Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Koç Burcu

Ocak ayına başladığınızda duygusal bir Koç burcu var. Eski ilişkileriniz, gönül kırıklıklarınız aklınızı tekrardan meşgul edebilir. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar hayata mutlu ve iyimser bakacağınız bir dönemde olacaksınız. Güzel gelişmeler yaşadıkça yüzünüz gülecektir. Enerjinizi akademik hayatınıza yoğunlaştırabilirsiniz. Yurt dışı işleriniz varsa çok emek harcamanız gerekebilir. Bazılarınız seyahat çıkmayı planlayabilir. Profesyonel spor yapanlar başarılı bir dönem olacaktır. Yayıncılık, basın gibi alanlarda sarf ettiğiniz çabanın karşılığını görebilirsiniz. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bu tutulmayla birlikte kariyer hayatınızda çalkantılı bir dönem geçirebilirsiniz. İş hayatınızda söyledikleriniz, yöneticinize karşı verdiğiniz tepkiler agresif olabilir. Kariyer hayatınızda bir anlık sinirle kararlar almayın. 11 Ocak'ta Uranüs direkt harekete dönüyor. Maddi konularda yapacağınız girişimler daha önceden çok farklı bir yatırım alanında olabilir. Ekonomik olarak durumunuz düzelmeye başlayacaktır. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar eski sevgiliniz geri dönmek isteyebilir. Duygusallığınız hiç olmadığı kadar ön planda olacaktır. Mantığınız ve kalbiniz arasında gidip gelebilirsiniz. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar ilgi alanınız hiç olmadığı kadar farklı konulara yönelebilir. Özgürlük arzunuz hat safhada olacak. Dostlarınızla beraber planlar yapabilirsiniz. İçinize kapanmak yerine hislerinizi başkalarıyla paylaşmak, içinizi dökmek iyi gelecektir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar şansınız çok açık olacak. Yapmak istediğiniz işlerde arkanızda gizli bir güç olacak. Güneş'ten aldığınız destekle olmaz dediğiniz her şey gerçekleşebilir. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay gerçekleşiyor. Bu yeniay hayatınızda sizi aşağı çeken her şeyi bitirmek, yeni adımlar atmak için güzel olacaktır. Hayatınızdaki yeni sayfa kimsenin sizden beklemediği yönde olacaktır. Dilekleriniz bu yeniayda gerçek olabilir.

Şubat ayına başladığınızda finansal konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Ayın başında sürpriz bir para elinize geçebilir. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar mazide bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Özellikle Merkür bu burçta retro hareketine başladığında 17 Şubat-4 Mart arası bu durumu daha çok yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek adına kişisel gelişim eğitimlerine merak salabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Merkür Balık burcunda retrosuna devam ederken 4-10 Mart arası Kova burcuna geri dönüyor olacak. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar aşk hayatınızda parlayacaksınız. O kadar çekici ve alımlı olacaksınız ki size dönüp bakan bir daha bakabilir. Karşı tarafın ilgisi üstünüzde yoğun olabilir. Tutkulu ve cinsel çekimin fazla olacağı bir partnerle tanışabilirsiniz. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Hayatınızda bir şeyleri tamamlamak ve ileriye dönük tamamen yeni adımlar atmak istiyorsanız bu dolunay her şeyi arkanızda bırakmak için size destek olacaktır. Özellikle gönül ilişkinizde aldığınız yaraları onarmak yerine artık bu ilişki sayfasını tamamen kapatarak daha güzel günlere ilerleyebilirsiniz.16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar kariyer hayatınızda çok efor sarf etmeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Yer yer sinirlerinize hakim olmakta zorlansanız da emek verdiğiniz her projede veya işte sonunda zirveye çıkacaksınızdır. Fakat bunu hak etmek için önce baya bir yorulmanız gerekecektir. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, eskiler bir bir önünüze gelebilir. Rahatsızlıklarınız varsa bu dönemde aldığınız teşhise güvenmeyin. Yanıltıcı olabilir. Başka doktorlardan fikir almak iyi olacaktır. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar psikolojik olarak daha mutlu olacaksınız. Sürekli size sıkıntı veren şeylerden kurtuluyor olacaksınız. Melankolik olmak yerine güçlü duruşunuzla yola devam edeceksinizdir. 23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay oluşuyor. Geçmişi size unutturacak çok güzel yeni haberler, gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ama öncelikle sizin bu geçmişi zihninizden tamamen çıkarmanız gereklidir.

