Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Yıllık Burç Yorumu

2019

Terazi Burcu

Ocak ayına maddi durumunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Gelirinizi arttırmaya yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz. 6 Ocak Oğlak'taki parçalı Güneş tutulması ailevi konularınızda yeni başlangıçlara destek olabilir. Ailecek taşınacağınız yeni bir ev olabilir. Diğer bir ihtimal ise aileye katılacak yeni bir bireyin müjdesi olabilir. 13 Ocak tarihinde Jüpiter'in Neptün ile açısı bağışıklık sisteminize dikkat etmenizi gösteriyor. Sağlığınızı ihmal ettiğinizde durum daha ciddi bir boyuta gidebilir. Yoğun çalışabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi ihmal etmeyin. Hayal ettiğiniz işle şu an yaptığınızın çok farklı olduğunu görebilirsiniz. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar aşk hayatınızda şansınızın açıldığı bir döneme giriyorsunuz. Yalnızsanız yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Hoşlandığınız kişinin de size karşı hisler beslediğini öğrenebilirsiniz. Aranızdaki bağın güçlendiğini fark edeceksinizdir. Çocuğunuz varsa onunla ilgili de pozitif gelişme yaşayabilirsiniz. 21 Ocak tarihinde 0 derece Aslan burcundaki kanlı Ay tutulmasında dostlarınızın gerçek yüzünü görebilirsiniz. Ummadığınız bir davranış gösterebilirler. Her sırrınızı herkesle paylaşmayın. Bulunduğunuz çevrede insanların size akıl verdiği zamanlar olabilir. Siz kendi bildiğinizden şaşmayın. 24 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 10 Şubat'a kadar aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Beklemediğiniz anda karşı taraftan bir mesaj ya da arama alabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili de beklediğiniz haber size ulaşabilir.

Şubat ayına başladığınızda iletişim yönünüz ön planda olacak. İnsanlarla kurduğunuz ilişkiler sayesinde kariyerinizde eğitiminizde istediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Her tanıştığınız yeni kişinin yeni bir çevre olduğunun farkındasınız. 4 Şubat günü Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 1 Mart'a kadar ailenizde mutlu bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeni bir birey katılabilir. Ailenizden kaynaklı bir para da elinize geçebilir. 5 Şubat tarihinde Kova burcunda 15 derecede bir yeniay oluşuyor. Bu yeniayla birlikte yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Aklınızda yokken yeni biriyle tanışabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bir hobiye merak salabilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir günde olacaksınız. 10 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 17 Nisan'a kadar kronik bir rahatsızlığınız varsa yeni bir haber alabilirsiniz. Bir doktor raporu ya da bir tahlil sonucu olabilir. Ofiste biraz enerjiniz düşebilir. 14 Şubat günü Mars Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar maddi konularınız gündeminizde olabilir. Özellikle borçlarınız için harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eşiniz veya yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Hakkınız olan tutar için savaşmanız gerekebilir. 19 Şubat tarihinde ise Güneş Balık burcuna geçiyor. 21 Mart'a kadar çalıştığınız ortama mevkiniz yükselebilir. Yöneticilik pozisyonuna yükselebilirsiniz. Sağlığınız güçleniyor. Zinde ve enerjik olacağınız bir dönemdesiniz. Psikolojik olarak da mutlusunuz, karamsar olmadığınızda güzellikleri hayatınıza çektiğinizi göreceksiniz. 19 Şubat'ta Başak burcunda 0 derecede dolunay meydana gelecek. O gün riskli işlerden sakının. Sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Duygusal olarak geçmişe takılmanız bir sebep yokken enerjinizi düşürebilir.

