Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Jüpiter ve Plüton karar mercilerinin karşısında bile farkınızı ortaya koymanıza yardımcı oluyor. Merkür 10 Mayıs'tan itibaren finansal durumunuzla ilgili temkinli olmanız gerektiğini hatırlatsa da kendinize güvenmekten vazgeçmeyin. Ayın 15'inden itibaren Neptün ve Mars hayal gücünüzü besleyecek. Yaratıcılığınızı ortaya koyun. Mayıs 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hayatınızın yepyeni bir yön kazandığı ve şekillendiği bir aya giriyorsunuz. Venüs ve Jüpiter’in Balık burcundaki kavuşumu, sizi aşka yeniden inandıracak fırsatlarla gelebilir. Kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceğiniz birliktelikler içinde olabilir, mutsuzluktan ve elden bir şey gelmeme hissinden kurtulabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Uranüs ile kuracağı kontak bu anlamdaki girişimlerinizi ve size gelen dönüşleri hızlandırabilir. Sadece gönül meselelerinde değil, kendinize ve yeteneklerinize ayırmanız halinde de oldukça verimli bir dönem geçirebilirsiniz. Kendinizi ve yeni yüzünüzü ortaya koymaktan çekinmemelisiniz.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu tüm ikili ilişkilerinize yeni bir soluk getiriyor. Kırıldığınız ve devam ettirmekte zorlandığınız ya da bir şeyleri yeniden başlatmakla ilgili tüm konularda önünüze sürpriz seçenekler gelebilir. Hem kariyerinizde hem de ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alabilir, kendinizi beklenmedik teklifleri değerlendirirken bulabilirsiniz. Hayatınıza dahil edeceğiniz yeni insanlar ve anlaşmalar, beraberinde bazı kötü niyetli insanların tatsız sürprizlerini de getireceği için güven algınızı ve öfkenizi doğru yönetmenizde fayda var.

Merkür İkizler burcunda geri hareketine başlıyor ve harcamalar, maddi planlar konusunda bir duraklama dönemine giriyorsunuz. Alacaklarınızı tahsil etmeniz zamana yayılabilir, daha önceki alacak verecek ya da kredi gibi ödemelerinizi temizlemeniz gerekebilir. Yeni yatırım planlarınız ya da maddi beklentilerinizi kafa karışıklığı ve belirsizlikten kaynaklanan sorunlar yaşamamak adına bekletmenizde fayda var. Kendinizi hem maddi hem de psikolojik olarak bir hazırlık maçına almalısınız. Bu da retro bitiminde izleyeceğiniz yolu kolaylaştıracaktır. 14-15 Mayıs tarihlerinde burcunuzdaki Ay ve Mars, Kuzey Ay Düğümü üçgeni, hayatınızı şekillendiren ve iyi düşünülmüş planları, ilişkileri devreye sokmak için size fırsat tanıyor. Burcunuzda gerçekleşecek tutulma öncesinde, sağlam zemine oturmuş ve değişiklik öngören kararlar almanız faydanıza olacaktır.

Jüpiter’in Koç burcundaki seyrine başlamasıyla, günlük temponuzda sizi yoğun bir dönem bekliyor olacaktır. İş değişikliği, sorumlulukların büyümesi, birden fazla işle aynı anda ilgilenmek gündeminize gelebilir. Bu durum kazancınızı ve birlikteyaptığınız kişilerle olan iletişiminizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sağlıklı yaşam, beslenme ve uyku düzeni, rahatsızlıkların iyileşmesi gibi sevindirici gelişmeler süreç içerisinde ilgi alanınızda olabilir. Fiziksel olarak kendinizi daha zinde hissedeceğiniz bir plan yapmak, yaşam kalitenizi yükseltecektir.

Mayıs ayının sizin için en önemli gündem maddesi burcunuzda gerçekleşecek ay tutulması olacaktır. İlişkileriniz, günlük yaşantınız, düşünce yapınızda önemli ve radikal kararlar almaya hazırlıklı olun. Vazgeçmek ve bırakmakla ilgili aklınızdaki tüm şüpheleri geride bırakıyorsunuz. Kendinize derinden değişen yeni bir hayat kurmak için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz. Güç savaşları yerine daha sakin bir havaya bürünmeniz, sizi ruhsal olarak da besleyecektir. Önemli bir döngünün içindesiniz, yapmaktan çekindiğiniz ya da uzaktan durduğunuz her şeye yakın duracaksınız.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın Neptün ile bir arada olması, çocuk sahibi iseniz ya da çocuklarla ilgili üzerinde durduğunuz konularda harekete geçmek için size çağrıda bulunuyor. Hislerinizin sizi doğru yönlendirdiğinden eminseniz yeteneklerinizle harikalar yaratabilirsiniz. Su sporları ya da doğa gezileri, kendinizi daha iyi ifade etmeniz adına zihninizi toparlamanıza yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızda da işler yoluna giriyor, yeni ortamlara ve işlere dahil olmak duygusal etkileşimler ve kadersel karşılaşmalar getirebilir. Kendinize ve kalbinize bir şans tanındı, bunu değerlendirin.

