Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Uranüs girişimlerinizde ilerleme kaydetmenize ve işbirliklerinizi ilerletmenize olanak sağlıyor. İstediğiniz her şeyi yapamasanız da işler yolunda gözüküyor. Jüpiter ve Uranüs sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyuyorsunuz ve insanların zihninde iz bırakıyorsunuz. Ayın 18'ine doğru karşınıza finansal anlamda bir fırsat çıkabilir. Şubat 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 1 Şubat’ta Kova burcunda bir yeniay gerçekleşiyor ve siz artık kendi gerçekliğinize, özgürlüğünüze gideceğiniz bir alana dahil oluyorsunuz. İkili ilişkilerinizle ilgili sürpriz kararlar ve gündemler söz konusu olabilir. Yeni bir yaşam alanı,hayatı gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Güneş ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, buradaki nasıl ve ne şekilde sağlamlaştıracağınız konusunda sizin yolunuzu açacaktır.

Merkür’ün Oğlak burcundaki ileri hareketiyle birlikte bir süredir ertelediğiniz ya da bir sebepten gerçekleştiremediğiniz yolculuklarınızla ilgilenebilirsiniz. Bu tatil amaçlı bir geziden ziyade işle ilgili de olabilir. Yönetici gezegeniniz Mars’ın Jüpiter ile destekleyici açısı, koyduğunuz ve koyacağınız hedeflerle ilgili önemli fırsatlar getirebilir. Daha önce görmediğiniz ya da uğraşlarınızın sonucunu alamadığınız işleriniz, fikirleriniz için harekete geçmek sizi maddi ve manevi olarak kazançlı çıkarabilir. 15 Şubat’ta Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte, 2021 Aralık ayı itibariyle ev hayatınız üzerindeki etkili olan konularla ilgilenebilirsiniz. Son noktayı koymaya hazırlanıyorsunuz. Önemli değişiklikler yapabilir, yerleşim yerlerinizi değiştirmek ya da aile ilişkileriniz konusunda bir reforma imza atmak isteyebilirsiniz. Bu süre zarfında siz de birtakım sürprizlere açık olmalısınız. Aslan burcundaki dolunayın da etkisiyle, bu reformları kariyer hayatınızda da uygulayabilirsiniz. Projelerinizle ilgili son dokunuşları yapabilir, kendinizi farklı bir yola adamak hatta kendi yolunuzu çizmek isteyebilirsiniz. Yıkmaya çok müsait olduğunuz bir zamandasınız. Ama bunu yaparken ilişkilerinize de zarar verebileceğinizi düşünmelisiniz. Fevri davranışlar, hemhayatınızda hem de özel hayatınızda işleri zorlaştırabilir. Aldığınız kararlarla iyi bir başlangıç yapmak üzere kendinizi hazırlamalısınız.

Venüs’ün yönetici gezegeniniz Mars ile Oğlak burcundaki kavuşumu, sizi birtakım fikirleri uygulamaya bunlardan kazanç elde etmeye hatta yaşam alanlarınızla ilgili değişiklikler yapmaya bile götürebilir. Sosyal mecralarda etkileşimleriniz artabilir ya da bunu arttıracak paylaşımlarla ilgilenebilirsiniz. Tanışacağınız yeni insanlar sayesinde fikirlerinizin ve onları uygulayacağınız alanların çoğaldığını görebilirsiniz.

Güneş 18 Şubat itibariyle Balık burcuna geçiyor ve siz artık bir yolun sonunda olduğunuzu değil, yeni bir yol öncesi son çıkışa geldiğinizi görüyorsunuz. Duygusal dünyanızda sizi rahatlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bırakabilmeyi, daha geniş sınırlara ulaşmayı öğrenebilirsiniz. Kendinizi daha canlı hissedeceğiniz için yapacağınız her şeyden daha çok keyif alabilirsiniz. Görünür olmanın cazibesi sizi yeni aşklara taşıyabilir. 23 Şubat’ta Ay’ın burcunuzda olması, burcunuzdaki Güney ay düğümünün de ileri hareketine başlaması artık geçmişteki hatalarınızdan kopmanız için sizi destekliyor. İlişkileriniz konusunda bazı geri dönüşler yaşayabilir, sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Konuşulması gerekenleri konuşarak defterleri kapatmaya hazır olun. Değişiyorsunuz ve bu sizi eskisi gibi rahatsız etmediği gibi, asıl ihtiyacınızın bu değişim olduğunu da size gösterecektir.

Motivasyon Sözü: “Belirsizlikler konusunda rahat olduğunuzda, hayatınızda sonsuz olasılıklar açılır.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>