Mart ayına ailenize odaklanarak başlıyorsunuz. Evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 1 Mart tarihinde Venüs Kova burcuna geçiyor. 26 Mart'a kadar hayatınızın her evresinde şansınız çok açık olacak. Bu dönem olmaz dediğiniz her şey gerçek olabilir. Aşk hayatınızda da hareketli, tutkulu bir dönem başlıyor olacak. Çocuğu olmayanlar varsa bu dönem denemeleri hayırlı haberi almalarına destek olabilir. 5 Mart itibariyle yılın ilk Merkür retrosu Balık burcunda başlıyor olacak. 5-28 Mart arası sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Geçmişteki rahatsızlığınız nüks edebilir. Bir teşhis alırsanız mutlaka başka doktorlara da gösterin. Bu dönem yanıltıcı durumlar oluşabilir. Ofis ortamında altınızda çalışan kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Sizin yönetim anlayışınıza ters düşebilirler. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat edin. 6 Mart'ta 15 derece Balık burcunda gerçekleşecek yeniay bu retro esnasında güzel bir enerjiyle araya girecek. İş hayatınızla ilgili yeni bir sayfaya yer açabilirsiniz. 6 Mart itibariyle Uranüs tekrardan Boğa burcuna geçiyor. 7 sene boyunca sizlerin maddi anlamda değişim dönüşüm yaşayacağınız seneler önünüzde olacak. Büyük yatırımlar yaparak hiç hayal etmediğiniz gayrimenkullere sahip olabilirsiniz. Bu durum yavaş yavaş olacak. 7 sene sonra dönüp baktığınızda bunları ben mi yapmışım diyeceksiniz. Ailenizden bir miras da kalabilir. 21 Mart tarihinde Güneş Koç burcuna geçiyor. 20 Nisan'a kadar ilişki ve evlilik konularınızda partnerinizle birbirinize daha bağlı olduğunuz bir dönemde olacaksınız. Sevginizin arttığı, birbirinize daha fazla vakit ayırdığınız bir süreç sizleri bekliyor. İlişkisinde sorun olanlar problemlerini çözerek yola devam edebilirler. 21 Mart'ta 0 derece Terazi burcunda oluşacak dolunayda özellikle sizler dikkat etmelisiniz. Hayatınızın her konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tepkilerinizi frenlemeye çalışın. Saçınız ve stilinizde değişiklik yapmak istiyorsanız biraz daha beklemeniz iyi olacaktır. 26 Mart'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 20 Nisan tarihine kadarhayatınızda yeni teklifler alabilirsiniz. Bu teklif maddi beklentinizin de üstünde olabilir. Sağlığınızla ilgili sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. 28 Mart'ta Merkür retrosu bitiyor. 31 Mart tarihinde Mars İkizler burcuna geçiyor. 16 Mayıs tarihine kadar seyahatleriniz sıklaşabilir. Akademik hayatınızda çabalamanız gereken durumlar oluşabilir. Emeklerinizin karşılığını alacağınızı şimdiden bilin. Şehir veya ülke değişikliği düşünebilirsiniz.

Nisan ayına aşk ile merhaba diyorsunuz. Partnerinize odaklanacağınız bir aya başlıyorsunuz. Çocuğunuzla da bu ay vakit geçirmek isteyebilirsiniz. 5 Nisan tarihinde 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek yeniay, yeni bir ilişkiyi de beraberinde getirebilir. Ortakaçmış olanlarınız varsa yeni bir projeyle güzel maddi kazançlar elde edebilirsiniz. 10 Nisan'da Yay burcunda Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar kardeşinizle ve akrabalarınızla zaman zaman sorunlar yaşayabilirsiniz. İletişim kopuklukları yaşamanız birbirinizi yanlış anlamanıza sebebiyet verebilir. Eğitim hayatınızda her şey kolay ilerlerken bu süreçte biraz daha çabalamanız gerekebilir. İletişim kurduğunuz çevrede özellikledünyasında daha fazla emek vermeniz gerekebilir. 17 Nisan'da Merkür de Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar partnerinizle ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz bir haber gelebilir. 19 Nisan tarihinde 29 derece Terazi burcunda dolunay meydana gelecek. Sizin burcunuzda olduğundan ötürü gergin bir zaman diliminde olabilirsiniz. Sebepsiz yere agresif tepkiler gösterebilirsiniz. Sinirliyken tepki vermemeniz iyi olur. 20 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar ekonomik koşullarınızda gelişmeler olabilir. Beklediğinizden fazla para elinize geçebilir. Borçlarınızı kapatmak için güzel bir dönemdesiniz. 20 Nisan'da Venüs Koç burcuna geçiyor. 15 Mayıs'a kadar evlilik tekliflerine hazır olmanızda fayda var. İlişkinizde çok şanslı bir dönemdesiniz. Evliliklerinde problem yaşayanlar beklemedikleri şekilde tutkuyla tekrardan bağlanabilirler. 24 Nisan'da Oğlak burcunda Plüton retrosu başlıyor. 3 Ekim tarihine kadar aile içinde öfkenizle vereceğiniz kararlardan geri dönüşünüz olmayabilir. 30 Nisan'da Oğlak burcunda Satürn retrosu başlıyor. 18 Eylül'e kadar aile içinde huzursuz bir dönem geçirebilirsiniz. Bazı gerçekler sizden saklanıyor olabilir. Evinizde değişiklik düşünüyorsanız bu dönem biraz daha beklemeniz gerekebilir.

