Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Yıllık Burç Yorumu

2020

Yengeç Burcu

Ocak ayına pozitif bir enerjiyle giriş yapıyorsunuz. İyimser ruh halinizle her şeyin üstesinden geleceksinizdir. Akademik hayatınızda başarılar elde edebilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. 3 Ocak'ta Mars Yay burcuna geçiyor. 16 Şubat'a kadar enerjinizi çalışma hayatınıza harcayabilirsiniz. Hırslı ve kararlı olduğunuz sürece kısa süredeortamında kendinizi ispatlayacaksınızdır. Siz sadece bu dönem her zorluğun altından kalkmayı bilin. 10 Ocak'ta saat 22:21'de gölgeli Ay tutulması 20 derece Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Burcunuzda oluşan bu tutulmada ikili ilişkilerinizde sert söylemlerde bulunabilirsiniz. Agresif tavırlarınız partnerinizle aranızı bozabilir. Onun da kendinden taviz vermemesi işlerin çıkmaza sokabilir. 11 Ocak'ta Uranüs retro hareketi sona eriyor. Çevrenizi değiştirmeye devam ediyorsunuz. Retro döneminde kimler dostunuzdu yaşadığınız olaylarla deneyimledikten sonra şimdi yola devam etme zamanı. Artık kendinizdeki değişimler için korkmayın. Çünkü eskisinden de şansınız açık olacak. 13 Ocak'ta Venüs Balık burcuna geçiyor. 7 Şubat'a kadar aşk hayatınızda duygusal zamanlarda olacaksınız. Düşlediğiniz bir aşka yelken açabilirsiniz. Hatta bu hayallerimdi diyebileceğiniz bir aşk olabilir. Paranızı seyahatlere harcayabilirsiniz. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçiyor. 3 Şubat'a kadar ekonomik durumunuzla ilgili yeni haberler alabilirsiniz. Başvurduğunuz kredinin onaylandığını öğrenebilirsiniz. Eşinizin gelir durumuna dair gelişmeler olabilir. Miras haberleri gündeminize oturabilir. 20 Ocak'ta Güneş Kova burcuna geçiyor. 19 Şubat'a kadar hem ruhen hem maddi olarak özgürlüğe kavuşacağınız bir zaman diliminde olacaksınız. Ciddi sağlık problemleriniz varsa küçük bir operasyonla şifa bulabilirsiniz. Korkmanıza hiç gerek yok. Karamsar ruh haliniz tamamen sona eriyor. 25 Ocak'ta saat 00:41'de Kova burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniay sizlere tüm eski hatıraları, öfkelerinizi unutturacak yeni mutluluklar getirecektir. Duygularınızı saklamak yerine özgürce dışa vurmalısınız. Finansal gücünüzü arttıracak yeni fırsatlar önünüze bu yeniayda çıkabilir.

Şubat ayına başladığınızda şansınız açık olacak. Ayın başında güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapmak istedikleriniz için harekete geçmelisiniz. 3 Şubat'ta Merkür Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar yüksek öğrenimle ilgili konularınızda sonuçlarınız beklentinizden iyi olabilir. Yurt dışına dair işleriniz varsa yeni haberler alabilirsiniz. Astroloji, mitoloji, felsefe gibi konulara merakı artabilir. Konuların derinlerine inmek isteyebilirsiniz. 7 Şubat'ta Venüs Koç burcuna geçiyor. 5 Mart'a kadar kariyer hayatınızda altın döneminizi yaşayabilirsiniz. Hem güzel gelirler elde edebilir hem deortamınızda zirveye çıkabilirsiniz. Çok emek verdiğiniz her şey lehinize sonuçlanacaktır. 9 Şubat'ta saat 10:33'te Aslan burcunda 20 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunay size maddi konularınızda destek olacaktır. Finansal olarak risk almaktan çekiniyor veya mevcut ekonomik koşullarınızı bırakmakta tereddüt ediyorsanız tam da harekete geçme zamanı olacaktır. 16 Şubat'ta Mars Oğlak burcuna geçiyor. 30 Mart'a kadar ilişkinizde ve evliliğinizde tutkulu bir dönemde olacaksınız. Çift olarak enerjinizi, vaktinizi birbirinize ayırabilirsiniz. 17 Şubat'ta Balık burcunda Merkür retrosu başlıyor. 10 Mart'a kadar sürecek retro sürecinde 17 Şubat-4 Mart arası Balık burcundayken, eğitimle ilgili konularınızda, sınavlarınızda her şeyi iki kere kontrol etmeye dikkat edin. Bu dönem seyahatlerinizde gecikmeler, karışıklıklar yaşanabilir. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçiyor. 20 Mart'a kadar psikolojik olarak daha güçlü olacağınız bir dönemde olacaksınız. Hayata pozitif baktığınızda kendinize olumlu şeyleri çektiğinizi göreceksiniz. 23 Şubat'ta saat 18:31'de Balık burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayda tek yapmanı gereken dilekleriniz dilemek olmalıdır. Evren siz çok farklı dinleyecektir. İstekleriniz gerçek olabilir.

