İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yapıcı bir yıl! 2022 Mottosu

İkizler Burcu Yıllık Burç Yorumu

2022

İkizler Burcu

2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Bu retro sürecinde finansal konularla ilgili daha iyi düzenlemeler yapmanız gerekecek. Giderlerinizi kontrol etmeli, gereksiz harcamaları düzenlemeli ve bankacılık işlemlerinizde daha sistemli ve planlı hareket etmelisiniz. Keyfi harcamalarınız bu dönemde artış gösterebilir. Finansal olarak ise güçlenme isteğiniz artabilir. Hemhem özel hayatınızda isteklerinize ulaşabilmeniz için bazı fedakarlıklar yapmanız gereken bir dönem. Sorumluluk bilinci önem kazanıyor. Bu bilinçle hareket ettiğinizde hakkınız olana, hak ettiğinize ulaşabilirsiniz.

29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçen Jüpiter, 11 Mayıs tarihine kadar burada ilerleyecek. Bu transit boyunca kariyer sürecinizde hızlanan ve değişen bir süreç ortaya çıkacak. Bazılarınız için bu transit yepyeni kariyer planlarını ve yeni gelecek planlarını getirirken, bazılarınız için hep hayal ettiğiniz, dilediğiniz bir hedefi gerçekleştirme fırsatı sağlayacaktır. Bu dönemde şansın ve ilahi desteğin sizinle olduğunu unutmamalı ve hayallerinizi gerçekçi bir tasarıyla gerçeğe çevirme yollarını aramalısınız. Umutsuzluk, inançsızlık ve yaşama dair konuları anlamsızlaştırma hali bu dönemin fırsatlarını kaçırmanıza neden olabilir.

11 Mayıs tarihinde Jüpiter, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 28 Ekim tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu transitin burcunuza etkileriyle ilişkilerinizde hızlı gelişen, iyileşen ve sevindirici gelişmelerle karşı karşıya olacaksınız. Yalnız olan pek çok İkizler için bu dönem kültürlü, eğlenceli, donanımlı kişilerle tanışmaları ve keyifli ilişkileri getirecektir. Süregelen ilişkilerde ise bir adım ilerisine dair adımlar atılabilir. Partnerlik ilişkilerinde arkadaşlık ilişkisinin sağlamlığı, ilişkinizi güçlendirecektir. Aynı dili konuşmak, aynı kültüre ve değerlere sahip olmak tarafları birbirine yakınlaştıracaktır.

30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında kadersel değişimler ve öngörülemez durumlar, plan dışı gelişmelerle karşı karşıya olacaksınız. Kalpten bir dileğiniz ve isteğiniz için yaşamdan destek görebilir, kadersel bir şekilde dileğinize ulaşma fırsatı yakalayabilirsiniz. Yurtdışı, yabancılarla ilgili konularda uzun vadeli, yeni bir süreç açılıyor. Bu dönem size yurtdışında çalışma, yurtdışı bağlantılarıyla işinizi büyütme, dönemsel bir eğitim süreciyle yurtdışına yerleşme konusunu getirebilir. İş hayatınızda radikal bir değişiklik yapma cesaretini kendinizde bulabilir, kendi istek ve planlarınızın arkasında durabilir ve daha kararlı olabilirsiniz. Sözlerinizin etkisi çok daha güçlü olacak.

10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro döneminde hayatınızla ilgili bitiş ve başlangıç kararları almaya gidecek, mevcut yaşam düzeninizi değiştirme arzusunu daha güçlü hissedeceksiniz. Bu dönem birçoğunuz için taşınma ve yer değişikliği gündemini ortaya çıkarabilir. Gebelik süreçleri için nispeten daha dikkatli olmak gerekebilir.

Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu dönemde hayatınız için bir ilki gerçekleştirme arzusu üst seviyede olacaktır. Özellikle yaşam düzeniniz ve çalışma hayatınızla ilgili yeni bir kapı açılacaktır. Nisan ayı ve civarında ortaya çıkan gündemlerinizi bu dönemde uygulamaya koyabilirsiniz. Konforunuzu ve rahatınızı bozacak bir değişime gitmenin kaçınılmaz olduğu bir dönem. Başlangıçta sizi huzursuz hissettirebilecek olan bu değişimler, uzun vadede maddi-manevi gelişiminizi sağlayacaktır.

Jüpiter, 28 Ekim tarihinde Balık burcuna geri dönüyor ve 20 Aralık tarihine kadar burada kalıyor. Bu dönemde, bir önceki Balık seyahatindeki konuların tekrar üzerinden geçecek ve yarım kalan durumları tamamlanmanız için son şansı tanıyacak. Süregelen davalarınızla ilgili bu dönemde tamamlanma ve sonuçlanma olabilir. Özellikle tazminat, nafaka, miras gibi maddi konularla ilgili yasal süreçler bu süreçte önemli bir noktaya gelebilir ve hakkınız olan paraya kavuşabilirsiniz. Eşin ailesinde yaşanan değişimler kısa süreli ilişkinize etki edebilir. Eşle birlikte finansal planlar yapıp adımlar atabilirsiniz.

31 Ekim tarihinde Mars gerilemeye başlıyor ve 2023 yılı Ocak ayı içerisinde retrosunu bitiriyor olacak. Mars'ın Retro hareketi sizin burcunuzda olacağı için bu süreçten en çok etkilenen burçlardan biri olacaksınız. Dış görüntünüzle ilgili değişiklikler için operasyonlar geçirebilir, sağlığınızla ilgili tedaviler almakla meşgul olabilirsiniz. Düşünmekten çok eyleme geçeceğiniz bir süreç içinde olacaksınız. Zihniniz daha çok konuşurken, anlık kararlarda çok daha hızlı yeni adımlara gidebilirsiniz. Eskiyerinizden, eski çalışma arkadaşlarınızdan teklifler alabilir,hayatınızda görev değişimleri yaşayabilirsiniz.

2022
İkizler Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 03' 05" R
Ay
Akrep
26° 32' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
25° 27' 17"
Mars
Balık
26° 15' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 40"
Satürn
Balık
16° 10' 05"
Uranüs
Boğa
22° 05' 31"
Neptün
Balık
28° 46' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 09"
Lilith
Başak
22° 50' 19"
True Node
Koç
15° 34' 16"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>