Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mart 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür ve Satürn'ün Kova burcunda bir araya gelmesiyle yaşadığınız yer ve koşullarda yenilikler yapmanız gerekebilir. Evinizin ihtiyaçları doğrultusunda fiziksel değişiklikler ve önlemler gündeme gelebilir. Beklentilerinize göre ilerleyememek, zamanı doğru kullanamamak sizi yoruyorsa ailenizden, ailenizin erkek figürlerinden yardımlar alabilirsiniz. Sorumlulukların ağır gelmesinden rahatsız olmamalı, bunları aşarak asıl potansiyelinizle neler yapabileceğinizi düşünmelisiniz. Merkür'ün Balık burcundaki seyriyle de sınırlarınızı ne yönde ilerleteceğinizi planlayabilirsiniz. Daha dışa dönük olmak gerektikçe içinize çekiliyorsanız hala ifade edemediğiniz duygular olabilir. Bunları paylaşmayı, hislerinizi iyiye yöneltmeyi deneyin. Sanatsal faaliyetler, su sporları bu dönemde daha iyi ve dingin hissetmenizi sağlayacaktır.

Venüs Jüpiter ve Chiron Koç burcunda buluşarak aşamadığınızı düşündüğünüz, yapacağınıza inancınızın olmadığı bazı konularda işler yapmanızın önünü açabilir. Geri çekilmek, başkalarını destekleyerekyapmak yerine kendi yetilerinizi ön plana çıkarmalısınız. İyi insanlarla karşılaşmak, sağlıklı ilişkiler kurmak bu dönemde en büyük motivasyonunuz olabilir. Bu da insanlara güvenmenin sandığınız kadar zor, beraber çalışmanın düşündüğünüz kadar ağrılı olmadığını size ispat edecektir.

Satürn'ün Balık burcuna geçişi ile hislerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanına giriyorsunuz. Sadece düşünmekle kalmamalınız. Aklınızdan geçen, elinizden gelen bir şey olduğunda bunun hazırlıklarıyla ilgilenmek sizi besleyecektir. Hayatınızdaki eksik olguların ve duyguların yerini doldurmak için sizin motivasyonunuz ve çalışmalarınız daha etkili olacaktır. Bir anda birçok işle ilgilenmek, maddi ve manevi yatırımlar üzerinde çalışmak size yorucu gelse de hayatınıza kalıcı bir düzen geldiğini fark edebilirsiniz. Çocuk sahibi iseniz ya da çocuk sahibi olmakla ilgili düşünceleriniz var ise burada psikolojik ve ekonomik olarak hazırlıklarınızı tamamlamalısınız. Korkunun değil umudun faydalı olduğunu göreceksiniz.

7 Mart'ta Başak burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte sosyal çevrenizdeki sorunları çözüme kavuşturuyorsunuz. Yeni ve farklı kararlar almanız gerekebilir. Bazı kalıpların dışına çıkmak, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi esnetmek size iyi gelecektir. Ne istiyorsanız onu iyi bilecek, ona göre hareket edebileceksiniz. Özgüveninizi ve tecrübelerinizi korumanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu sayede de hem sosyal çevrenizi hem de işinizle ilgili detayları değiştirebilirsiniz. Parasal getiriler sağlayacak, emeklerinizin karşılığını gerçek sonuçlarla alacağınız yeni gelişmeler elde edebilirsiniz. Bugünü ve yarını daha net görüyorsunuz.

Merkür Neptün ve Güneş'in Balık burcunda bir araya gelmesiyle aşk hayatınızı mercek altına almanız gerekebilir. Yanılma ve aldanma açık olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Dolayısıyla yaşadıklarınızın gerçekliğini ve sizde bıraktığı etkiyi iyi anlamalısınız. Olumsuz bir durumla karşılaştığınızda hislerinizi paylaşmaktan çekinmemelisiniz. Kabuğunuza çekilmek yerine hayata, becerilerinize tutunmalısınız. Bunu yaptığınız günlere bir son verin ve 16-17-18 Mart günlerini kendinize bir milat olarak belirleyin. Maddi ve manevi yönden kendinize, hayallerinize yatırım yapın. Verdiğinizi alabilirsiniz, gerçekten emek verdiğinize emin olun.

Venüs'ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde yüzünüzün güleceği günlere giriyorsunuz. İlişkilere yön vermek, kriterlerinizi sorgulamak ve devamlılığı olmayanları ayırt etmek isteyebilirsiniz. Destek vereceğiniz ve destek bulacağınız insanlarla yola devam etme kararı aldıysanız yaklaşımlarınızın da buna göre olmasına dikkat etmelisiniz. Ancak bunu bir inada, ısrara dönüştürmek süreci beklediğiniz gibi olumlu ilerletmeyebilir. Sakin ve makul ortamlar, konular dikkatinizi daha çok çekebilir. İş ortaklığı ve ticari faaliyetler kısmında da elinizdeki imkanları ve insanları korumak isteyebilirsiniz. Bunu yaparken iyi olduğunuz alanları nasıl geliştireceğinizi de araştırmalısınız. Bu araştırmalar ilerleyen günlerde uygulama şansınızı yükseltecektir.

Merkür'ün Koç burcunda hareket etmesiylehayatınızla ilgili konular hızlanabilir, kararlarınız netleşebilir. Enerjinizi ve tecrübelerinizi doğru yöne aktarmak isteyebilirsiniz. Bir değişiklik, yenilik düşünceniz olduğunda kriterlerinizi buna göre belirleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızla ve arkadaşlarınızla ilgili konularda daha duyarlı olabilir, istekler sözkonusu olduğunda öncülük edebilirsiniz. Hayatı her anlamda hızlı yaşayacağınız bir dönemde olduğunuz için fiziksel kazalara da açık olabilirsiniz. Dolayısıyla sağlığınıza, beslenmenize ve yoğunluğunuza dikkat etmelisiniz. Kendinizi aceleye getirmeyin.