Mart ayına başladığınızda geliriniz, maaşınız gibi gelir kaynaklarınız zihninizi kurcalayabilir. Daha iyisini hak ettiğinizi düşünerek yeni arayışlara geçebilirsiniz. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar dostlarınızın, çevrenizdekilerin arkanızdan konuştuklarına dair duyumlar alabilirsiniz. Duyduklarınıza hemen inanmayın yalan olabilir. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar maddi olarak derin bir nefes alacağınız dönemde olacaksınız. Büyük yatırımlar düşünüyorsanız güzel etkiler altında olacaksınız. Şansınızı deneyebilirsiniz. Bu dönem gelirinizde umduğunuzdan daha çok artış yaşayabilirsiniz. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay meydana geliyor. Evlilik ve ilişki hayatınızda hayal kırıklıkları yaşamaya açık olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz ilişkinin veya evliliğin bu olmadığını düşündürtecek hareketleri, sözleri partnerinizden görebilirsiniz. Siz de bu süreçte detaylara takıldığınızdan dolayı olduğundan daha karamsar bir düşünce yapısında olabilirsiniz. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar mazide bıraktığınız birinden tekrardan haber alabilirsiniz. Hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar sizlerin dönemi başlıyor olacak. Bir yandan Koç burçları olarak doğum günlerinizi kutlarken bir yanda da güzel gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimler size iyi gelecektir. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar dostluk ilişkilerinizde gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Yaşayacaklarınız, beklemediğiniz davranışlar kim dost kim düşman size gösterecektir. 2 Temmuz -17 Aralık 2020 arası Oğlak burcuna geri döndüğünde ise kariyer hayatınızda zorluklarla mücadele edebilirsiniz. 24 Mart'ta saat 12:28'de 4 derece Koç burcunda yeniay oluşuyor. Sizin burcunuzda oluşan bu yeniay hayatınızda yapmak istediğiniz her şey için, yeni adımlar konusunda size destek olacaktır. Size yara veren ne varsa artık geride bırakıyorsunuz. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar çevrenizde kendinizi göstereceğiniz bir dönemde olacaksınız. Bu yaptığınız kariyer başarısı da olabilir. Enerjinizi arkadaşlarınızın sorunları için harcayabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz.

Nisan ayına başladığınızda ailevi konularınıza yönelebilirsiniz. Ailenizi ihmal ettiyseniz ayın başında onlarla planlar yapıp gönüllerini alabilirsiniz. Evinizle ilgili konularda da yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar eğitim hayatınızda ve çevrenizde parlayacağınız bir dönemden geçebilirsiniz. Kardeşlerinizin, akrabalarınızın gönül ilişkisiyle ilgili hayırlı haberler alabilirsiniz. Güzel sanatlara olan ilginiz bir hobiden çok bu dönem profesyonel bir işe dönüşebilir. 8 Nisan saat 05:34'te 18 derece Terazi burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda gönül ilişkinizde agresif olabilirsiniz. Buna, partnerinizin otoriter tavrı neden olabilir. Özgürlük arzunuz bu sefer aşkın önüne geçerek bazı şeylere nokta koymanıza neden olabilir. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar olan süreçte güzel haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için yeni konulara merak salabilirsiniz. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar ekonomik olarak güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Büyük meblağlı yatırımlar düşünüyorsanız Güneş size destek olacaktır. 23 Nisan'da saat 05:25'te Boğa burcunda 3 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay yeni gelir kapıları için fırsatları karşınıza getirecektir. Bu bir maaşı daha yüksekteklifi de olabilir. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar geleceğinize, kariyerine dair yapacaklarınız varsa önce sakin olmalısınız. Anlık öfkeli tavırlarla işi yokuşa sürmemelisiniz. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar yatırımlarınızla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Yeni eğitimlere paranızı harcayabilirsiniz.

