Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Yıllık Burç Yorumu

2018

Başak Burcu

7 Mart'ta Venüs, Koç burcuna geçiş yapacak ve 31 Mart'a kadar bu burçta seyahat edecek. Başkalarına ait maddi kaynaklardan daha kolay yararlanabilecekken, ortaklaşa bir takım işleriniz varsa bu tarihe kadar geliriniz artabilir. Bankadan kredi çekmek için araştırma yapabilirsiniz. Paranızı sağlıkla ilgili konular, güzelleşmek, estetik gibi konulara harcarken ilişkiler alanında bencillikten doğan krizlerle uğraşmanız gerekebilir. 16 Nisan'da 28 derece Koç burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Bu Yeni Ay, banka hesapları, muhasebe konuları, borçlar, primler, ödemeler, krediler, başkalarının maddi kaynaklarıyla ilgili konular üzerinde etkin olacak. Bu hafta bankanızda, kredi kartınızda, hesaplarınızda beklenmedik bir takım minik sorunlar meydana gelebilir. 7 Ağustos'ta Venüs, Terazi burcuna geçiş yapacak ve 9 Eylül'e kadar bu burçta seyahat edecek. Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte kazancınız artacak ama diğer taraftan paranızı moda, kıyafet, tekstil, giyim ve güzelleşmek adına harcayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanlara güzel hediyeler vereceğiniz bir dönem başlıyor. Size mutluluk ve keyif verecek konular için para harcamaya başlayacaksınız. Bir süredir finans alanında bir beklentiniz varsa, Venüs'ün Terazi burcuna geçişiyle birlikte bu konularda da sizi mutlu edecek ve keyiflendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

25 Eylül'de 1 derece Koç burcunda Dolunay meydana gelecek. Başkalarına ait kazançlar, miras, ortaklaşa kazanımlar, çok çaba sarf etmeden elde edilecek gelirler, kredi, borç, alacak-verecek ilişkileri, ölüm, kayıplar, burs, sigorta primleri gibi konular bu Dolunay'ın ana konusu olacak. Bu konularla ilgili bilgi ve iletişim hızı artabilir. Dolunay zamanı özellikle boşanmayla ilgili durumlarda nafakaya ilişkin güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı denetim altına almanızda fayda var. Eşinizden veya ortağınızdan finansal anlamda destek göreceksiniz. Hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz. 9 Ekim'de 15 derece Terazi burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Yeni Ay zamanı parayla ilgili önemli görüşmelerinizi erteleyip, bu işlerinizi ekimin ilk haftasına bırakmanızda yarar var. Bu Yeni Ay'ın gergin etkileri var. Size yapılacak olan ödemelerde bazı gecikmeler gündeme gelebilir. Özellikle serbest çalışıyorsanız, ödemenizi almakta veya maaş zamanı biraz gecikebilir.

2018
Başak Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 10' 23" R
Ay
Akrep
28° 06' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 14"
Venüs
Koç
25° 36' 31"
Mars
Balık
26° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 10' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 56"
Neptün
Balık
28° 46' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 35"
Lilith
Başak
22° 51' 09"
True Node
Koç
15° 33' 54"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>