Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Bu yine birçok konuda zorluk çektiğiniz mücadele dolu bir ay olacak. Satürn yolunuza engeller çıkarıyor. Mars sizi desteklemiyor... Değişimin ve başka çevrelere girmenin hayalini kuruyorsunuz... Görüşmelere gidiyorsanız, başarının tadını çıkaracağınız ayın son haftasını bekleyin! Ekim 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür’ün Başak burcunda ileri hareketine başlamasıyla özellikle sosyal çevrenizle ilgili konularda önemli ve belirleyici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki insanlara ve onlara yaklaşımlarınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemin ardından tecrübelerinizin gerektirdiği şekilde hareket etmelisiniz. Eleştirel tavrınız yerini uyuma ve yapıcılığa bırakıyor. Bu da sizi mental olarak rahatlatacaktır. Böylece hem ilişkilerde hem de kendinize koyduğunuz hedeflerde daha başarılı olma şansını yakalayabilirsiniz. İyi yönde konuşulmak, ortaklık etmek ve farklı insanların desteklerini almak bu dönemde size oldukça iyi gelecektir. Plüton’un da Oğlak burcunda ileri hareketine dönmesi, işleri yoluna noktasında size motivasyon verebilir. Altında ezildiğinizi ya da olumsuzluklar yaşadığınızı düşündüğünüz her konuda düze çıkıyorsunuz. Beklentilerinizin gerçekleşmesi, retro süresince yaşadıklarınızdan çıkardığınız sonuçla doğru orantılı olacaktır. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz üzerinde kurduğunuz baskının gereksiz olduğunu fark edebilirsiniz. Bu da sizi onlara ve onların yaşam stiline karşı daha saygılı bir konuma getiriyor.

Koç burcunda 9 Ekim’de gerçekleşecek dolunay ile birlikte, hem ruh hem beden sağlığınıza daha çok dikkat etmeniz gereken bir süreç başlıyor. Günlük alışkanlıklarınızı, yeme içme düzeninizi, çalışma temponuzu sorgulayabilirsiniz. Burada değiştirmeniz gereken ya da iyileştirmeniz gereken durumlar doğabilir. Daha sakin bir tempoda ve dengeli bir ruh halinde kalmanız,yaşamında daha az sorunla karşılaşmanızı sağlayacaktır.

Terazi burcuna geçen Merkür size edindiğiniz bilgileri ne şekilde değerlendirebileceğinizi bir kez daha hatırlatıyor. Gerek insanlar gerekse işleriniz, uğraşlarınız hakkında yeni veriler elinize geçebilir. Sizde belirsizlik hissi oluşturan ve retro süresince baskın hale gelen negatif düşüncelere artık geçit vermiyorsunuz. Hayata geçirmek, çevrenizle paylaşmak istediğiniz konulara son şeklini verebilirsiniz. Eskiortaklarınızdan da bu yönde destekler almanız sözkonusu olabilir. Kime ne şekilde güveneceğinize dair kriterleriniz burada meyvelerini verecektir.

Burcunuzdaki Güney Ay Düğümünün Satürn ile kare açı oluşturması, eski alışkanlıklarınız ve bunların hayatınıza olan etkisini size hatırlatabilir. Kendi hayatınız ve kararlarınız sözkonusu olduğunda ısrarcı olmak sizi geriye atabilir. Buna düşmek yerine hem bireysel düzlemde hem de aile hayatınızda önünüze set çeken konuları düşünmek ve bunları çözüme kavuşturmakla ilgili çaba göstermek, süreci daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcundaki kavuşumuyla eski ilişkilerinize ya da işbirliklerinize dair bazı haberler alabilirsiniz. Bu konularda daha önce bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Sizi manipüle etmek isteyen ya da nabza göre şerbet veren kişilerden uzak durmalısınız. Bu tip kişilerden alacağınız haberlere daha fazla dikkat ederek ve emin olarak ilerlediğinizde, çözüm bulmanız da kolay olacaktır.

Kova burcundaki Satürn’ün ileri hareketine başlamasıyla kariyerinizde sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha önce denemediğiniz yolları denemek, bildiğinizin dışında alanlara yönelmek sizin için daha kolay olabilir. Değişmeye ve belli noktalarda takılıp kalmamaya daha fazla alan açtığınızda bu durum üstlerinizin de dikkatini çekecektir. Sizin için radikal denilecek gelişmeler, teklifler ya da talepler gündeme gelebilir.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Kendinizi daha iyi halinizle göstermek, ifadelerinizin iyileşmesi ve bu durumun ilişkilerinize yansıması özgüveninizi yükseltecektir. Dikkatleri üzerinize topluyorsunuz. Hem fiziksel hem de mental açıdan yenilenmek isteyebilirsiniz. Sadece bunu yaparken gerçekten istediğiniz ve sizin tarzınıza uyan seçimler yapmaya dikkat etmelisiniz.

25 Ekim’de Akrep burcundaki Güneş Tutulmasıyla hem ilişkileriniz hem de kişisel alanlarınız yoğun etki altına girebilir. Radikal diyebileceğiniz kararlar alarak birçok açıdan kendinizi yenilemek isteyebilir ya da buna mecbur kalabilirsiniz. Kendinizi fark etmek, göremediğiniz ya da görmek istemediğiniz noktalara değinmek özgüveninizi yükseltecektir. Fiziksel açıdan yenilenmek isteyebilir, tarzınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Enerjinizin olumlu bir şekilde yansıması aşk hayatınızı da hareketlendirebilir. Yeni insanlarla tanışmak, güven kriterlerinizi tazelemek ve kendinize şans vermekle ilgili endişelerinizi geride bırakıyorsunuz. Merkür’ün de burcunuza geçecek olması kendinizi daha iyi ifade etmenizi sağlayacaktır. Planlarınız ve bunların yürürlüğe girmesiyle hazırlıklarınızı daha detaylı ve sistematik bir şekilde hazırlayacak olmak, uygulama aşamasında en az riskle karşılaşmanız demektir.

Balık burcuna geçen geri hareketteki Jüpiter size hayallerinizi yeniden hatırlatabilir. Kendinize ve hayallerinize ne kadar yer verdiğinizi, bunu yapmadığınızda kaçırdığınız fırsatları düşünmelisiniz. Üzerinde çalışmaya başladığınız, yarım kalan veya farklı bir sebepten tamamlayamadığınız her şey ikinci bir telafi şansı yakaladınız. Bunu doğru değerlendirin.

İkizler burcundaki Mars’ın geri hareketiyle üzerinizde bir kısıtlanmış ve durgunluk hissedebilirsiniz. Yavaşlayın ve özellikle ekonomik açıdan sizi zora sokan durumları tespit etmeye çalışın. Bu süreçte bir şeyleri yenilemek, değiştirmek ya da bir girişimde bulunmak yerine mevcut işleriniz ve durumunuzla ilerlemenizde fayda var. Kendi muhasebenizi iyi tutmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Saati seyretme; saat gibi yap. İlerlemeye devam et.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 10" R
Ay
Başak
20° 49' 43"
Merkür
Koç
17° 05' 35"
Venüs
Koç
18° 45' 03"
Mars
Balık
22° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 32"
Satürn
Balık
15° 38' 57"
Uranüs
Boğa
21° 47' 20"
Neptün
Balık
28° 35' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 16"
Lilith
Başak
22° 14' 08"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>