Mayıs ayının başında sağlığınızla iligli durumlar odak noktanız olabilir. Kendinizi ihmal ettiyseniz biraz dinlenmeniz hem bedeninize hem zihninize iyi gelecektir. 5 Mayıs'ta 14 derece Boğa burcundaki yeniay finansal yönünüze vurgu yapacak. Maddi bir destek görebilirsiniz. Bu gelirinizde artışla da olabilir birinin size yardımcı olmasıyla da meydana gelebilir. 6 Mayıs tarihinde Merkür Boğa burcuna geçiyor. 21 Mayıs'a kadar miras konunuz varsa yeni bir gelişme olabilir. Kredi başvurunuz veya kart başvurunuz onaylanabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bir ameliyat kararı çıkabilir. 15 Mayıs'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 9 Haziran'a kadar eşinizle veya sizinle ilgili ummadığınız bir para elinize geçebilir. 19 Mayıs'ta 27 derece Akrep burcundaki dolunay esnasında internetten alışveriş yapmayın. Bilgileriniz veya hesaplarınız çalınabilir. Beklediğinizden daha fazla tutar çekilmiş olabilir. 21 Mayıs tarihinde Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran tarihine kadar ruhen pozitif ve mutlu olacağınız bir döneme adım atıyorsunuz. Akademik hayatınızda, uluslararası işlerinizde başarılar kaydedeceğiniz bir süreçte olacaksınız. 21 Mayıs'ta Merkür de İkizler burcuna geçiyor. 4 Haziran'a kadar yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi konulara gittikçe ilginiz artabilir. Sınavlarınız varsa güzel geçecektir.

Haziran ayına maddi koşullarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Gelirleriniz ve giderleriniz arasında bir düzen tutturmak isteyebilirsiniz. 3 Haziran tarihinde 12 derece İkizler burcundaki yeniay ile yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Olumlu haberleri alabilirsiniz. Yüzünüzü güldürecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. 4 Haziran'da Merkür Yengeç burcuna geçiş yapıyor. 27 Haziran'a kadar kariyer hayatınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. 9 Haziran'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 3 Temmuz tarihine kadar akademik yaşantınızda, sınavlarınızda, yurt dışı bağlantılı işlerinizde beklediğinizden güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sizi mutlu edecek bir gönül ilişkisine de başlayabilirsiniz. 17 Haziran tarihinde 25 derece Yay burcundaki dolunay esnasında elektronik aletleriniz arıza çıkarabilir. Kaybetmeye ve düşürmemeye dikkat edin. Bilgilerinizi yedeklemeniz faydalı olabilir. İnsanlarla kurduğunuz diyaloglarda sert bir tutum göstermeniz işlerinizde sorun oluşturabilir. Kardeşinizle de aranızda fikir ayrılıkları yaşanabilir. 21 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 27 Kasım'a kadar sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bağışıklık sisteminiz zayıflamış veya fazlasıyla güçlenmiş olabilir. Vücudunuzdaki belirtileri önemsemelisiniz. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar kariyer hayatınızda emin adımlarla ilerleyeceksiniz. Bu dönem başladığınız işlerde beklediğinizden daha güzel bir başarı elde edebilirsiniz. 27 Haziran tarihinde Merkür Aslan burcuna geçiyor. 29 Ağustos tarihine kadar bulunduğunuz çevrede insanların sizden bahsettiğini işitebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyabilirler.