Mart ayına başladığınızda sosyal ilişkileriniz ön planda olacak. Dostlarınıza vakit ayırabilirsiniz. Hep beraber keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çevrenizde elde ettiğiniz başarılarla diğer insanlar sizi konuşuyor olabilir. 4 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcuna geri dönüyor. 10 Mart'a kadar finansal işlemlerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz. Kredi kartlarınızla ilgili problemler olabilir. Alışverişlerde kopyalanma ihtimali olabilir. Ayrıca bu süreçte internetten bir şeyler satın almasınız iyi olur. Miras konunuzla ilgili size aldatıcı bilgiler söylenebilir. Hemen inanmayın. 5 Mart'ta Venüs Boğa burcuna geçiyor. 3 Nisan'a kadar sizler için çok şanslı bir dönem başlıyor olacak. Yaptığınız her şey yolunda gidecektir. Bulunduğunuz ortamda parlayacaksınızdır. Ayrıca bu şans aşk hayatında da ayaklarınız yerden kesecektir. Arkadaşlarınız vasıtasıyla tanıştığınız birine gönlünüzü kaptırabilirsiniz. 9 Mart'ta saat 20:47'de Başak burcunda 19 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda hayal kırıklarınız sizin enerjinizi aşağı çekebilir. Kardeşlerinizden, akrabalarınızdan ummadığınız davranışlar görmek sizi yaralayabilir. Eğitimde beklentilerinizi çok yüksek tuttuğunuzda elde ettikleriniz sizi tatmin etmeyebilir. 10 Mart'ta Merkür retrosu Kova burcunda 28 derecede bitiyor. 16 Mart'ta Merkür tekrardan Balık burcuna geçiyor. 11 Nisan'a kadar akademik hayatınızda işlerin yoluna girdiği bir sürece devam ediyor olacaksınız. Pozitif ruh haliniz geri geliyor. 20 Mart'ta Güneş Koç burcuna geçiyor. 19 Nisan'a kadar kariyer hayatınızda gücünüze güç katarak ilerliyor olacaksınız. Yöneticinizden destek göreceksinizdir. İş değiştirmek istiyorsanız bu dönem yaptığınız başvurular olumlu sonuçlanabilir. 22 Mart'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar maddi olarak hem zorlanacağınız hem de direndiğiniz sürece paranıza para katacağınız bir dönemde olacaksınız. Borçlarınız kabarmaya başlayabilir. 24 Mart'ta saat 12:28'de Koç burcunda 4 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla beraber ummadığınız anda hem maddi hem de pozisyon olarak daha güzel birteklifi alabilirsiniz. Sadece aceleci kararlar vermeyin. 30 Mart'ta Mars Kova burcuna geçiyor. 13 Mayıs'a kadar mevcut rahatsızlığınız varsa belki bir ameliyat kararı doktorunuz tarafından size bildirilebilir. Ruhen kendinizi özgürleştirmek, kimseye hesap vermemek isteyeceğiniz bir dönemden geçeceksiniz.