Mayıs ayına aşk ve şans dolu bir başlangıç yapıyorsunuz. Yeni bir gönül ilişkisinin ilk sinyallerini ay başında alabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili de hayırlı haberler alabilirsiniz. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay gerçekleşiyor. Borçlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tamamen kurtulmak istediğiniz bir maddi yük için destek görebilirsiniz. Duygusal olarak alacağınız kararlar alabilirsiniz. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası dostlarınızla olan bağınız zayıflayabilir. Dönüp tekrardan doğru kişilerle mi arkadaşlık ediyorsunuz bunu sorgulayacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar eğitim hayatınızda güzel bir dönem geçirebilirsiniz. İletişim kurduğunuz çevrede başarılarınızla göz doldurabilirsiniz. Aldığınız haber bu dönem sizi çok mutlu edecektir. Kültürel etkinliklere bu süreçte daha fazla önem verebilirsiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. Duygusal hayatınızda artık geri planda kalmayacağınız bir dönemde olacaksınız. Bazen kendinizle savaşsanız da hislerinizi gizlemenin ne kadar gereksiz olduğunu göreceksiniz. Duygularınızı mutlaka dile getirmelisiniz. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar gönül ilişkinizle ilgili kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bu durum hangi yöne gideceğinizi, neyi yapacağınız konusunda sizleri kısıtlayabilir. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar kariyer hayatınızdaki çıkışınız, şansınız eskiye göre durağanlaşabilir. Bazı olayları büyütmeye meyilli olabilirsiniz. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar iletişimde olduğunuz çevrede güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. İş hayatınızda sempatik ve girişken tavrınızla başka şirketlerin dikkatini çekebilirsiniz. 22 Mayıs'ta saat 20:38'de 2 derece İkizler burcunda yeniay oluşuyor. Bu yeniayla birlikte güzel haberlerde sizlere ulaşacaktır. Eğitim hayatınızdaki beklentileriniz olumlu devam edecektir. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. 18 Haziran-12 Temmuz Merkür Yengeç burcunda retro hareketteyken ailenizle ilgili duyduğunuz haberlere hemen inanmayın. Asılsız olabilir.

Haziran ayına başladığınızda ilişki ve evlilik hayatınız gündemde olacaktır. İlişkinizde ciddi adımlar atılabilir. Partnerinizle birlikte aya tutkulu ve aşk dolu bir başlangıç yapıyor olacaksınız. 5 Haziran'da saat 22:12'de 15 derece Yay burcunda gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu sert Ay tutulmasında sizler seyahatleriniz esnasında dikkatli olmalısınız. Agresif ve dikkatsiz hareketleriniz zor durumlara yol açabilir. Akademik hayatınızda yaşadıklarınız sizi gerginleştirebilir. Yurt dışı işlerinizde her şeyi iki kere kontrol etmelisiniz. Spor yaparken kendinizi zorlamayın, sakatlıklar yaşanabilir. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar evinizle ilgili değişiklikler yapacaksanız her şeyi kontrol edin. İmza attığınız şeyle düşündüğünüz farklı olabilir. Aile bireyleri hakkında söylenenler size söylenenler yalan olabilir. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar ihtiyacınız olduğu anda arkanızda ailenizin desteğini hissedeceksiniz. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulmayla beraber yeni bir haneye taşınma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ailenize evlilikle veya doğumla yeni bir birey katılabilir. Yeni bir eğitim fırsatıyla karşılaşabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar duygusal olarak bitiremediğiniz ne varsa artık geri dönüp ya tamam ya devam deme vakti olabilir. 25 Haziran'da Venüs retrosu bitiyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar yöneticiniz Mars sizlere destek olacaktır. Tam bir Koç burcu gibi mücadele verdiğiniz her şeyde başarı sağlayacaksınızdır. Yalnız 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığından dolayı daha fazla zorlanabilirsiniz. Hayat biraz daha üstünüze gelebilir. Tek yapmanız gereken sakin kalarak işlerin yoluna girmesini beklemek olmalıdır.

