Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Oğlak burcundaki Venüs'ün ay sonuna kadarki retro hareketinin etkisiyle ilişkilerinizde çok daha temkinli davranıyorsunuz. Tutkulu heveslerin peşinden gitmek yerine duygularınızı analiz etmeyi tercih ediyorsunuz. Bu ay değer verdiğiniz ilişkilerle ve önemsiz olanlarını birbirlerinden ayırın!  Ocak 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, her günün birbirinden farklı ve kadersel etkiler taşıdığı bir aya, bir yıla giriyorsunuz. 2 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek yeniay ile, ticari konularla ilgili baskı hissettiğiniz ya da bir adım atmak için çaba sarf ettiğiniz zamanların sonuna geliyorsunuz. Karşılaştığınız imkanlar ve mevcut kaynaklarınızı kullanmak, kendinizi ve işinizi en güzel şekilde ortaya koymak için ideal bir zamandasınız. Ocak ayının ilk haftası itibariyle, özellikle sosyal medya alanında yapacağınız girişimleriniz olabilir ve bunları profesyonel ekiplerle destekleyebilirsiniz. Süreç zor ve uğraştırıcı olabilir ama sizin kararlılığınızın gidişatı ve kazancınızı belirleyecektir.

Merkür’ün Kova burcuna geçişi, bu süreçteki çalışmalarınıza ve fikirlerinize yön verebilir. Var olan sorunların çözümü, sizin ve çevrenizin daha iyi koşullara erişmesi için bunu yapmalısınız. Ailenizi ve kendi hayatınızı ilgilendiren konularda uzun vadeli ve farklı planlarınız olabilir. Fikirlerinizle liderlik edeceksiniz. Aklınıza gelenleri ya da size sunulan fikirleri uygulamaktan çekinmeyin. Merkür’ün geri hareketinde bu süreci yeniden değerlendirme fırsatınız olacaktır. Uyum sağlamaya ve anlamaya çalışmak, yükünüzü hafifletecektir.

Ocak ayının en önemli günü, 18 Ocak olacaktır. Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay, Uranüs’ün ileri hareketi ve ay düğümlerinin Boğa-Akrep hattına geçişi yaşantınıza yepyeni bir yön vermeye hazırlanıyor. Sarsıcı, farklı ve aniden gelişen ilişkiler, tanışmalar, kurulanbirliklerini uzun bir süre değerlendirdiniz. Bir yandan da bunlara nasıl dahil olabileceğinizi düşündünüz. Kuracağınız ortaklıklar alıştığınız düzenin dışında olabilir. Direnmeyi bıraktığınızda hayatınızın kolaylaşacağını görebilirsiniz. Özellikle dolunay sonrasında “hayata artık buradan bakıyorum” demeye başlayacaksınız. Ve göreceksiniz ki, bu pencere size yeni bir manzara vermiş olacaktır. Sizi hem ilişkilerinizde hem kariyerinizde ileri seviyeye götürecek çalışmalar yapabilir, bu yönde daha önce girişimleriniz olduysa sonuçlarıyla ilgilenebilir, hukuksal süreçlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinizi görünür kılmak için gözünüzdeki perdeyi aralın, böylece ilk gören siz olacaksınız.

24 Ocak’ta yönetici gezegeniniz Mars Oğlak burcuna geçiyor. Yoğun bir iletişim trafiğine girebilir, yakınlarınızla görüşmeler hattabirlikleri yapabilirsiniz. Planlarınız dahilinde olan ticari girişimleriniz, sosyal mecralardaki çalışmalarınıza hız kazandırıyorsunuz. Bu süreç yıpratabilir ve buna bağlı olarak gergin hissedebilir, kırıcı konuşmalar yapabilirsiniz. Sakin ve makul kalmanın ödülleri, size hesapladığınızdan daha fazlasını getirebilir. Bu yüzden öfkenize yenilmek yerine onu doğru bir alana taşımanızda fayda var. Kısa seyahatler ve yeni insanlarla tanışmak, bu süreçte sizi hem psikolojik hem de kariyer noktasında destekleyecektir. Merkür ve Plüton’un 29 Ocak’ta burada kavuşum halinde olması, size sözlerinizin gücünü ve yarattığınız etkiyi bir kez daha gösterecektir. Madalyonun güçlü yanına odaklanın ve girişimlerinizi destekleyecek fikirlerle, insanlarla hareket etmeyi seçin. Bazı sınırları aşmanız gerektiğini kabul ettiğinizde, elinizdeki imkanlarla düşündüğünüzden daha iyi işler ortaya çıkarabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Kelebek bir defa kanatlandı mı, bir daha asla tırtıl haline gelmez.”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 47' 53" R
Ay
Aslan
02° 32' 42"
Merkür
Koç
19° 21' 13"
Venüs
Koç
13° 45' 29"
Mars
Balık
18° 54' 34"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 12"
Satürn
Balık
15° 14' 43"
Uranüs
Boğa
21° 34' 07"
Neptün
Balık
28° 27' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
19° 51' 03"
Lilith
Başak
21° 47' 11"
True Node
Koç
15° 33' 43"
Son Güncelleme : 16/04/2024 10:22

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>