Nisan ayına başladığınızda odak noktanız kendiniz olacaksınızdır. Güzelliğinize önem vereceğiniz bir süreçte olacaksınız. Radikal değişimler yapmayı düşünebilirsiniz. 3 Nisan'da Venüs İkizler burcuna geçiyor. 7 Ağustos'a kadar gönül ilişkinizde kendinizi arka plana atmayı tercih edebilirsiniz. Ne kadar iletişim kurmak isteseniz de onun tepkilerini anlamak için sessizliğinizi koruyabilirsiniz. Ayrıca eski sevgilinizden de ansızın bir haber alabilirsiniz. 8 Nisan'da saat 05:34'te Terazi burcunda 18 derecede dolunay meydana geliyor. Aile içerisinde gerginlikler olabilir. Özellikle bir aile büyüğünün otoriter ve inatçı tavırları sizi çileden çıkartabilir. Evinizde riskli hareketlerden kaçınmalısınız. Borçlarınız konusunda da dikkatli olmalısınız. 11 Nisan'da Merkür Koç burcuna geçiyor. 27 Nisan'a kadar kariyer hayatınızla ilgili yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Eğitimleriniz, seminerleriniz sıklaşabilir. Toplantılar ardı sıra gelebilir. Yeniteklifleri de alabilirsiniz. 19 Nisan'da Güneş Boğa burcuna geçiyor. 20 Mayıs'a kadar ihtiyacınız olduğunda dostlarınızın arkanızda olacağınızı göreceksinizdir. Çevrenizde ise yaptığınız işlerle yükselişe geçeceksiniz. Aşk ta da şanslı zamanlar geçirebilirsiniz. 23 Nisan'da saat 05:25'te Boğa burcunda 3 derecede yeniay meydana geliyor. Sürprizlere hazır olmanız gereken bir yeniaydasınız. Şansınızın açıldığı, ummadığınız güzellikte olaylar yaşayacağınız bir süreçte olacaksınız. Yeni adımlar gönül ilişkinizde atılabilir. Çevrenizde insanlar sizden bahsediyor olabilir. 25 Nisan'da Plüton retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 4 Ekim'e kadar ilişkinizde iki taraf kıskançlıklarını frenlemekte zorlanabilir. Baskıcı olmamaya çalışın. 27 Nisan'da Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs'a kadar sosyal ilişkileriniz gündemde olacaktır. Evinizde oturmak yerine vaktinizi dışarıda harcamak iyi gelecektir. Aldığınız haber bu dönem şansınızı da arttıracaktır.

Mayıs ayına başladığınızda maddi konularınız ayın başında gündeminizde olabilir. Gelirinizle ilgili değişimler yaşayabilirsiniz. Yeni yatırım fikirleri aklınızda olabilir. 7 Mayıs'ta saat 13:45'te Akrep burcunda 17 derecede dolunay meydana geliyor. Bu dolunayda aşk hayatınızda bazı şeyler yerine oturabilir. Hırçın olmak yerine duygusal olarak kendinizi partnerinize bıraktığınızda her şey yoluna girecektir. Çocuğunuza dair istekleriniz gerçek olabilir. 11 Mayıs'ta Satürn retrosu Kova burcunda başlıyor. 29 Eylül'e kadar retro hareketini sürdüren Satürn, 2 Temmuz-29 Eylül arası Oğlak burcuna geri dönerek bu hareketini devam ettirecek. 11 Mayıs-2 Temmuz arası finansal konularınızda açılmamanız gerekiyor. Gelirinizin üstünde yatırımlara veya borçlara girerseniz sonrasında sıkıntıya düşebilirsiniz. Miras konunuz varsa hakkınızı almak için uğraşabilirsiniz. 12 Mayıs'ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. 28 Mayıs'a kadar hislerinizin güçlü olacağı bir dönemde olacaksınız. Rüyalarınız mesaj içerebilir. Eskide bıraktığınız kişilerden tekrardan haber alabilirsiniz. Kişisel gelişim çalışmaları, psikolojik danışmanlık almayı düşünebilirsiniz. Zihninizi özgür bırakmak isteyeceksiniz. 13 Mayıs'ta Mars Balık burcuna geçiyor. 28 Haziran'a kadar yüksek öğrenimde çok emek vermeniz gereken bir dönemde olacaksınız. Duygusal olarak içe kapanmak yerine hislerinizi belli etmeye çalışmalısınız. 13 Mayıs'ta Venüs retrosu İkizler burcunda başlıyor. 25 Haziran'a kadar duygusal durumunuz, psikolojiniz karamsar bir yapıya bürünebilir. Özellikle gönül ilişkinizle alakalı negatife yönlenmeye çalışabilirsiniz. Her şeyin böyle gideceğini, hiçbir şeyin düzelmeyeceği gibi aslında gerçeği yansıtmayan düşüncelere kapılabilirsiniz. 14 Mayıs'ta Jüpiter retrosu Oğlak burcunda başlıyor. 13 Eylül'e kadar ilişki ve evlilik hayatınızda devam eden şansınız hala sürse de retro döneminde sevdiğinize karşı daha abartılı tepkiler vermeye yatkın olabilirsiniz. Sorunlar olabilir ama büyütmemeye özen gösterin. Bu sene sizlerin ilişkide güzel bir yılı olacak. 20 Mayıs'ta Güneş İkizler burcuna geçiyor. 21 Haziran'a kadar kronik rahatsızlarınız varsa şifa bulacağınız, güçleneceğiniz bir dönemde olacaksınız. 22 Mayıs'ta saat 20:38'de İkizler burcunda 2 derecede yeniay gerçekleşiyor. Ruhen size çok iyi gelecek bir yeniay olacak. Eskide ne varsa artık unutma vakti geliyor. Hayatınızda açacağınız sayfa o kadar iyi gelecek ki siz bile niye bu kadar geç kaldığınızı sorgulayabilirsiniz. 28 Mayıs'ta Merkür Yengeç burcuna geçiyor. 5 Ağustos'a kadar kendinize yönelip, yeni eğitimlere ilgi duyabilirsiniz. Merak duygunuz sizi ele geçirebilir.

