularınızda ciddi bir çalışma sürecine girebilirsiniz. Bazı aksilikler çıksa da her zorluğu yendiğinizde istediğiniz akademik başarıyı elde edeceksinizdir. Seyahatlere çıkmayı planlayabilirsiniz. Bu sizler için mistik bir gezi olabilir. Keşfedilmemiş yerleri, tarihi önemi olan yerleri seçebilirsiniz. 14 Kasım'da Mars retrosu sona eriyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu pozitif etkilere sahip yeniayda dilekleriniz kabul olabilir. Çok içten istediğiniz şeyler ileriki günler gerçekleşebilir. Hayalinizde olan bir eğitim kurumuna başvurunuz onaylanabilir. Yeni bir şehre veya ülkeye taşınabilirsiniz. Hayatınız birçok yenilik karşınıza gelecektir. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Aklınızdan geçenler anında karşınıza çıkabilir. Rüyalarınız da haberci olabilir. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadar sevdiğiniz kişiyle olumlu ve duygusal bir dönemden geçebilirsiniz. Aranızdaki çekim gücü eski yaşadıklarınızı size unutturabilir. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar kariyer hayatınızda güçlenmeye başlıyorsunuz. Çalıştığınız yerde yavaş yavaş kendinizi ispatlamış olacaksınız. Hatta başka yerlerden teklifler dahi alabilirsiniz. 29 Kasım'da Neptün retrosu sona eriyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da gölgeli Ay tutulması 8 derecede İkizler burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada aile hayatınızda bazı zıtlıklar yaşayabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularınızda ani gelişen sorunlar olabilir. Seyahatlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlardan geçeceksiniz.

Aralık ayına başladığınızda ailenizle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Evinizle ilgili değişimler yapabilirsiniz. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar kariyer hayatınızda yoğun ve iletişim yönünüzün aktif olduğu zamanlardan geçebilirsiniz. Sizi bir adım daha öteye taşıyanteklifleri alabilirsiniz. 14 Aralık'ta saat 19:16'da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma güzel giden kariyer hayatınızda yeni seneye yaklaşırken sizlere çok iyi gelecektir. Beklediğiniz maddi fırsatları da yakalayabilirsiniz. Hiç tahmin etmediğiniz yerlerden kariyer teklifleri alabilirsiniz. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar gelecekle ilgili hamlelerinizde cesaretiniz ve şansınız olacaktır. Hiçbir şeyi ertelemeyin. 17 Aralık'ta Satürn tekrardan Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar sağlığınızla ilgili ciddi bir süreçten geçebilirsiniz. Kendinize dikkat etmenizde yarar var. Satürn hem psikolojik hem fiziksel olarak sizleri zorlayabilir. Ama hayatta her şeyin üstüne gidip savaştıkça, eskisinden de güçlü olacaksınızdır. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar Satürn sizi zorladıkça Jüpiter diğer yandan şans vermeye çalışacaktır. Sağlık konusunda tedavilerinizi aksatmazsanız daha da iyi bir şekilde sağlıklı yola devam edeceksinizdir. Her şeyi kafanıza takmak yerine psikolojik olarak da arındığınız, mutlu bir süreç geçireceksiniz. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar sosyal yardım kuruluşlarında yer alabilirsiniz. Yardıma ihtiyacı olanlara destek olabilirisiniz. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar sosyal hayatınızda aktif olacaksınız. Yalnız kalmak yerine dostlarınızla beraber keyifli anlar geçireceksiniz. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay meydana geliyor. Bu sert etkileri olan dolunayda aşk hayatınızda gergin birkaç gün yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın söyledikleri kalbinizi kırabilir. Çocuklarınızla olan diyaloğunuzda da sorunlar yaşayabilirsiniz.

2020
Balık Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 57' 46" R
Ay
Başak
23° 22' 09"
Merkür
Koç
17° 00' 14"
Venüs
Koç
19° 00' 59"
Mars
Balık
22° 12' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 29"
Satürn
Balık
15° 40' 13"
Uranüs
Boğa
21° 48' 03"
Neptün
Balık
28° 35' 57"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 06' 01"
Lilith
Başak
22° 15' 34"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>