Temmuz ayında seyahat programınız yoğun olabilir. Pozitif bir başlangıç yapıyorsunuz. Beklenen gelişmeleri yaşayabilirsiniz. 2 Temmuz tarihinde Mars Aslan burcuna geçiyor. 18 Ağustos'a kadar bulunduğunuzveya eğitim ortamına enerjinizi harcayabilirsiniz. Dostlarınızla beraber daha sosyal olacağınız bir dönemdesiniz. 2 Temmuz 10 derece Yengeç burcundaki Güneş tutulması kariyer hayatınızda yeni bir döneme adım atabilirsiniz. Yeni bir başlangıç veya yeni bir teklif tüm aklınızdaki düşüncelerin değişmesine sebep olabilir. Çalışmıyorsanız artık gelecekle ilgili yapmak istedikleriniz için harekete geçeceksiniz. Eğitimse eğitime başlayabilirsiniz. İşse işe başvurabilirsiniz. Hayatınızdaki kişileri çıkartmak istiyorsanız bu da yeni bir başlangıçtır. Bu gücü içinizde hissedeceksiniz. 3 Temmuz'da Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar hayatınızınteklifi önünüze gelebilir. Güzel bir zaman diliminde olacaksınız. Maddi getirisi de yüksek birolabilir. 8 Temmuz Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Samimi olmadığınız kişilerin arasında özelinizi paylaşmayın. Bu dönem konuştuğunuz her şey başka kişilerin kulağına gidebilir. Dostlarınızla aranız açılabilir. 17 Temmuz 24 derece Oğlak burcundaki parçalı Ay tutulması aile hayatınızda stresli bir gün geçirmenize sebep olabilir. Aile içindeki karşıt fikirler bir noktada karar almanıza engel olabilir. Agresif olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ailedeki bir sağlık probleminde de destek olmanız gerekebilir. Evinizin içinde riskli hareketlerden kaçınmalısınız. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İş hayatınızda yavaş giden bir sürece girebilirsiniz. Attığınız mailler veya davetler ulaşmamış olabilir. Bu durum işlerinizi aksatabilir. Yöneticinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Hemen tepkinizi belli etmeyin. Retrodan önce başvurduğunuz birvarsa bu dönem geri dönüş yapabilirler. 23 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcuna geçiyor. 23 Ağustos'a kadar sosyal yönünüz daha fazla ortaya çıkabilir. Yardım kuruluşlarında ve derneklerde gönüllü olarak görevler alabilirsiniz. 28 Temmuz tarihinde Venüs de Aslan burcuna geçiş yapıyor. 21 Ağustos'a kadar şans sizin üstünüzde olacak. Umduğunuzdan daha güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Ağustos'a geldiğimizde 1 Ağustos'ta 8 derece Aslan burcunda bir yeniay oluşuyor. Size şans ve bereket getirecek yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. O gün dilek dileyin gerçek olursa şaşırmayın. 1 Ağustos tarihinde Merkür retrosu bitiyor. 11 Ağustos ile beraber Jüpiter de retro hareketini bitiriyor. İnsan ilişkilerine dayalı bir sektördeyseniz şanslı bir zaman dilimi tekrardan geliyor. Kardeşinizle ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. 11 Ağustos'ta retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 12 Ağustos'ta Uranüs Boğa burcunda retro hareketine başlıyor. 11 Ocak 2020 tarihine kadar gelirinizin çok üstünde borçlanmamaya çalışın. Sürpriz ödemeler bu dönemde karşınıza çıkabilir. Temkinli yaklaşırsanız korkmanız gereken bir dönem olmayacaktır. Belki eşinizin bir borcu aniden önünüze gelebilir. 15 Ağustos'ta 22 derece Kova burcunda bir dolunay meydana gelecek. 18 Ağustos tarihinde Mars Başak burcuna geçiş yapıyor. 4 Ekim'e kadar gizlediğiniz duygularınızı ortaya çıkartmanın tam vaktidir. Sağlığınızla ilgili bir operasyon gündeme gelebilir. Kendinize dikkat etmezseniz vaktinizi hastanelerde harcayabilirsiniz. Geçmişteki olayları detaylıca düşünürseniz asla olayların içinden çıkamazsınız. 21 Ağustos'ta Venüs de Başak burcuna geçiyor. 14 Eylül'e kadar eski sevgiliniz veya eşiniz tekrardan sizinle iletişime geçebilir. 23 Ağustos tarihinde Güneş de Başak burcuna geçiyor. 23 Eylül'e kadar sağlığınız gittikçe daha da iyiye gidebilir. Ruhunuza iyi gelecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Yoga, meditasyon gibi konulara ilginiz artabilir. 29 Ağustos tarihinde Merkür de Başak burcuna geçiş yapıyor. 14 Eylül'e kadar sezgileriniz çok güçlü olacaktır. Mantığınızın değil iç sesinizin söylediklerini dinleyin. Rüyalarınızdan da bazı mesajlar alabilirsiniz. 30 Ağustos'ta 6 derece Başak burcunda yeniay meydana geliyor. Artık eskiye dair ne varsa hepsini temizleme zamanıdır. Yeni bir hayata hazırlık için size enerji verecektir.