Haziran ayı başladığında aileniz önceliğiniz olabilir. Onlara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 5 Haziran'da saat 22:12'de Yay burcunda 15 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu sert etkili tutulmada sizler sağlığınıza önem göstermelisiniz. Tehlikeli işlerden uzak durmalısınız. Çalışma hayatınızda agresif birkaç gün geçirebilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa ona da dikkat etmelisiniz. 18 Haziran'da Yengeç burcunda Merkür retrosu başlıyor. 12 Temmuz'a kadar sizin burcunuzda başlayan bu retro doğal olarak işlerinizi biraz yavaş ilerletebilir. Duygusal olarak da gergin bir süreçten geçebilirsiniz. Yeni bir şeye adım etmek için retronun bitmesini beklemelisiniz. 21 Haziran'da Güneş Yengeç burcuna geçiyor. 22 Temmuz'a kadar sizlerin en güzel dönemi başlıyor. Doğum günlerini kutlayan Yengeç burçlarının arkasında güzel de bir destek olacak Güneş tarafından. Mutlu ve kendinize olan güveninizin arttığı bir dönemde olacaksınız. İşleriniz hayırlı ilerleyecektir. 21 Haziran'da saat 09:41'de Yengeç burcunda 0 derecede halkalı Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma sizin hayatınızda çok güzel sayfalar açacaktır. Dileklerinizi tutmayı unutmayın. Mutluluktan yüzünüz hep gülecektir. Ayrıca hastalığınızda şifa bulacağınız bir yeniay olabilir. 23 Haziran'da Balık burcunda Neptün retrosu başlıyor. 29 Kasım'a kadar melankolik bir ruh halinde olabilir. Güzel giden hayatınızın farkında olmaya bakın. Olumsuza odaklanmayın. 25 Haziran'da Venüs retrosu sona eriyor. 28 Haziran'da Mars Koç burcuna geçiyor. 7 Ocak 2020'ye kadar kariyeriniz için savaşmanız gereken bir dönemden geçeceksiniz. Hem iyi hem kötü birkaç şey karşınıza çıkabilir. Direndikçe kazanan siz olacaksınızdır. 10 Eylül- 14 Kasım arası Mars retro hareketine başladığında kariyerinizdeki hırsınıza yenik düşmemelisiniz. Bir işiniz olmayınca üstelemek yerine sabretmeyi bilmelisiniz. Sakin kaldıkça kariyerde yükselmeye devam edeceksinizdir.

Temmuz ayına aşkla başlıyorsunuz. Yüksek enerjinizle etrafınıza ışık saçacaksınız. Çocuklarınızla ilgilenmeniz gereken konular olabilir. 2 Temmuz'da Satürn retro hareketini sürdürürken Oğlak burcuna geri dönüyor. 29 Eylül'e kadar ilişki ve evlilik hayatınızda gerçekçi yaklaşımınızdan uzaklaşabilirsiniz. Bazen mantığınızla olayları çözmeyi unutmamalısınız. Geçmişte aranızda olan konuları açmanın bir faydası olmayacaktır. 5 Temmuz'da saat 07:44'te Oğlak burcunda 13 derecede gölgeli Ay tutulması meydana geliyor. Bu Ay tutulması sevdiğinizle aranızdaki anlaşmazlıkları tekrardan gündeme getirebilir. Kendinize sormanız gereken şu olmalıdır; geçmiş duygusal yaralarınızı sarmak mı yoksa daha anıları irdeleyerek olayı çıkmaza mı sürüklemek istiyorsunuz? İlkini seçerseniz ilişkiniz olduğundan da güçlü olacaktır. 12 Temmuz'da Merkür Yengeç burcundaki retrosunu sona erdiriyor. 20 Temmuz'da saat 20:32'de 28 derecede yeniay Yengeç burcunda gerçekleşiyor. Bir yeniay da olsa sert etkiler barındırdığından ikili ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Hem gönül hem ortalık ilişkilerinizde agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. 22 Temmuz'da Güneş Aslan burcuna geçiyor. 22 Ağustos'a kadar maddi olarak güçleneceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yatırımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz.

