Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Mars ve Neptün sizi inatçı yapınıza son derece ters olan karmaşık bir durumla karşı karşıya getiriyor. Bu karmaşadan kurtulmak için bir kaçış yolu bulma fikrini düşünüp tartıyorsunuz. Jüpiter planlarınıza olan inancınızı korumanıza yardımcı oluyor. Kasım 2022 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile kasım ayı dikkat çekiyor, ilişkilere bakışınız değişiyor. Hayatınıza insan almadaki kriterlerinizi yenileyebilirsiniz. Takıntılarınızdan sıyrılmanız sayesinde daha esnek bir hale geliyorsunuz. Ekonomik anlamda iyileşirken güvenilir ortaklarınız sayesinde kazancınızı uzun vadeye taşıyabilirsiniz. Venüs Neptün üçgeniyle şansınız artabilir ve hakkınızı alabilirsiniz. Yeteneklerinizin ve emeğinizin karşılığını maddi anlamda göreceksiniz. Duygusal konularda harekete geçebilirsiniz.

Güneş ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumu çok konuşulmanıza neden oluyor. Başarılarınızın konuşulduğu bu dönemde sırlarınızı kiminle paylaştığınıza ve kimin sırrını sakladığınıza dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz sayesinde ilerlemenize engel olan konular çözümlenebilir.

Venüs’ün Yay burcuna geçişi maddi kaygılarınızı sonlandırıyor. Maddi ve manevi anlamda ödüller elde edebilirsiniz. Bu sayede enerjiniz yükselebilir ve çevrenize karşı daha ılımlı olabilirsiniz. Kendiniz için en iyisini istemeniz sevdiklerinize de destek oluyor. Danışmanlıklar veortaklıkları gündeminize gelirken, kendinize yatırım yapabilir ve zevklerinize odaklandığınız harcamalar yapabilirsiniz.

Merkür’ün de Yay burcuna geçişi hayatınıza anlam katacak girişimleri gündeme getirebilir. Bir anlamı olduğunu düşündüğünüz keyifli konulara yöneliyorsunuz. Daha kalıcı istekler belirliyorsunuz. Burcunuzda ilerleyen Güneş’in Plüton ile yapacağı olumlu açı, sizi bu anlamda destekliyor. Hayatınızı, daha mutlu olacağınız şekilde derinden değiştirebilirsiniz.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi parasal konuları sizin için daha önemli hale getiriyor. Birikim konularında sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Yaşam standartlarınızı iyileştiriyor ve ekonomik anlamda özgürleşiyorsunuz. Gereken enerjiyi sarf ederken kontrollü harcama yapmalısınız. Bütçe dengenizde püf noktalar buluyorsunuz.

24 Kasım’da Yay burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile aklınızdaki fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz. Önemli adımlar sizi heyecanlandırsa da sabrınızı korumalısınız. Gelirler konusunda şanslı olduğunuzdan, bunları uzun vadeli hale getirecek araştırmalar yapabilirsiniz. İlişkilere bakışınızın değişmesiyle değer anlayışınızı da yeniliyorsunuz.

Jüpiter’in Balık burcuna gelişi, aşk hayatınızı yoluna koyuyor. Beklentilerinizin havada kaldığı konularda gerçeği görebilirsiniz. Kendinize düşeni yapmalısınız. Yeteneklerinizi kullanarak kazanç elde edebilirsiniz.

28-29 Kasım tarihlerinde Ay’ın Jüpiter ile uyumlu açısı, evlilik ve aşk konusunda adım atmanızı ve hislerinizi ifade etmenizi sağlayabilir. Duygularınızın dozunu ayarlamalı ve psikolojik sınırlara saygılı olmalısınız.

Venüs Satürn üçgeniyle, parasal konularda ailenizdeki kadın figürlerin desteğini alabilirsiniz. Bilgili birine danışarak harcamalarınızı dengede tutabilir ve yeni alanlar bulabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Hayatın büyük faydası, onu kendisinden daha uzun süre dayanacak bir şey için harcamaktır.”

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 59' 47" R
Ay
Aslan
29° 35' 13"
Merkür
Koç
17° 58' 12"
Venüs
Koç
16° 31' 57"
Mars
Balık
20° 39' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 52"
Satürn
Balık
15° 28' 17"
Uranüs
Boğa
21° 41' 26"
Neptün
Balık
28° 31' 54"
Plüton
Kova
02° 03' 23"
Chiron
Koç
19° 58' 58"
Lilith
Başak
22° 02' 09"
True Node
Koç
15° 35' 32"
Son Güncelleme : 18/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>