Güneş ve Merkür’ün İkizler burcunda birlikte seyrediyor olması, kaynaklarınızı dönüştürmeye çalıştığınız bu dönemde size ışık tutacaktır. Yeni fikirleriniz yeni hazırlıkları ve hisleri de beraberinde getirecektir. Kendinizi önce siz fark ediyorsunuz. Bu da işleri hızlandırmak için size fırsatlar tanıyor. Ekonomik anlamda önemli ve büyük destekler görebilirsiniz. Merkür’ün geri hareketi bu nakit akışını yavaşlatabilir, siz de planlarınızı ve ödemelerinizi buna göre planlarsanız retro bitimindeki uygulamalarınız daha kalıcı olabilir.

Yönetici gezegeniniz Mars Koç burcuna geçerek yeni bir döngü başlatıyor. Bu döngüden sizin payınıza ise yoğun ve bereketli birdönemi olacaktır. Kendinize kurmak istediğiniz düzenle ilgili yeni, pratik ve kolaylaştırıcı etkide fikirleriniz olabilir. Bu fikirleri uygulamaya koymak için gerekortamınızda gerekse de yaşam alanlarınızda değişiklikler yapabilirsiniz. Sürekli ve aktif bir şekilde çalışıyor olmak, dikkatlerden kaçmayacağı için burada fırsatlarla karışılacağınız kadar sizinle uğraşmak isteyenler de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu kişilerin manipülasyonuna gelmemeli, dürtüsel hareket etmekten kaçınmalısınız. Sakin kalmak sizi gerilimli ortamlardan ve küçük kazalardan da koruyacaktır. Jüpiter’in Marsla kavuşumunun desteklerini iyi yönde almak için, kendiniz için bunu yapmalısınız.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte özel hayatınızda keyifli ve romantik günler sizi bekliyor olacaktır. Hayatınıza yeni insanları dahil etmek, mutlu hissedeceğiniz ortamlar yaratmak, sürpriz tanışmalar ve tekliflerle karşılaşmak bu süreçte sıkça karışılacağınız durumlardır. Bunların dışında kariyerinize etki edecek kişiler ve teklifler de bu döneme damgasını vurabilir. Beklenmedik anlaşmalar ve yeni yapılanmalaralanlarınıza dokunabilir. Geri hareketteki Merkür’ün Boğa burcuna gelmesi, burada adımlarınızı biraz ağırlaştırabilir. Ancak yine de kendinizi imza atana kadar hazırlamak ve eksiklerinizi tamamlamak noktasında geliştirmelisiniz. Biraz efor sizi mutlu etmeye yetecektir.

İkizler burcunda ay sonunda gerçekleşecek yeniay ile maddi durumlarınız ve özel hayatınızla ilgili konularda yol ayrımları yaşayabilir, bir karar vermeniz gerekebilir. Gündeme gelen bazı duygusal ya da ekonomik sorunlar size artık farklı bir stil izlemeniz gerektiğini hatırlatacaktır. Yüklerinizden kurtulmalısınız. Çözümü basit yollarla aramak sizi istediğiniz noktaya getirecektir. Ödemeler ve sağlıkla ilgili konularda güveneceğiniz kişileri iyi belirleyerek plan yapmak işleri kolaylıkla aşmanızı sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: "Aklını gönlünün değerleriyle yöneten insan yaşamının efendisidir."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 39' 57" R
Ay
Yay
17° 38' 36"
Merkür
Koç
16° 07' 55"
Venüs
Koç
27° 30' 01"
Mars
Balık
27° 32' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 46"
Satürn
Balık
16° 19' 15"
Uranüs
Boğa
22° 11' 08"
Neptün
Balık
28° 49' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 51"
Lilith
Başak
23° 01' 22"
True Node
Koç
15° 28' 51"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>