Ağustos ayına başladığınızda partneriniz sizin için sürprizler yapabilir. Beklemediğiniz anda mutlu olabilirsiniz. 3 Ağustos'ta 18:58'de 11 derecede Kova burcunda dolunay meydana geliyor. Sert bir dolunay içerisinde olduğunuzdan maddi değeri olan eşyalarınıza ve paranıza dikkat etmelisiniz. Özgürce harcama yapmak istiyorum derken ipin ucunu kaçırabilirsiniz. Eşinizin geliriyle ilgili haberler alabilirsiniz. 5 Ağustos'ta Merkür Aslan burcuna geçiyor. 20 Ağustos'a kadar gelirinizde artış olacağına dair haberler öğrenebilirsiniz. 7 Ağustos'ta Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 6 Eylül'e kadar hayatınızda parlayacağınız bir dönemde olacaksınız. Aşk hayatınızda yaşadıklarınıza inanamayabilirsiniz. Kendinizle ilgili değişim veya estetik operasyonlar için pozitif bir dönemde olacaksınız. 15 Ağustos'ta Uranüs retrosu Boğa burcunda başlıyor. 14 Ocak 2020'ye kadar zihniniz bulanık olduğu ve her yaptığınızı hareketi sorguladığınız bir dönemde olabilirsiniz. 19 Ağustos'ta saat 05:41'de Aslan burcunda 26 derecede yeniay meydana geliyor. Güzel etkiler barındıran bu yeniay sizlere gelirinizde yeni kapılar aralayabilir. Alacağınız yeni bir teklifle maaşınız olduğundan daha fazla artabilir. Yatırımlarınızdan da güzel getiriler elde edebilirsiniz. 20 Ağustos'ta Merkür Başak burcuna geçiş yapıyor. 5 Eylül'e kadar eğitim hayatınızda güzel bir dönemde olacaksınız. Yeni eğitimlere başlamayı düşünebilirsiniz. Bilgiye susamış olduğunuz bir süreçte olacaksınız. Kitaplara yoğunlaşabilirsiniz.22 Ağustos'ta Güneş Başak burcuna geçiyor. 22 Eylül'e kadar çevrenizde gücünüzü ispatlıyor olacaksınız. Eğer iletişimle ilgili bir sektördeyseniz yetenekleriniz sayesinde güzel bir yere gelebilirsiniz. Kardeşlerinize dair pozitif haberler alabilirsiniz.

Eylül ayına başladığınızda finansal durumunuza odaklanıyor olabilirsiniz. Bu özellikler borçlarınızı sıfırlamak adına yapacağınız eylemler olabilir. 2 Eylül'de saat 08:21'de Balık burcunda 10 derecede dolunay meydana geliyor. Değişim için artık sizi kimse engel olamayacaktır. Sizi aşağı çeken, enerjinizi düşüren ne varsa artık her şeye bir nokta koyuyor olacaksınız. Göreceksiniz ki daha mutlu günler karşınıza gelecektir. 5 Eylül'de Merkür Terazi burcuna geçiyor. 27 Eylül'e kadar aile içerisinde yeni öğreneceğiniz durumlar olabilir. Dengeleri sağlamak size düşebilir. 6 Eylül'de Venüs Aslan burcuna geçiyor. 2 Ekim'e kadar paranıza para katacağınız bir dönemde olacaksınız. Karlı işlere adım atabilirsiniz. 10 Eylül'de Mars retrosu Koç burcunda başlıyor. 14 Kasım'a kadar kariyerinizdeki hırsınıza yenik düşmemelisiniz. Bir işiniz olmayınca üstelemek yerine sabretmeyi bilmelisiniz. Sakin kaldıkça kariyerde yükselmeye devam edeceksinizdir. 13 Eylül'de Jüpiter retrosu Oğlak burcunda sona eriyor. 17 Eylül'de saat 14:00 itibariyle Başak burcunda 25 derecede yeniay meydana geliyor. Bu yeniayla birlikte yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. En güzeli ise beklediğiniz bir haber olumlu sonuçlanarak istediklerinizi gerçekleştirme konusunda destek olacaktır. 22 Eylül'de Güneş Terazi burcuna geçiyor. 23 Ekim'e kadar evinizde, ailenizde güzel anlara şahit olabilirsiniz. 27 Eylül'de Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar aşk hayatınızı gereğinden fazla sorgulayabilirsiniz. Çocuğunuza karşı da korumacı olmak isterken hayatına müdahale etmemeye dikkat edin. 29 Eylül'de Satürn Oğlak burcunda retro hareketini bitiriyor.

