Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 15'ine kadar aynı tempoda devam ediyorsunuz ve Temmuz sonundaki değişim isteğiniz hâlâ baskın. Uranüs ve Mars sayesinde önünüze çıkan engelleri aşma şansınız yüksek. Ağustos ayı boyunca yeni projelerinizi finanse etmek konusunda destek göreceksiniz. Ayrıca hiçbir şeyi şansa bırakmıyorsunuz! Ağustos 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın Boğa burcunda Uranüs ile kavuşmasıyla sonuçlar elde ediyor, ilişkilerinize düzen getiriyorsunuz. Ani olaylara karşı dürtüsel tepkiler vermekten kaçının. Daha sakin davranışlar sergilemeye önem verin. Gerçek ihtiyaçlarınıza yöneliyorsunuz.

Merkür’ün Başak burcuna geçişisüreçlerini hızlandırıyor. Hedefleriniz için çalışıyorsunuz. Yeni bir çevreye girebilirsiniz. Göz önündesiniz ve organizasyonlara açıksınız.

Venüs’ün Aslan burcuna geçişi kariyerinizde şans yaratıyor. Yükselen özgüveninizle dikkat çekiyor, duygusal ve parasal anlamda kazandığınız bir döneme giriyorsunuz. Yöneticilerinizin takdirini kazanıyorsunuz ve yeni tekliflerle ilgileniyorsunuz. Evlilik gündeminize gelebilir.

Kova burcunda 12 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay ile aile meseleleri gündeminiz olabilir. Kendinize ait bir düzen kurmak isteyebilirsiniz. Empatik ve yapıcı olmanız süreci kolaylaştırabilir.

Yönetici gezegeniniz Mars yıl sonuna kadar İkizler burcunda hareket ediyor. Kendi çabanızla veya ailenizin desteğiyle, maddi anlamda rahatlıyorsunuz. Ek gelir getiren işlere odaklanabilirsiniz. Yoğun temponuz hayatınızı olumlu etkileyecektir. Sonradan üzülmemek için emin olmadan konuşmayın.

Neptün Plüton üçgeniyle hayalleriniz için adım atabilirsiniz. Yeniliklere açıksınız; teslim olun, özgürleşin ve yetenekleriniz fark edin.

Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle çevreniz tarafından destek gördüğünüz sosyal bir tempoya giriyorsunuz. Sosyal sorumluluk projelerinde ekip çalışması yapabilirsiniz. Aynı yolda olduğunuz insanlar bakış açınızı geliştirebilir ve arkadaşlıkta yeni kriterler belirleyebilirsiniz. 27 Ağustos’ta gerçekleşecek Başak Yeni Ay’ı ile ihtiyacınız olan motivasyonu bulabilir, çalışmaya başlayabilirsiniz. Kaliteli arkadaşlıklara yöneliyor, barış sağlıyorsunuz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki retrosuyla, özel hayatınızda ani gelişmeler olabilir, konulara bakışınız netleşebilir. Fırsatları görmeye çalışın. Maddi anlamda bazı iniş çıkışlar söz konusu olabilir.

Terazi burcuna geçen Merkür ile kendinizi ılımlı bir şekilde ifade ettiğiniz bir dönemdesiniz. Kullanıldığınızı fark ettiğiniz noktada tavrınız değiştirip daha net davranışlar sergileyebilirsiniz. Planlarınızı kendinize saklıyorsunuz. Gizli bilgilere ulaşabilirsiniz. Eski aşklar gündeme gelebilir. İlişkilerde öğrendiklerinizle yeni bir tavır geliştiriyorsunuz.

Motivasyon Sözü: "Düşünmek, korkunun üstesinden gelmez; fakat hareket, korkuyu alt edecektir."

Ağustos 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 55' 23" R
Ay
Yay
07° 51' 14"
Merkür
Koç
16° 02' 09"
Venüs
Koç
26° 33' 32"
Mars
Balık
26° 56' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 07"
Satürn
Balık
16° 15' 03"
Uranüs
Boğa
22° 08' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 14"
Lilith
Başak
22° 56' 16"
True Node
Koç
15° 31' 26"
Son Güncelleme : 26/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>