Temmuz ayına adım attığınızda ödemeleriniz, borçlarınız için enerjinizi harcayabilirsiniz. Ekonomik durumunuz sizler için öncelikli olacaktır. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadarhayatınızda hedeflerinizi gerçekleştirmek için zorlanabilirsiniz. Ama yılmadığınızda zafer Eylül sonunda sizlerin olacaktır. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu ay tutulmasıylahayatınızda önemsediğiniz konularda, projelerde yara alabilirsiniz. Her şeyi garantilemeden bir işin altına girmeyin. Eğer ki kariyerinizde değişiklikler istiyorsanız, bu tutulma bir sayfayı kapatıp çok farklı bir sektörde işe adım atmanızı sağlayabilir. 12 Temmuz'da Merkür'ün Yengeç burcundaki retrosu sona eriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de Yengeç burcunda 28 derecede yeniay meydana geliyor. Aile içerisinde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bu duruma otoriter bir aile bireyi karşı çıkmaya çalışabilir. Sert etkilerin hakim olmasıyla bu yeniayda evinizde riskli hareketlerden sakınmalısınız. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar aşk hayatınızda güzel bir dönemde olacaksınız. İlişkiniz güçlenmeye başlayacaktır. Adını koyamadığınız bir ilişkiniz varsa artık ciddiyete dökülebilir. Çocuklarınız bu dönem başarılar elde edebilir. Çevrelerinde zaferler kazanabilirler. Şansınız da açılmaya başlayacaktır. Yeni bir hobiye başlamayı düşünebilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda kariyer hayatınız sizler için öncelikli olacaktır. Yeni teklifler almaya hazır olun. Şansınızkonusunda açık olacaktır. 3 Ağustos'ta saat 18:58'de 11 derece Kova burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sert etkiler barındırdığından hayatınızda beklenmedik bir olay gelişebilir. Dostlarınızla aranızın açılacağı bir dönemde olabilirsiniz. Onlara karşı hiç olmadığı kadar sert olabilirsiniz. Bulunduğunuz çevredeki insanlardan zaman zaman eleştiriler alabilirsiniz. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadar sevdiğiniz kişi hakkında daha meraklı olabilirsiniz. Fazla soru sormanız bazen işleri gerginleştirebilir. Yeni bir kursa başlamayı düşünebilirsiniz. 7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar evinizi değiştirmek istiyorsanız güzel bir fırsat anında karşınıza çıkabilir. Değeri güzel olacak bir gayrimenkul yatırımı yapabilirsiniz. Aile içerisindeki fertlerin evleneceğine dair haberler alabilirsiniz. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar maddi konularınızda ince eleyip sık dokumalısınız. Farklı sektörlere girip para kazanmak yerine önce artılarını ve eksilerini iyice düşünmelisiniz. 19 Ağustos'ta saat 05:41 Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Yeniayla yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu ilişki tam da sizin gibi aşkına sonuna kadar sahip çıkacak biri olabilir. Tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu yeniay güzel haberleri de beraberinde getirecektir. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar çalışma ortamınızda yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Terfi haberi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili beklediğiniz sonuçlar elinize ulaşabilir. 22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar ofiste kendi gücünüzü ispatlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Zihninizi her şeyden arındırarak sizi mutsuz edenleri hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Güneş size gizli bir el gibi destek olacaktır.

