Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Daha huzurlu bir ruh haliyle çalışmak adına bazı projelerinizden ya da görevlerinizden vazgeçmeniz gerekebilir. Bu, önem verdiğiniz bir iş olsa bile yükünüzün hafifleyeceğini hatırlayın ve gönlünüzü ferah tutun! 15 Nisan\'dan sonra birçok gezegen formunuza tekrar kavuşmanızı sağlayacak. Nisan 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Akrep Burcu

1 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeniay ile, günlük yaşantınız veortamınız hareketleniyor. Çalışırken kendinizi daha motive hissedebilir, yenigirişimleriyle ilgilenebilirsiniz. Chiron Merkür ve Güneş’in bir arada olacağı hafta sonu itibariyle hem sağlığınızı hem de düzeninizi iyileştireceğiniz fırsatlarla tanışabilirsiniz. Bu süre zarfında spor yaparken, çalışırken ya da seyahat halindeyken kazalar yaşamamak adına her zamankinden daha dikkatli olmalısınız. Yeni anlaşmalar, tedavi yöntemleri üzerinde düşünebilirsiniz. Her şeyin yoluna girişi ilişkiler konusunda da yüzünüzü güldürebilir.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar almaya başlayabilirsiniz. Sağlam değerler üzerine inşa edilmiş ve edilmesini istediğiniz ilişkileri istiyorsunuz. Sevgisinden ve verdiği güvenden emin olduğunuz insanlarla yeni adımlar atabilirsiniz. Bu adım bir evlilik yoluyla atılacağı gibi kariyerinize etki edecek bir ortaklık şeklinde de olabilir. Hissettiklerinizi ve düşüncelerini net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Sadakat ve değer vurgusu ilişkilerinizdeki en önemli belirleyiciler olacaktır.

Jüpiter ve Neptün’ün Balık burcundaki kavuşumuyla yeteneklerinizden doğan birçok fırsatla tanışabilir ya da neyi nasıl değerlendireceğinize dair fikirler oluşturabilirsiniz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız, planlar yaptığınız konularda girişimler yapmak için ideal bir zamandasınız. Sanatsal faaliyetler ve hobilerinize zaman ayırabilir, bunlar üzerinden yeni fikirler ortaya koyarak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak işlere yatırım yapabilirsiniz. Mars’ın da Balık burcunda yer alması, yalnızca bu çalışmalarınıza değil aşk hayatınıza da bir hareketlilik getirebilir. Sezgilerinize ve kalbinizin sesine güvenmeyi deneyin ancak tanışacağınız insanları hayatınıza dahil etmek konusunda aceleci ve hayalci olmayın.

16 Nisan’da gerçekleşecek Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile korkularınız gün yüzüne çıkıyor ve artık kaçtığınız tüm yüzleşmeler başlıyor. Karar vermekte zorlanmanız, iyi niyetli olmayan kişilere karşı esnek tavırlar sergilemenizle ilgili yeni bir denge kurmanız gerektiğini fark etmelisiniz. Bırakamadığınız ve fazla fedakarlık ederek kendinizi yıprattığınız her konuda üzerinizde yük olarak hissettiğiniz her şeyden kurtulabilirsiniz. Kendinizi zayıf ve yetersiz bulduğunuz konularda özgüveniniz tazeleniyor. Bu da sizi günlük yaşantınızda vehayatınızda daha düzenli ve mutlu biri haline dönüştürecektir.

18 Nisan’da Merkür-Uranüs kavuşumu sizler için anlaşmalı ve bol ikna olduğunuz ortaklıklar ya da ayrılıklara sizi götürebilir. Burada vereceğiniz kararlar bir günde olmadı. Bunlar süre gelen problemlerin artık bir son noktasıydı.30 Nisan’daki güneş tutulması ile hiç beklenmedik taleplerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde sizin yolunda gittiğini sandığınız şeylerin aslında hiçte yolunda olmadığını farkındalığını yaşayabilirsiniz. Bu durum mayıs ayı içinde artık şekillenmeye başlayacak.16 Mayıs’ta Akrep burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ile artık bir final söz konusu olabilir. Bunu mayıs ayı aylık raporlarında ayrıca konuşacağız.

Motivasyon Sözü: “Hiç kimse geriye gidip yeni bir başlangıç yapamaz; ama bugün yeni bir son yapıp yeniden başlayabilir."

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 32' 39" R
Ay
Başak
18° 18' 20"
Merkür
Koç
17° 11' 07"
Venüs
Koç
18° 29' 13"
Mars
Balık
21° 52' 50"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 36"
Satürn
Balık
15° 37' 42"
Uranüs
Boğa
21° 46' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 31"
Lilith
Başak
22° 12' 42"
True Node
Koç
15° 37' 37"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:22

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>