Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Şans yıldızınızı takip edin! 2022 Mottosu

Koç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2022

Koç Burcu

2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Bu retro sürecinde kariyeriniz ve gelecek planlarınızla ilgili alternatif fikirler, yeni seçenekler ve yeni yollar önünüze gelecektir. İlişkilerinizin geleceğiyle ilgili sorgulamaya girebilir, ilişkilerinizde emek ve çaba birlikteliklerinizi sağlamlaştırırken; hemhem özel hayatınızdaki ilişkilere ciddiyetle yaklaşacak ve ciddiyet arayacaksınız. Duygularla hareket etmekten ziyade mantığınızla ilerleyeceğiniz bir dönem geçireceksiniz.

29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçen Jüpiter, 11 Mayıs tarihine kadar burada ilerleyecek. Bu transit boyunca ilahi ödüller ve kadersel deneyimler, ilahi adaletin çalıştığı durumlarla çok daha sık karşılacaksınız. Kendinizden emin olduğunuz konularda içiniz rahat olmalı ve hayatın akışına güvenebilmelisiniz. Fakat etik dışı adımlar, yasa dışı durumlar içine girmek bu süreçte size maddi-manevi zararlar getirebilir. Bu yüzden daha adaletli ilerlemeye özen gösterin. Yurtdışıyla ilgili pek çok gündem bu süreçte artacak ve hızlanacaktır. Eğitim, seyahat ve yerleşme amaçlı yurtdışı konularınız bu dönemde ilahi şanslarla olumlu sonuçlanabilir.

11 Mayıs tarihinde Jüpiter, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 28 Ekim tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu transit sizin burcunuzda olacağı için en çok etkiyi alan burçlardan biri olacaksınız. Süregelen bir ilişkiye sahip olan Koç burçları bugünlerde evlilik, söz, düğün ve nişan gibi seromonilerin gerçekleştirilmesinden bahsedebilir. Aileler tanışabilir, evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu dönemde yaşayacağınız tanışmalar, hızlıca evlenme sürecine gidebilir. Evli Koçlar ise eşiyle birlikte yurtdışına taşınma, seyahat etme planları yapabilir veya gerçekleştirebilir.

30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında finansal konularla ilgili yepyeni ve güçlü bir dönem açılıyor. Özgüvenin yükseleceği, potansiyelinizi daha iyi fark edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yüklü satın alımları bu dönemde gerçekleştirebilirsiniz.

10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro dönemindehayatınız, çalışma ortamınız ve çalışanlarınızla ilgili kısa süreli olacak yeni fikirler gündeme gelebilir. Şayet retro öncesi girdiğiniz bir yenilik, bir planlama mevcutsa retro sürecinde nihai kararı verebilir veya son adımı atabilirsiniz. Fakat bu retro döneminde ortaya çıkan alternatif durumlar yıl sonunda sonuca kavuşabilir veya tamamen geçici seçenekler ve geçici durumlar olabilir. Bu yüzden daha yavaş ilerlemeli ve heveslere kapılarak büyük riskler almamalısınız.

Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu aylarda Nisan-Mayıs aylarında ortaya çıkan gündemleriniz tamamlanmaya geçebilir, o tarihlerde aldığınız kararları bu aylarda uygulamaya koyabilirsiniz. Bir ortaklığa girme, finansal veya duygusal konularla ilgili büyük bir isteğinize kavuşma durumu gündeme gelebilir. Aşk ilişkileriniz için duyguların ortaya çıkabileceği, güçlü duygularla alacağınız büyük ve radikal kararlar gözle görülür olabilir.

Jüpiter, 28 Ekim tarihinde Balık burcuna geri dönüyor ve 20 Aralık tarihine kadar burada kalıyor. Bu dönemde, bir önceki Balık seyahatindeki konuların tekrar üzerinden geçecek ve yarım kalan durumları tamamlanmanız için son şansı tanıyacak. Yaşama dair her türlü isteğinizle ilgili şansınızı denemekten çekinmemeli, umudunuzu korumalı ve kendinizi her türlü olasılığa ve değişime açmalısınız. Bazılarınız için bu dönemde hayat, sizin planlarınızdan daha iyi bir planı önünüze getirebilir. Kendi fikirlerinize ve planlarınıza hapsolmayın.

31 Ekim tarihinde Mars gerilemeye başlıyor ve 2023 yılı Ocak ayı içerisinde retrosunu bitiriyor olacak. Mars'ın Retro hareketiyle, güçlü bir değişim sürecine gireceksiniz. Zira Mars sizin yönetici gezegeniniz. Bu dönemde en çok etkiyi alan burçlardan biri olduğunuzu görebilirsiniz. Yılın son aylarında her durum çifter çifter gelebilir. Karşınıza iki fırsat, iki yol ve iki farklı teklif çıkabilir. Kararsızlıklar içinde hissedebilir, fakat günün sonunda iki durumdan birine gidebilirsiniz. Deneme yanılma yoluyla ilerleme eğiliminde olabilirsiniz. Bir süredir düşündüğünüz kısa eğitimleri bu süreçte alabilirsiniz. Kısa yolculuklarınız artacaktır. Aynı zamanda kardeşler ve komşularla sözlü tartışmalara daha hızlı çekilebilirsiniz. Genel olarak laf dalışına girmekten kaçının. Gerildiğiniz anlarda kısa molalar vermeye çalışın. Araçlarla ilgili ödemeler ve harcamalar, satış konularında hızlanan durumlar gündeme gelebilir. Dönemsel bir spor, hobi bugünlerde size daha iyi gelebilir. Süreç içinde en azından kısa yürüyüşlere çıkmaya, nefes çalışmaları yapmaya gayret edin. Yükselen enerjinizi daha kontrollü dağıtmanıza fayda sağlayacaktır.

2022
Koç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 48' 57" R
Ay
Akrep
10° 47' 10" R
Merkür
Koç
16° 01' 27"
Venüs
Koç
23° 53' 24"
Mars
Balık
25° 16' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 58"
Uranüs
Boğa
22° 01' 14"
Neptün
Balık
28° 43' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 46"
Lilith
Başak
22° 41' 52"
True Node
Koç
15° 37' 24"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>