Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars size iş hayatınız için mücadele etmeyi öğütlüyor ama işler sandığınız kadar kolay değil. Satürn önünüze sizi zor durumda bırakan engeller çıkarıyor, bazı sorumlulukların ağırlığı altında eziliyorsunuz. Gerektiğinde doğru hamleleri yapmayı başarıyorsunuz ama derinlerde bir yerlerde çok zorlandığınızı hissediyorsunuz. Haziran 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Boğa burcundaki Merkür’ün ileri hareketi ilişkileriniz konusunda size de ileriye dönük adımlar attırabilir. Evlilik ya da ayrılma kararlarınız, daha önceki kararlarınızın ve yaşadıklarınızın geçerliliğine bağlı olacaktır. Hayatınızda sadece sevgisinden emin olduğunuz insanların kalması sizin için en önemli belirleyiciniz olabilir. Merkür’ün yönetici gezegeniniz Plüton ile üçgen açı kurması, sizi güçlendirecek anlaşmalara ve konuşmalara ev sahipliği yapabilir. İkna edici, her şeyi daha net görüp hareket edeceğiniz günler yaşayabilirsiniz. Her şey değişiyor.

5 haziranda Satürn Kova burcundaki geri hareketiyle, evinizle ilgili sorumluluklarınızı size hatırlatabilir. Çocuklar, aile büyükleri, yaşam alanlarındaki düzenlemelerle ilgilenebilir, taşınmazlarınızla ilgili işlemleri yeniden gündeme getirebilirsiniz. Bu konularla ilgili daha önceki gündemlerinizi şimdi daha ayrıntılı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu önemli bir fırsat olacaktır. Ev ve kariyer hayatınızı eş zamanlı olarak etkileyecek haberler alabilirsiniz. Bu haberler, çoğunlukla önceki görüşmeleriniz ve beklentilerinizle ilgili olabilir.

Neptün ve Plüton’un üçgen açısı kurduğunuz ilişkiler ve burada harcadığınız zamanla ilgili gerçekleri ortaya koyabilir. Gücünüzü, fikirlerinizi doğru yerde değerlendirip değerlendirmediğinizi görebilirsiniz. Mutlu olmak adına yaptığınız işler ve girişimlerin geldiği son nokta, sizi amacınıza götürecek yeni tutumlara itebilir. Bağlı olduğunuz insanlar ve fikirlerin dışında hareket etmeniz gerekebilir. Öğrendiğiniz bilgilerin gerçekliğini sorgulamakta fayda var.

Venüs ve Uranüs’ün Boğa burcundaki kavuşumu, sizi ilişkileriniz konusunda hiç beklemediğiniz yerlere getirebilir. Yeni bir soluk kazanacağınız, mutlu olmak için beklenenin ya da istenenin dışında tavırlar takınacağınız bir dönem olabilir. Kendi kararınızı kendiniz veriyorsunuz. Bu kararlar bir bitiş şeklinde olabileceği gibi, kiminle ne derecede bir ilişki içinde olacağınızı da belirleyebilir. Hayatın size yapacağı sürprizler karşısında sınırlarınızın ve beklentilerinizin dışına çıkıyorsunuz. Size karşı iyi niyetli olmayan kişilerin varlığından haberdar olabilirsiniz, özellikle ekonomik açıdan size kötü sürprizlere karşı dikkatli ve makul hareket etmelisiniz.

İkizler burcuna geçen Merkür ile mirasla ilgili konularda yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Yeni bir arayış içinde olmak, neler yapabileceğiniz dair araştırmalar yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Ek gelir elde edeceğiniz girişimleriniz olabilir. Ailenizden, eşinizden göreceğiniz desteklerle beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mali olarak kendinizi güvence altında hissedebilirsiniz. Gelir gider dengenizi iyi kurduğunuzda kayıpların önüne geçebilirsiniz. Elinizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmek adına emin olduğunuz işlere ve insanlara tutunmalısınız. Korkunuzu kırıp cesaretinizi ortaya çıkarıyorsunuz. Psikolojik destek görmekle ilgili düşünceleriniz hız kazanıyor ve adım atıyorsunuz.

