Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bazı şeyleri elde etmek için çok mücadele etmenizi gerektiren yorucu ve zorlu bir haftanın ardından Merkür, Jüpiter ve Neptün yeni çözümler üretmek, harekete geçmek ve kendi fırsatlarınızı kendiniz yaratmak adına size bir sürü fikir veriyor. Bugünlerde en iyi müttefikiniz sizsiniz! Mart 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, hafifleyeceğiniz ve mutlu hikayeler yazacağınız bir mart ayı sizi bekliyor. 2 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile duygusal dünyanızla ilgili iyi destekler almaya başlıyorsunuz. Artık mutlu olmaya hazır olduğunuzu ve kendiniz için fedakârlık yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Sevmek ve ortaya bir şeyler çıkarmakla ilgili yeteneklerinizi değerlendirmek isteyebilir, kalbinize ve kendinize yeni bir şans tanıyabilirsiniz. Güneş ve Jüpiter’in de Balık burcundaki kavuşumu, buradaki motivasyonunuzu arttırıyor. Sevmenin iyileştirici etkisiyle tanışıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Mars ve Plüton’un Oğlak burcundaki Venüs ile kavuşumu, önemli kararlar almanızı sağlayacakbirliklerine gitmenizi sağlayabilir. Çevreniz ve kurduğunuz bağlantılarınız konusunda yeni bir akım başlatabilirsiniz. Süreç içerisinde kendinizi gergin hissedebilirsiniz, fevri tavırlarınız fiziksel kazalara ve iletişim sorunlarına sebep olabilir. Kabuğunuzu kırarken bunun size ve ilişkilerinize batmasına engel olmanızda fayda var.

Merkür’ün Balık burcuna geçişi, Güneş ve Neptün’ün de buradaki kavuşumu aşk hayatınıza iyileştirici ve tatlı bir rüzgar gibi esebilir. Kendinize ve karşınızdaki insana olan dargınlıklarınıza son veriyorsunuz. Durulduğunuzu hissedebilir, sanatsal aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Dalgınlıklara açık olacağınız bir süre zarfında olacağınız için, gördüğünüz işaretleri doğru okumak için biraz daha gayretli olmanızda fayda var. Duygusal boşluğunuzu yanlış ilişkilerle kapatmamalısınız. Doğruyu yanlışı isterseniz daha net göreceğiniz bir dönemde, bir şeylerin üzerini kapatmak yerine kendinize karşı objektif olmayı seçmelisiniz.

18 Mart’ta gerçekleşecek Başak dolunayı ile, sosyal çevrenizde kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilir ya da bugüne dek verdiğiniz hizmetlerin karşılığında aranan kişi olabilirsiniz. Yeni yatırım ve projeler geliştirebilirsiniz. Çünkü neye ihtiyacınız olduğu konusunda daha net fikirlere sahip olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu süre zarfında çevrenizde de büyük bir bahar temizliği yapabilirsiniz. Bazı insanlarla yollarınızı ayırırken, kuracağınız yeni ilişki ve ortaklıklarda da daha kontrollü ve özenli olabilirsiniz.

20 Mart’ta Güneş Koç burcuna geçtiğinde, sizi oldukça yoğun ve bir o kadar da keyifli bir süreç karşılıyor olacaktır. Çalışma ortamınızda birden fazla işle ilgilenebilir, birçok yeni işe de başlayabilirsiniz. Özgüveninizin yükseliyor. Birlikte çalıştığınız insanlar ve bulunduğunuz ortamlara da bu enerjiyi aktarmak isteyebilirsiniz. Ay’ın burcunuzda olacağı ve Mars ile gerilimli bir açı oluşturacağı 21-22-23 Mart günlerinde yapmak istedikleriniz ve yapmanız gerekenler arasındaki fark birtakım sorunlar doğabilir. Hırsınızın kurbanı olmak hem size hem dedüzeninize zarar vereceği için bu konuda daha dikkatli olmalısınız. 27 Mart’ta Merkür’ün de Koç burcuna geçmesiyle hızlı kararlar alabilirsiniz. Dolayısıyla bunu iyiye çevirmek adına neye hizmet ettiğinize ve ne başlattığınıza önem vermelisiniz. Spora başlamak için ideal bir zamandasınız.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu, aile hayatınızı ilgilendiren konulara dikkat çekebilir. Gayrimenkulleriniz ve yaşam kalitenizle ilgili sorunları kesin bir şekilde çözüme kavuşturabilirsiniz. Bunu mevcut düzeni yenilemek suretiyle yapacağınız gibi bir taşınmayla da mümkün kılabilirsiniz. Sınırlarınızın dışında hareket etmek sizi psikolojik olarak sıkıştırabilir ve öfkenizi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bu etkiye kapılmamak adına karşınıza çıkan ihtimallere daha esnek bir şekilde yaklaşmayı seçmelisiniz. Konforunuza ve kazançlarınıza hizmet etmeyen durumları terk ediyorsunuz, huzur bunu kabul etme sürenizle doğru orantılı olarak sizi bulacaktır.

Motivasyon Sözü: “Hayallerini beslemeyi ve şüphelerini aç bırakmayı seçtiğinde başarı sana gelecektir.”

Mart 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 50' 15" R
Ay
Başak
09° 46' 13"
Merkür
Koç
17° 31' 18"
Venüs
Koç
17° 35' 40"
Mars
Balık
21° 19' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 40"
Satürn
Balık
15° 33' 25"
Uranüs
Boğa
21° 44' 15"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 59"
Lilith
Başak
22° 07' 53"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>