Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 10'unda Ay'ın size ilham vereceğinden emin olabilirsiniz! Yeteneklerinizi ortaya koyun ve iyi fikirlerinizi not edin. Ancak, Eylül ayına heyecanlı bir başlangıç yapsanız da, ayın geri kalanında işlerin ritmine ayak uydurmak için çok çaba sarf etmeniz gerekecek. Sakın pes etmeyin! Eylül 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Venüs’ün Başak burcundaki seyriyle birlikte sosyal açıdan şanslı ve verimli bir döneme giriyorsunuz. Yalnızlık hissiniz son bulabilir. Tecrübelerinize dayanarak kuracağınız yeni arkadaşlıklarla keyifli zaman geçirebilir, birlikte yürüteceğiniz işler planlayabilirsiniz. Önemli ortaklıklar kurabilirsiniz, bu da size hem kalıplarınızdan çıkmanız hem de hayatınızı kolaylaştırmanız için fırsatlar sunabilir. Seçici olmak, neyi seçmeniz gerektiğini bildiğinizde sizi daha mutlu ve özgüvenli hissettirebilir. Kazanç açısından şanslısınız, sadece bunu iyi bir çalışma ile süslemelisiniz.

10 Eylül’deki Balık dolunayı ile çocuklarınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Neler yapmanız gerektiği konusundaki düşünceleriniz netleşebilir. Onların yeteneklerini ve hayallerini ortaya çıkaracak bir planlama yapabilirsiniz. Yalnız bir Akrep burcuysanız, ilişkilerinizdeki hata ve eksiklerin farkına varıyorsunuz. Bu da duygusal ilişkilerle ilgili fırsatları size gösterebilir. Hayatınıza alacağınız kişiler ve buradaki tutumlarınızda değişikliğe gidiyorsunuz. Kabullenmenin durmak değil, bazen de adım atmak olduğunu anlıyorsunuz.

Merkür’ün Terazi burcunda geri harekete geçmesiyle birlikte geçmişe fazla odaklanabilirsiniz. Hatayı kendinizde aramakla kendinize yüklenmek arasındaki farkı anlayacağınız bir dönemdesiniz. Bazı zamanlarda yalnız kalmak, olayları daha objektif değerlendirmenizi sağlayabilir. Bu da size, böyle zamanlarda kime güveneceğinizi daha iyi gösterecektir. Hakkınızdaki konuşmalar önünüze gelebilir, kötü niyetli kişilerin manipülaslarıyla karşılaşabilirsiniz. Duyduklarınızdan emin olarak hareket etmelisiniz.

Ay’ın burcunuzda ilerleyerek Venüs ile güzel bir görünüm kuracağı 14-15 Eylül tarihlerini iyi değerlendirmelisiniz. İlişkileriniz, arkadaşlıklarınız ve çalışmalarınız konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Takıntı ve inatlaşmalardan sıyrıldığınızda burada kuracağınız bağlantıların size uzun vadede faydalarını görebilirsiniz. Bazı kriterlerinizi değiştirmelisiniz. Geleceğe dönük planlarınızı parasal getiriye çevireceğiniz görüşmeler yapabilirsiniz.

Neptün Plüton üçgeni sizi her zaman hayal ettiklerinizden farklı şeyler hayal etmeye itebilir. Girdiğiniz kalıpları kıramıyorsanız bunu değiştirmelisiniz. Bu da sizi hem sosyal hem de duygusal ilişkilerde bir adım öne çıkaracaktır. Gerçek beklentiler, hayallerin de gerçek olmasını sağlayabilir. Size bunun için tanınan imkanlar, bir hobiyle bir tatille ya da bir insanla gelebilir.

Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle ilginizi ve zamanınızı kendinize çevirebilirsiniz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızla ilgili konulara yönelmek, daha iyi hissetmenizi sağlayacak alışkanlıkları hayatınıza dahil etmek daha kolay olabilir. Vitamin takviyeleri, ev içi düzenlemeler, sizde takıntı oluşturan noktaları görmek bu süreci daha verimli geçirmenizi sağlayacaktır. İçine kapanık bir sürecin içine girseniz de ilişkileriniz konusunda da önemli kararlar alıyor, iyi niyetinden şüphe etmediğiniz kişilerle yolunuza devam ediyorsunuz. Zira bu dönemde gizli saklı her şeyin ortaya çıkması, eski ilişkileriniz ya da işlerinizle ilgili bazı haberlerin duyulması sizi bir ayıklama dönemine götürüyor. Geri hareketteki Merkür’ün de Güneşe eşlik etmesiyle birlikte çok fazla söylentiye maruz kalabilirsiniz. Kimin dost kimin düşman olduğunu anlamak mümkün olabilir. Sezgilerinize ve yaşadıklarınıza objektif olarak bakmalısınız. Bu size daha iyi düşünme ve belirginleşen her şeyi daha iyi görme fırsatı verecektir.

26 Eylül’de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay ile hem dış dünyada hem de iç dünyanızda bir reforma gidiyorsunuz. Yüzleşme zamanındasınız, bunu iyi değerlendirmelisiniz. Sezileriniz, çevrenizdeki kişilerin tepkilerinden çıkardığınız derslerle kendi kendinize evham yaptığınızı fark edebilirsiniz. Kötü niyetli kişilere, sizi manipüle eden durumlara karşı durmalısınız. Bu duruşu şimdi sergilemek, ilerleyen günlerde işlerin yönünüz sizin tarafınıza çevirebilir. İyi niyetinizi ve motivasyonunuzu koruyun. Zira Venüs’ün de Terazi burcuna geçecek olmasıyla bu etkiyi arttırmanız mümkün olacaktır. Kendi halinizde olmak, ilişkiler ve ekonomik konulardaki düşüncelerinizi tasarlamak iyi gelebilir. Düşüncelerinizi ve geleceğe dönük planlarınızı paylaşacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Yeni bir ilişkiye başlamak, hayatınıza bazı değişiklikler getirmek isteyebilir ancak bunu gizli tutabilirsiniz. Kendinizi güvende hissedeceğiniz ana kadar bu yolu izlemek duygularınızı yansıtmanızı da kolaylaştıracaktır.

Merkür ve Venüs’ün Başak burcundaki birlikteliği sosyal çevrenizde dikkatleri çekecek ve ses getirecek planlarınızın habercisi olabilir. Ekonomik açıdan daha iyi noktada olmanızı sağlayacak girişimlerde bulunabilirsiniz. Düşüncelerinizi açığa çıkarmak, çevrenizin ve toplumun desteğini almanızı sağlayabilir.

Motivasyon Sözü: "Ne kadar ileri gidebileceğini, ancak çok uzağa gitmeye cesaret edenler keşfedebilir."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 13' 11"
Ay
Akrep
12° 41' 05"
Merkür
Koç
25° 58' 58"
Venüs
Balık
20° 25' 44"
Mars
Balık
04° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
16° 35' 36"
Satürn
Balık
13° 11' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 03"
Neptün
Balık
27° 46' 23"
Plüton
Kova
01° 48' 38"
Chiron
Koç
18° 44' 16"
Lilith
Başak
19° 41' 27"
True Node
Koç
15° 35' 22"
Son Güncelleme : 28/03/2024 13:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>