Ekim ayına başladığınızda seyahatleriniz gündeme gelebilir. Bu bir eğitim için de olabilir. Hisleriniz güçlü olacaktır. İçinize doğanlar gerçekleşebilir. 2 Ekim'de saat 00:05'te Koç burcunda 9 derecede dolunay gerçekleşiyor. Gergin etkiler barındıran bu dolunayda kariyer hayatınızda söylediklerinize dikkat etmelisiniz. Bir anlık verdiğiniz tepki sizi sıkıntıya düşürebilir. 2 Ekim'de Venüs Başak burcuna geçiyor. 28 Ekim'e kadar çevrenizde parmakla gösterilecek kadar göz önünde olabilirsiniz. Başarılarınız hemhem eğitim hayatınızda parlamanızı sağlayacaktır. Aldığınız davetlere mutlaka bu dönem gidin. Gittiğiniz yerde gönlünüzü birine kaptırabilirsiniz. 4 Ekim'de Plüton retrosu sona eriyor. 14 Ekim'de Merkür retrosu Akrep burcunda başlıyor. 28 Ekim'e kadar aşk hayatınızda fazla meraklı olmanız partnerinizi sıkabilir. Ayrıca onunla ilgili kulağınıza gelen dedikodulara bu dönem inanmayın. Yalan bilgi olabilir. Önce doğruluğunu siz araştırın. Çocuğunuzla da iletişim kopuklukları yaşayabilirsiniz. 16 Ekim'de saat 22:30'da Terazi burcunda 23 derecede yeniay oluşuyor. Bu sert etkilere sahip bir yeniay olduğundan evinizde riskli hareketlerden sakınmalısınız. Ufak ev kazaları oluşabilir. Elektroniklerinizin prizde olmadığından evden çıkarken emin olun. 23 Ekim'de Güneş Akrep burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar şansınızın açık olduğu bir dönemde olacaksınız. Eğer bu dönem Merkür retrosunun tuzağına düşmezseniz aşkta kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. 28 Ekim'de Venüs Terazi burcuna geçiyor. 21 Kasım'a kadar aileye yeni bir bu dönem katılabilir. Özellikle bir gönül ilişkisiyle aileler genişleyebilir. 28 Ekim'de Merkür retrosu Terazi burcuna geri dönüyor. 3 Kasım'a kadar eğer bu dönem ev kiralıyor veya alıyorsanız imza atarken her şeyi iki kere kontrol edin. Aile içinde yanlış anlaşılmalardan ötürü gerginlikler yaşanabilir. 31 Ekim'de saat 17:49'da Boğa burcunda 8 derecede dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda dostlarınızdan umulmadık davranışlar görebilirsiniz. Kim dost kim düşman çok net görebilirsiniz. Bulunduğunuz çevrede söylediklerinize de dikkat etmelisiniz.