Eylül ayıyla beraber sizlerin de enerjisi yerine geliyor. Kendinize bakacağınız bir dönemde olacaksınız. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Yine ayın başında maddi durumunuzu ilgilendiren konularda da gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Çocuğunuzla ilgili beklentileriniz olumlu sonuçlanabilir. 14 Eylül'de 21 derece Balık burcunda dolunay meydana geliyor. Bu dolunay sağlığınıza etki edebilir. Kendinize dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız ortamda da sinirleriniz gergin olabilir. Evcil hayvanınız varsa gözünüzün önünden ayırmamaya özen gösterin. 14 Eylül'de Merkür Terazi burcuna giriş yapıyor. 3 Ekim'e kadar sizi yakından ilgilendiren önemli haberler alabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yönelik kurslara ve eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. 14 Eylül tarihinde Venüs Terazi burcuna geçiyor. 8 Ekim'e kadar yöneticinize kavuştuğunuz bu dönemde ummadığınız güzellikte gelişmelere şahit olabilirsiniz. Yeni bir aşk karşınıza çıkabilir. Çekici olduğunuz bir zaman dilimindesiniz. Siz istemeden aşk size gelebilir. Hayatınızın her konusunda ışıldayacağınız bir süreç sizleri bekliyor. 18 Eylül'de Satürn retrosu sona eriyor. Ailenizdeki sorunlar yerini yapıcı konuşmalara bırakabilir. 23 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcuna geçiyor. Sizlerin doğum günlerini kutlama zamanı başlıyor. 23 Ekim'e kadar arkanıza Güneş'i de alıyorsunuz. Enerjiniz yerine geliyor. Olmaz dediğiniz her şey olabilir. Mutlu olmaya hazır olun. 28 Eylül'de 5 derece Terazi burcundaki yeniay da bu pozitif gidişatı sürdürmek adına size hayatınızda yeni yollar, yeni fırsatlar sunacaktır.

Ekim ayına başladığınızda maddi durumunuza enerjinizi harcayabilirsiniz. Gelirinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. 3 Ekim tarihinde Plüton retrosu bitiyor. 3 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 9 Aralık'a kadar ekonomik durumunuzu ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Maaş zammı veya bir prim ödemesi alabilirsiniz. 4 Ekim'de Mars Terazi burcuna geçiyor. 19 Kasım'a kadar partnerinizle aranızda bilemediğiniz bir çekim gücü olabilir. Tutkulu seveceğiniz bir dönemdesiniz. 8 Ekim'de Venüs de Akrep burcuna geçiş yapıyor. 1 Kasım'a kadar finansal olarak rahata ereceğiniz bir döneme gireceksiniz. 14 Ekim'de 20 derece Koç burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunayda partnerinize karşı verdiğiniz tepkilerde dikkatli olmalısınız. Tam da evlilik ve ilişki konularınızın üstünde meydana gelen bu dolunay güzel giden ilişkinizde çatlaklara sebep olabilir. Hem siz hem karşı tarafın gergin bir günde olacağınızı unutmayın. Tepkilerinizde ölçülü davranmaya çalışın. Ortakaçmışsanız ortağınızla aranızda fikir uyuşmazlıkları olabilir. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 22 Kasım'a kadar çıkışa geçen maddi gelirinizde gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. 28 Ekim'de 4 derecede Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay da bu konuda yeni bir sayfa açmanız için fırsatları önünüze getirebilir. 31 Ekim itibariyle yılın son Merkür retrosu Akrep burcunda başlayacak. 20 Kasım'a kadar internet üzerinden yapacağınız finansal işlemlerinizde aksilikler çıkabilir. Hesap veya kart bilgileriniz başka yerlerde kullanılabilir. Maddi değeri olan eşyalarınızı bir yerde unutmamaya dikkat edin.