Eylül ayına şanslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Keyifli olacağınız, dostlarınızla beraber vakit geçireceğiniz bir ay başındasınız. 2 Eylül'de saat 08:2'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda artış değişmenin vaktinin geldiğini göreceksiniz. Eskiyi düşünmek, hatırlamak bir işe yaramayacaktır. Eğer siz hayata bakışınızı değiştirirseniz yeni adım atacağınız hayat çok güzel olacaktır. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar ilişkinize dair yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ansızın güzel bir haberle karşınıza gelebilir. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar aşk hayatında parlayacağınız bir dönemdesiniz. Hatta hayatınızın aşkını bulabilirsiniz demek yanlış olmaz. Şansınız her konuda açık olacaktır. Çocuklarınızla ilgili beklentileriniz kat kat güzel gelişecektir. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız bu dönem hayırlı haberi alabilirsiniz. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar hayatla olan mücadeleniz bu dönem zorlaşabilir. Emek verdiğiniz halde karşılığını görememek agresif yapabilir. Tek yapmanız gereken geriye dönüp nerede hata yaptığınızı bulmak olmalıdır. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. Kariyer hayatınızdaki şansınız tekrardan açılıyor. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay oluşuyor. Çalışma hayatınızda güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. Terfiler veya yeniteklifleri alabilirsiniz. Sağlığınızda da şifa bulacaksınızdır. Tek dikkat etmeniz gereken kendinizi yorarak bağışıklık sisteminizi zayıflatmamaktır. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar evlilik ve ilişki konularınızda güzel bir dönemde olacaksınız. Bazılarınız evlilik yoluna girebilir. İlişkisinde sorun olanlar her şeyi tekrardan düzeltip güçlü bir şekilde yoluna devam edebilir. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar ekonomik koşullarınıza dair yeni haberler öğrenebilirsiniz. Belki de kredi başvurunuz varsa onaylanmış olabilir. Bir miras kaldığını da öğrenebilirsiniz. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda sağlığınızla ilgili durumlar ön planda olabilir. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda hiç hesapta olmayan bir para elinizden çıkabilir. Bu bilmediğiniz bir borç da olabilir. Ciddi sağlık sorunlarınız varsa ameliyat kararıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar maddi olarak çok daha iyi birfırsatıyla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ufak detaylara takılmak yerine resmin bütününe bakarak mutlu olmanız gereken bir dönemdesiniz. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar finansal işleriniz ağır ilerleyebilir. Kredi kartlarına dikkat edin. Alışverişlerde kopyalanabilir. Miras konunuz varsa sizi aldatıcı yönde bilgiler gelebilir. Hemen inanmayın. Eğer rahatsızlığınızla ilgili ameliyat kararı alınırsa Merkür retrosu bittiğinde bir başka doktora daha danışın. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Her ne kadar bir yeniay olsa da sizler ilişki hayatınızda güzel bir zaman yaşarken agresif olmaya yatkın olabilirsiniz. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar borçlarınız varsa yavaş yavaş eritmeye başlayacaksınızdır. Kredi çekmek için uygun bir zamanda olacaksınız. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar ilişki ve evlilik konularında şansınız parlayacak. İlişkisi olanlar evlilik tekliflerine bu dönem hazır olsun. Partneriyle sorun yaşayanlar her şeyi unutup yola daha tutkulu devam edebilirler. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizde maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşinizi daha ileriye götürebilirsiniz. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar gönül ilişkinizde yanlış anlaşılmalar olabilir. Peşin hükümlü olmamanızda yarar var. 31 Ekim'de saat 17:49'da 8 derece Boğa burcunda dolunay gerçekleşiyor. Dolunayda paranıza ve değerli eşyalarınıza dikkat etmelisiniz. Hiç hesapta olmayan bir harcama karşınızda çıkabilir. Bu sebeple ciddi mali sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kasım ayına başladığınızda gelirinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Yatırım fikirleri kafanızda netleşebilir. Daha fazla kazanmak içindeğişikliklerine sıcak bakabilirsiniz. 