Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Yıllık Burç Yorumu

2018

Terazi Burcu

Venüs, 31 Mart'ta Boğa burcuna geçiş yapacak ve 24 Nisan'a kadar bu burçta seyahat edecek. Maddi anlamda türlü fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu durum kazancınızı artırabilir, borç almaya ihtiyacınız varsa bunu karşılayabilirsiniz. Ödemelerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Eğer sevgiliniz varsa paranızı daha çok onun için harcayabilirsiniz. Eşinizin maddi koşullarında güzel gelişmeler meydana gelebilir, ortaklaşa yürüttüğünüz bir takım işleriniz varsa kazancınızda artış meydana gelebilir. Eğer sevgiliniz yoksa bu dönemde başlayan ilişkilerin cinsel motivasyonu çok güçlü olur. Bu sırada sorunlu karakterleri kendinize çekmeniz kuvvetle muhtemel.

30 Nisan 9 derece Akrep burcunda Dolunay meydana gelecek. Parayla ilgili önemli bir sorunu noktalayabilirsiniz, maddi anlamda gelirlerinizi artıracak girişimlerde bulunabilirsiniz. Odak noktanız para olacak! Bu dolunay olumlu etkilere sahip, olası gelen fırsatları iyi değerlendirmeye bakın! Sürpriz bir gelir kaynağı elde edebilir, kazançlarınız artabilir, bir ödül kazanabilirsiniz. Ama her durumda finansal anlamda destekleyici etkisi olacak. Fakat bazı konularda doğru düşünmek veya doğru karar vermek zor olabilir. Özellikle duygusal, özel hayatınızı bağlayan konularda kafanız karışabilir. 15 Mayıs'ta 24 Derece Boğa burcunda Yeni Ay meydana gelecek ve ortalama 5-6 gün boyunca etkili olacak. 8. evinizde meydana gelecek bu yeni ay zamanı, özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz.

15 Mayıs'ta Uranüs Boğa burcuna geçiş yapacak ve 2026 senesine kadar bu burçta seyahat edecek ve yepyeni bir dönem başlayacak. Uranüs; özgürlük ve bağımsızlık demektir. Bu dönem sizlerde, oldukça farklı cinsel davranış arayışları, cinselliğin sınırlarını zorlayışlar, gelenekselden farklı yeni arayışlar ve sıra dışı yaklaşımlar eğilim söz konusu olabilir. Bu alanda teknolojinin nimetlerinden faydalanılması da muhtemeldir. Örneğin İnternet ya da telefon üzerinden gerçekleşen ve sanal seks olarak adlandırılan sekse yaklaşım ve deneyimleme biçimi hayatınızda daha çok yer verebilirsiniz. İlişkiler yoluyla farklı deneyimler yaşamak ihtiyacınız bu süreçte artacaktır. Sizden tamamen farklı bir insana ilgi duymanız bir felaketle sonuçlanmak durumunda değildir. İlişkiyi sağlam tutmak için yapılacak birkaç önemli bağlantı sayesinde bu ilişki tam sizin ihtiyaç duyduğunuz ilişki tarzına dönüşebilir. Tabii ki bu durum amacından saptığında toplumdan yabancılaşmasına, yalnızlaşmasına ve -Uranüs'ün elektrik yüklü bir gezegen olması sebebiyle- cinsel kökenli sinirsel rahatsızlıklarla boğuşmak durumunda kalmasına sebep olabilir. Tabii Uranüs sadece seksüel konular üzerinden değil, gelir elde ettiğiniz kaynaklarla ilgili de hayatınızda devrimler yapabileceğinize işaret etmekte. Bu dönem sağlığınıza daha çok özen göstermeli, özellikle boyun ve boğaz bölgesinde beklenmeyen, sürpriz bir takım rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir. Olası tedavilerde, yeni yaklaşımlar, yeni metotlar denenebilir.

24 Ekim'de 1 derece Boğa burcunda Dolunay meydana gelecek. Özellikle gayrimenkul, emlak, taşınmaz mallarla ilgili önemli, güzel, destekler alabilirsiniz. Alacağınız bu destekleri bir sonraki hafta kullanmanızda yarar var. Yine vergi, borçlar, ödemeler, krediler, banka işlemleri, burslar, miras gibi konularda hızlı gelişmeler yaşanabilir ve bu gelişmeler genel anlamda olumlu nitelikte olacaktır. Önemli bir krizi aşabilmeniz için rahatlıkla destek alabileceksiniz. Ya da bu hafta uygun koşulları olan, yatırım amaçlı kredileri araştırabilirsiniz. Ama ekonomi malum, kaldırabileceğinizden çok daha büyük finansal riskler almamakta fayda var aslında. 7 Kasım'da 15 derece Akrep burcunda Yeni Ay meydana gelecek. Kazanımlarınız, gelirleriniz, finansal kaynaklarınız, sahip olduğunuz eşyalar anahtar kelimelerimiz. Gelirlerinizde artış meydana gelebilir, yeni bir kazanç yolu bulabilirsiniz. Size para kazandıracak yeni bir projeye başlayabilir veya yeni bir müşteri kazanabilirsiniz. Bütçenizi yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Bu Yeni Ay haftası terapi almak, ruhsal sıkıntılarınıza çözüm bulabilecek kişilerle bir araya gelmek içinde uygun. Biraz sağlıkla ilgili harcamalarınız artabilir

2018
Terazi Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 24' 07" R
Ay
Akrep
05° 34' 52" R
Merkür
Koç
16° 04' 04"
Venüs
Koç
23° 21' 58"
Mars
Balık
24° 56' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 31' 10"
Satürn
Balık
16° 00' 34"
Uranüs
Boğa
21° 59' 48"
Neptün
Balık
28° 42' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 10"
Chiron
Koç
20° 18' 18"
Lilith
Başak
22° 39' 02"
True Node
Koç
15° 38' 08"
Son Güncelleme : 24/04/2024 05:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>