Kasım ayına şanslı ve enerjik bir başlangıç yapıyorsunuz. Sürpriz gelişmeler sizi psikolojik olarak da yukarıya taşıyacaktır. 3 Kasım'da Merkür retrosu Terazi burcunda bitiyor. 11 Kasım'da Merkür Akrep burcuna geçiyor. 1 Aralık'a kadar aşk hayatınızı gereğinden fazla sorgulayabilirsiniz. Şüpheci olmak yerine aşkın tadına varın. Çocuğunuza karşı da korumacı olmak isterken hayatına müdahale etmemeye dikkat edin. 14 Kasım'da Mars retrosu sona eriyor. 15 Kasım'da saat 08:07'de Akrep burcunda 23 derecede yeniay meydana geliyor. Bu güzel etkili yeniayla beraber sizler yalnızsanız aşk hayatınızda yeni bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsiniz. Her konuda da şansınız açık olacaktır. Ebeveyn olmak isteyenler için bu yeniay bebek müjdesi getirebilir. 21 Kasım'da Venüs Akrep burcuna giriş yapıyor. 15 Aralık'a kadar romantik ve tutku dolu bir zaman diliminde olacaksınız. Sevdiğiniz kişi mutluluktan ayaklarınızı yerden kesebilir. 21 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiş yapıyor. 21 Aralık'a kadar çalışma ortamınızda güçlenmeye başlıyorsunuz. Terfi alabilir, altınızdaki ekiple güzel işlere imza atabilirsiniz. Sağlığınızda sorunlar varsa artık güzel bir döneme giriyor olacaksınız. Yeni tedaviler size şifa getirecektir. 29 Kasım itibariyle Neptün retro hareketi sona eriyor. 30 Kasım'da saat 12:29'da gölgeli Ay tutulması 8 derece İkizler burcunda meydana geliyor. Bu tutulmada geçmiş tekrardan karşınıza gelebilir. Korkularınız, fobileriniz sizin enerjinizi düşürebilir. Aşk hayatınızda çok ani tepki verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

Aralık ayına başladığınızda enerjiniz düşük olabilir. Fiziksel olarak yorgun olabilirsiniz. Biraz dinlenmeye ihtiyacınız olduğunu görebilirsiniz. 1 Aralık'ta Merkür Yay burcuna geçiyor. 21 Aralık'a kadar kendinizi kişisel gelişim eğitimlerine yönlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda da iletişim yönünüz çok aktif olabilir. 14 Aralık'ta saat 19:16'da Yay burcunda 23 derecede Güneş tutulması meydana geliyor. Bu tutulma size ruhsal olarak çok iyi gelecektir. Karamsarlıklardan ziyade hayata pozitif bakarak mutlu olacağınızı göreceksiniz. Yeni birteklifi alabilirsiniz. 15 Aralık'ta Venüs Yay burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar aşka dair hislerinizi gizlemek yerine sevginizi belli etmelisiniz. Eskiden yaşadığınız duygusal hayal kırıklıkları sizi engellemesin. 17 Aralık'ta Satürn Kova burcuna geçiyor. 7 Mart 2023'e kadar maddi olarak hem zorlanacağınız hem de direndiğiniz sürece paranıza para katacağınız bir dönemde olacaksınız. Borçlarınız kabarmaya başlayabilir. 19 Aralık'ta Jüpiter Kova burcuna geçiyor. 29 Aralık 2021'e kadar bir sene boyunca şansınız finansal olarak açılacak. Satürn aynı anda sizi zorlayarak engeller çıkartabilir. Yılmadığınız sürece ekonominiz güçlenecektir. Bir sene içinde miras kaldığını öğrenebilirsiniz. Eşinizin maddi durumu iyiye gidebilir. 21 Aralık'ta Merkür Oğlak burcuna geçiyor. 8 Ocak 2021'e kadar eşinizle, sevgilinizle daha yakın olacağınız, birbirinizi ihmal ettiyseniz konuşup aranızdaki gerilimi bitireceksinizdir. 21 Aralık'ta Güneş Oğlak burcuna geçiyor. 19 Ocak 2021'e kadar ilişkinizde ciddi adımlar atabilirsiniz. Artık sadece sevgili değil, bu durumu resmiyete taşımak isteyebilirsiniz. 30 Aralık'ta saat 06:28'de Yengeç burcunda 8 derecede dolunay meydana geliyor. Burcunuzda gerçekleşen bu dolunayda hisleriniz çok güçlü olacaktır. Rüyalarınız haberci olabilir. Partnerinizle aranızdaki bağ güçlenecektir.

2020
Yengeç Burcu Geçmiş Yıllık Yorumları

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 16' 04" R
Ay
Başak
02° 52' 38"
Merkür
Koç
17° 49' 12"
Venüs
Koç
16° 52' 30"
Mars
Balık
20° 52' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 18' 41"
Satürn
Balık
15° 29' 57"
Uranüs
Boğa
21° 42' 20"
Neptün
Balık
28° 32' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
19° 59' 57"
Lilith
Başak
22° 04' 00"
True Node
Koç
15° 35' 53"
Son Güncelleme : 18/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>