Kasım ayına yoğun bir tempoyla başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz artabilir. İş ortamınızda her şeyi bir anda yapmanız beklenebilir. 1 Kasım tarihinde Venüs'ün Yay burcuna girmesiyle bu durum daha da önem kazanıyor. 26 Kasım'a kadar verdiğiniz tüm emeklerin karşılığını göreceğiniz bir konumda olacaksınız. İnsanlarla kurduğunuz iletişim becerileriniz sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kardeşinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. 12 Kasım'da 19 derecede Boğa burcunda dolunay meydana geliyor olacak. Beklenmedik bir ödemeyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 19 Kasım'da Mars Akrep burcuna geçiyor. 3 Ocak 2020'ye kadar kazandığınız para artarken bu parayı elde etmek için de çok efor sarf etmeniz gerekebilir. 20 Kasım'da Merkür retrosu bitiyor. 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar eğitim hayatınızda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız sektörde kendinizi kanıtlayacağınız konumda olabilirsiniz. 26 Kasım'da Venüs Oğlak burcuna geçiyor. 20 Aralık'a kadar ailenizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Hem maddi hem manevi sevinçler yaşayabilirsiniz. 26 Kasım'da 4 derece Yay burcunda yeniay meydana geliyor olacak. Umutlarınızı gerçekleştirebilecek yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. 27 Kasım tarihinde Neptün retrosu sona eriyor. Sağlığınızda sorunlar varsa artık düzeliyorsunuz.

Aralık ayına şansla ve aşkla başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler yaşanabilir. Yılın son ayına siz enerjik başlıyorsunuz. 2 Aralık tarihinde Jüpiter Oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020'ye kadar ailenizle ve evinizle ilgili konularda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızda meydana gelebilecek her olayda ailenizin değerini anlayacağınız bir yıl sizleri bekliyor. Maddi bir destek de görebilirsiniz. Eviniz değiştirmek isteyip bir türlü eyleme geçemeyenler bu tarih aralığında hayalindeki eve kavuşabilirler. 9 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 29 Aralık'a kadar yeni bir eğitime kayıt olabilirsiniz. Araştırmacı kişiliğiniz sayesinde farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. 12 Aralık tarihinde 19 derece İkizler burcunda dolunay oluşacak. Seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Gideceğiniz yer için birkaç saat önceden çıkmanız gerekebilir. Gecikmeler veya aksilikler olabilir. Akademik yaşantınızda elinizde olmayan durumlar oluşabilir. Agresif olabileceğiniz bir gündesiniz. 20 Aralık'ta Venüs Kova burcuna geçiyor. 13 Ocak 2020'ye kadar aşk hayatınızda inanamadığınız güzellikte bir gelişme yaşayabilirsiniz. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Çocuğunuzla ilgili bir beklentiniz varsa olumlu haberler alabilirsiniz. 22 Aralık tarihinde Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 20 Ocak 2020 tarihine kadar aile yaşantınıza önem vereceğiniz, onlara daha fazla zaman ayıracağınız bir süreçte olacaksınız. 29 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 16 Ocak 2020 tarihine kadar yakınlarınızı ilgilendiren bir haber alabilirsiniz.

Terazi burçları 2019 yılını bu şekilde kapatıyorsunuz.

Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayınız.

2019
Terazi Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 44" R
Ay
Başak
22° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 01' 05"
Venüs
Koç
18° 58' 25"
Mars
Balık
22° 11' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 01"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 20"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>