Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Zamana hükmediyorsunuz 2022 Mottosu

Kova Burcu Yıllık Burç Yorumu

2022

Kova Burcu

2022 yılına Venüs Retrosu ile başlıyoruz. 7 Şubata kadar Venüs Retro harekette olacak. Bu retro sürecinde iç dünyanıza dönebilir, kendi alanınıza çekilme, dinlenme ihtiyacını zaman zaman hissedebilirsiniz. Yalnızlık hissi artabilir veya yalnız kalma isteğini duyabilirsiniz. Finansal anlamda geleceğe dair kaygılar duyabilir ve finansal konularda güvende olma ihtiyacınız artabilir. Bu retro döneminde bazı ilişkileriniz sizin kontrolünüz dışında ilerleyebilir. Uzayan eğitimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Davalarınızda gecikme ve ertelemeler olabilir.

29 Aralık 2021 tarihinde Balık burcuna geçen Jüpiter, 11 Mayıs tarihine kadar burada ilerleyecek. Bu transit boyunca finansal konularda şansınız ve hayatınızdaki bereket artabilir. Kazançlarınızı arttırmak, yüklü satın alımlar yapmak isteyecek, kendinize yeni finansal hedefler koyacaksınız. Finansal konularda başarı elde etmek istediğiniz içinve sorumluluklarınıza daha fazla emek verebilir, kendinizi bilgi birikim ve deneyim açısından geliştirebilirsiniz. Bazı Kovalar için bu dönemdeyeri açma,yerini taşıma, şubeler ve mevcut şubeyi yenileme, tadilat gibi konular gündeme gelebilir. Aynı zamanda çalışanlarınızla ilgili düzenlemeler olacaktır. Bu dönemde işinde profesyonel olan insanlarla çalışmak sizin de işlerinizi ilerletebilir ve kazandırabilir.

11 Mayıs tarihinde Jüpiter, Balık burcundan Koç burcuna geçecek. 28 Ekim tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu transitin burcunuza etkileriyle sosyal çevreniz büyüyebilir, genişleyebilir. Yeni eğitimlere başlayabilir, eğitimler ve kurslar aracılğıyla yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında yenilikler gündeme gelebilir. Aileye yeni üyeler katılabilir. Aynı zamandahayatınızla ilgili alanlarda yepyeni olan bir durum karşınıza gelecektir. Hiç yapmadığınız bir işe başlayabilir, ilk defahayatına katılabilir, ilk defa girdiğiniz sınavları kazanabilirsiniz. Sağlığınız için baş bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara dikkat etmeli, yüzünüze kullanacağınız ürünlerde daha titiz ve seçici olun.

30 Nisan tarihinde Boğa burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bu tarih ve civarında hayatınızdaki uzun yıllardır var olan düzen ve alışkanlıklar aniden kırılacak ve hayatınızın temel taşlarıyla ilgili alanlarda bitişler ve başlangıçlar karşınıza gelecektir. Konfor alanınıza hapsolduğunuz, bu sebeple yerinizde saydığınız alanlarda değişim kaçınılmaz olacaktır. Hayatınızda huzurlu, güvenli fakat yeni bir düzen kurmanız gerekecek. Huzurunuzu kaçıran insanlarla, ortamlarla ilişkilerinizde net kopuşlar olabilir. Bu dönemde özellikle aynı evi paylaştığınız insanlarla ilişkileriniz daha hassas olacaktır. Eşiniz veya ebeveynleriniz, ev arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha bilinçli hareket etmelisiniz.

10 Mayıs - 4 Haziran tarihleri aralığında Merkür İkizler burcunda retro harekette ilerliyor. Retro döneminde aşk ilişkilerinizde kısa süreli fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Yalnızlar, bu dönemde akıl ve zekaya, aynı dili konuşabilmeye daha çok önem verecektir. Nitekim bu noktada beklentilerinizi karşılayan kişilerle karşılaşabilir veya buna göre seçimler yapabilirsiniz. Çoğunlukla pek çok Kova için bu dönem iki farklı seçenek, iki farklı yol veya iki farklı kişiden bahsedecektir. Çocuklarla ilişkilerde empati kurmak, esnek olmak, çocuklarınızın fikirlerine zaman zaman uyum sağlayabilmek önemli olacaktır.

Temmuz ve Ağustos aylarında Kuzey Ay Düğümü, Mars ve Uranüs arasında gerçekleşen kavuşumun etkilerini deneyimliyor olacağız. Bu aylarda Nisan-Mayıs aylarında gündeme gelen konularınızla ilgili tamamlanma ve sonuçlanmalar olabilir. Aniden gelişen bir taşınma planı içerisine girebilirsiniz. Mevcut evinizden ayrılabilirsiniz. Ev üyelerinden biri evden ayrılabilir. Bazı Boğalar için bu dönem evlilik ve ayrılık gibi konuları gündeme getirecektir. Evlilik kararıyla taşınma konusu ortaya çıkabileceği gibi ayrılık kararıyla da bu durum gerçekleşebilir. İlişkilerinizin sağlamlığını test edecek, sağlıklı ilişkileri sağlamlaştıracak bir dönem olacaktır.

Jüpiter, 28 Ekim tarihinde Balık burcuna geri dönüyor ve 20 Aralık tarihine kadar burada kalıyor. Bu dönemde, bir önceki Balık seyahatindeki konuların tekrar üzerinden geçecek ve yarım kalan durumları tamamlanmanız için son şansı tanıyacak.

31 Ekim tarihinde Mars gerilemeye başlıyor ve 2023 yılı Ocak ayı içerisinde retrosunu bitiriyor olacak. Mars'ın Retro hareketiyle, araçlar ve teknolojik aletlerle ilgili yenileme, tadilat, arızalanmalar gibi durumları getirebilir. Hızlıca karar verilen, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kardeşlerle ilişkilerinizde arkadaşlık ilişkisi, anlayış ve destek önem kazanabilir. Fakat zaman zaman yaşanan fikir ayrılıkları olabilir. Aşk ilişkilerinizde bir ileri iki geri durumlar, duygularınızla ilgili netleşmekte zorlanma, mevcut duygunuzun peşinden gitme ve arkasında durma konusunda emin olamama gibi durumlar olabilir. Bu retro aşk evinizde olacağı için eski aşklar, eski ilişkiler de gündeme gelebilir.

2022
Kova Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 37' 54"
Ay
Akrep
17° 46' 59"
Merkür
Koç
26° 12' 08"
Venüs
Balık
20° 56' 39"
Mars
Balık
04° 33' 06"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 52"
Satürn
Balık
13° 14' 25"
Uranüs
Boğa
20° 38' 13"
Neptün
Balık
27° 47' 19"
Plüton
Kova
01° 49' 02"
Chiron
Koç
18° 45' 44"
Lilith
Başak
19° 44' 13"
True Node
Koç
15° 35' 40"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>