14 haziran Yay burcundaki dolunay ile yaptığınız ekonomik planları daha uzun vadeye taşıyabilirsiniz. Hukuksal ve mali konularda haklılığınız ortaya çıkıyor, bugüne kadar yaptığınız tüm fedakarlıkların karşılığını alıyorsunuz. Bu sayede aile içindeki sorunları da çözebileceksiniz. Hayata, insanlara verdiğiniz değer artabilir. Hem maddi hem de manevi anlamda elinizdekilerin kıymetini daha iyi anlayabilirsiniz. Bu da size şans getirecek yeni fırsatların kapısını aralayabilir.

Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesiyle yüksek lisans ve eğitimle ilgili konularda süreçler hızlanabilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kendinizi ne yönde geliştirmeniz gerektiğiyle ilgili soru işaretlerini çözüme kavuşturuyorsunuz. Motivasyonunuzun yüksek olması, akademik ve psikolojik çalışmalarda başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Ailenizden uzakta yaşıyorsanız onlarla bir araya geleceğiniz bir tatil planlayabilir, bir süre kendinizi yollara adayabilirsiniz. Olduğunuz yerden çıkmak sizi mental olarak da iyileşme imkanı verecektir. Hayattan beklentileriniz belirgin hale geliyor.

Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle 23 Haziran sonrası hislerine daha çok önem verebilirsiniz. Yoğun ve sık sık yenilenen düşünceler, ilişkileriniz konusunda nasıl yol izlemeniz gerektiğine dair fikirler verebilir. Korkularınızın üzerine gidiyorsunuz. Bu da sizi bilmediğiniz konulardaki gerçeklere götürebilir, merakınızla saklı kalmış bilgileri ortaya çıkarabilirsiniz. Parasal açıdan da oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Miras, alacakların tahsili ya da ortaklarınız üzerinden yeni bir gelir hesabınıza dahil olabilir. Bunu nereye ne şekilde harcayacağınızla ilgili fikirlerinizde net olmalısınız. Devamlılık arz edecek bir durum için harcamalarınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Neptün 28 Haziran’da Balık burcunda geri harekete başlamasıyla hayallerinizi gerçekleştirecek, düşlediğiniz rahatlığı size verecek fırsatları görebilirsiniz. Bu fırsatları zamanında değerlendirememiş olmaya değil, şu anın kıymetini bilmeye odaklanmalısınız. Bunu hem duygusal ilişkilerde hem de yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda uygulamaya koymalısınız. Yanılgılardan dönmek, size mutluluğu nerede aramanız gerektiğini hatırlatacaktır. Duygusal ilişkilere ve buna bağlı hayallere izin vermelisiniz.

Yengeç yeniayı ile 29 Haziran itibariyle hayatınızı sorgulamak isteyebilirsiniz. Her şeyin yeniden başladığı bir zamandasınız. Sorgulamalarınız neticesinde hem eğitim hayatınız hem de kişisel gelişiminizle destekleyeceğiniz işleriniz gündeme gelebilir. Adım atmakla ilgili tereddütleriniz son buluyor. Hukuksal ve yazılı konulardaki işlemlerinizi hayata geçirebilir, hakkınızı teslim alacağınız girişimlere hız verebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: Hayatınız için, istediğiniz bir şey için savaşmadıysanız, hayatın ne hakkında olduğunu bilmiyorsunuz demektir.” Robert Stone

Haziran 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 38' 44" R
Ay
Yay
17° 22' 29"
Merkür
Koç
16° 07' 44"
Venüs
Koç
27° 28' 28"
Mars
Balık
27° 31' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 28"
Satürn
Balık
16° 19' 08"
Uranüs
Boğa
22° 11' 04"
Neptün
Balık
28° 49' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 47"
Lilith
Başak
23° 01' 13"
True Node
Koç
15° 28' 56"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>