3 Kasım'da yılın son Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür tekrardan Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar ekonomik koşullarınıza dair yeni haberler öğrenebilirsiniz. Belki de kredi başvurunuz varsa onaylanmış olabilir. Bir miras kaldığını da öğrenebilirsiniz. 14 Kasım'da Mars retrosu bitiyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla paranızın da bereketi artmaya başlayacaktır. Cesaret edemediğiniz yatırımların altına artık rahatlıkla imza atabilirsiniz. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna geçiyor. 15 Aralık'a kadar partnerinizin gelir durumunda artışlar olabilir. Hiç haberiniz yokken size miras kaldığını öğrenebilirsiniz. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar pozitif gelişmeler yaşayacağınız bir dönemde olacaksınız. Akademik hayatınızda istediğiniz noktalara ulaşabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılarınızdaki sorunlar tamamen çözülebilir. Sportif alanda başarı elde edebilirsiniz. 29 Kasım'da Neptün retrosu bitiyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da 8 derecede gölgeli Ay tutulması İkizler burcunda meydana geliyor. Eğitim hayatınızda karşılaştığınız zorluklarda ani tepkiler vermeyin. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla aranızda problemler olabilir. Ani bir harcama yapmanız gerekebilir. Maddi olarak hep temkinli olmalısınız.

Aralık ayına başladığınızda oldukça sosyalsiniz. Çevrenizde adeta ışık saçacaksınız. Yakınlarınızdan davetler alabilirsiniz. Kültürel etkinliklere vaktinizi ayırabilirsiniz. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar yüksek öğrenimde kendinizi ispatlayabilirsiniz. Başvuru yapacaksanız bu dönemi tercih edebilirsiniz. İyimser düşündüğünüzde her şeyin olumlu ilerleyeceğini görebilirsiniz. 14 Aralık'ta saat 19:16'da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma size adeta harekete geç diyecek. Hayatınızda bir şeylerin yolunda gitmesi için önce sizin eyleme geçmeniz gerekecek. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar sizin enerjinizi yükseltecek adeta aradığım kişi dediğiniz biriyle yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 17 Aralık'ta Satürn tekrardan Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar dostluk ilişkilerinizde gerçekleri görmeye başlayacaksınız. Yaşayacaklarınız, beklemediğiniz davranışlar kim dost kim düşman size gösterecektir. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar önünüzde mucizevi tam bir sene olacak. Şansınız çok açılacak. Ne yapmak istiyorsanız bu bir sene içinde harekete geçin. Her şey yolunda gidecektir. Aşık olmam diyen bile kendini evlilik yolunda bulabilir. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar kariyer hayatınızda kendinizi geliştirebilirsiniz. Yeniteklifleri alabilirsiniz. Bu defa sorunlar için değil yeni teklifler için telefonunuz çalabilir. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar kariyer hayatınızda zirveye emin adımlarla ilerliyor olacaksınız. Yöneticinizden gördüğünüz takdirle çok hızlı ilerleyebilirsiniz. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay meydana geliyor. Aile hayatınızda köklü değişimlere gidebilirsiniz. Şehir değişikliği düşünebilirsiniz. İş hayatınızda bir dönem kapatıp yeni bir şeye adım atmak istiyorsanız eskiyi arkada bırakmak için tam vakti olacaktır. İkili ilişkilerinizde kalp kırmamaya dikkat edin.

2020
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 08' 23"
Ay
Akrep
24° 07' 01"
Merkür
Koç
26° 26' 37"
Venüs
Balık
21° 34' 46"
Mars
Balık
04° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 23"
Satürn
Balık
13° 17' 56"
Uranüs
Boğa
20° 39' 39"
Neptün
Balık
27° 48' 28"
Plüton
Kova
01° 49' 32"
Chiron
Koç
18° 47' 32"
Lilith
Başak
19° 47' 39"
True Node
Koç
15° 36' 02"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>