21 Mart'ta Güneşin Koç burcundaki döngüsüne başlaması ve yine Koç burcunda bir yeniay yaşanmasıyla sizin kapınızı da yaşamaya değer günler çalıyor. İradenizi ortaya koyuyorsunuz ve istekleriniz ne ise ona odaklanarak yaşamınıza bir düzen kuruyorsunuz. Gücünüzü kullanmak için sabırsız olabilirsiniz, birçok konu ve projenin içinde yer alabilirsiniz. Bir şeyler yapmak düşüncesi sizi mental olarak besleyebilir. Dolayısıyla da beklettiğiniz fikirleri işlemek, durağan hayatınıza yenilikler katmak,değişikliği ve çalışma ortamınızdaki düzenlemelerle yoğun vakitler geçirebilirsiniz. Fiziksel olarak buna hazırlıklı olduğunuzu düşünebilirsiniz ancak yine de takviye gıdalar almaya, kontrollerinizi yaptırmaya ve spora özen göstermenizde fayda var.

Venüs ve Kuzey Ay Düğümü'nün Boğa burcundaki kavuşumu ikili ilişkilerde önemli dönüm noktalarına imza attırabilir. Kadınlarla olan bağlantılarınız, işbirlikleriniz yani tüm ticari ve duygusal bağlantılarınızdan dersler çıkarabilirsiniz. Deneyimlerinizi, hayatınıza insan dahil etme kriterlerinizi yerinizi ve gücünüzü sağlamlaştıracak insanlardan yana kullanmalısınız. Ve siz de çevrenize böyle bir insan olduğunuzu gösteren tutumlar sergilemelisiniz. Evlilik ve ortaklıklar gibi kalıcı, uzun vadeli ve sizi olduğunuzdan daha iyiye dönüştüren gelişmeler hayatınıza girebilir. Bunları kabul edin.

Plüton'un Kova burcundaki seyrine başlamasıyla aidiyet duygusunu yoğun bir şekilde düşünebilirsiniz. Kendinizi nerede mutlu hissediyorsanız, ruhunuza ve fikirlerinize nerede önem veriliyorsa orada olmak isteyebilirsiniz. Bu istek bazı fiziksel yer değişiklikleri yaptırabilir. Ancak hem kendi düzleminizde hem de ailenizle ilgili konularda sizin de üzerinize düşen bir durum olup olmadığını iyi anlamalısınız. Değer verdiğiniz insanlara bu değeri yeterince gösterip göstermediğinizden emin olun. Bu sayede ilişkilerinizdeki pürüzleri de çözebilirsiniz. Gayrimenkul alım satımları kadar bulunduğunuz alanlarda da değişiklikler yapmak, tadilat, düzenleme gibi işlere vakit aırmalısınız. Bunları kendi isteğinizle yapıyor olmak size büyük avantaj sağlayacaktır.

Mars'ın Yengeç burcuna geçmesiyle beraber akademik ve kişisel gelişim gibi alanlarda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. İçsel olarak bunu hissetmek kadar yapabilme cesareti göstermenin de önemli olduğunu bilmelisiniz. İstemediğiniz şeyler yaşamamak adına istekleriniz için çaba göstermeyi tercih edin. Hakkınızı savunun, size gerekli olan ne ise onun peşine düşün. Yurtdışına taşınmak ya da burayla ilgili biryapmak, ilgilendiğiniz bir konuda profesyonel olmak için çalışmalar yapabilirsiniz. Hazırlıklarınız ne için olursa hayatın da size onu vereceğinden emin olmalısınız. Bu farkındalık yaşayacağınız muhtemel aksaklıkları bertaraf etmenizi sağlayacaktır.

Merkür ve Jüpiter Koç burcunda kavuşarak çalışma ortamınızda hissettiğiniz huzursuzluğu atmak için size önemli fırsatları getirebilir. son dönemlerde çalışma hayatınız, sorumluluklarınız, bulunduğunuz koşullarla ilgilenmek sizi yormuş olabilir. Bu gidişatı değiştirmek, istediğiniz rahatlıkta ve sorumlulukta işler yapmak isteyebilirsiniz. Bunu nasıl işleyeceğinizi bilmiyorsanız şikayetçi olduğunuz durumlara odaklanın. Çözüm her zaman sorunun bir parçasıdır. Ego, kibir, abartılı tepkiler gibi tuzaklara düşmediğiniz takdirde bu önemli parçayı yakalamanız da kolaylaşacaktır. İşveren iseniz çalışanlarınızın hakları ve istekleri doğrultusunda hareket etmeniz hem sempati hem de verim kazanmanıza yardımcı olabilir. İyileştirin, iyileşin.

Venüs ve Uranüs Boğa burcunda bir araya geliyor ve bu da önemli ve sürprizli ilişkilerin kapınızı çalmasına imkan tanıyor. Özgürlüğünüzün, rahatlığınızın, keyif ve kazanım elde etmek istediğiniz her şeyin bir yansıması sözkonusu olabilir. Bu farkındalığı yakalayacağınız başlangıç ve kopuşlar yaşayabilirsiniz. Zorladığınız ya da sizin zorlandığınız ilişkiler, işler, ortaklıklar sözkonusu ise bunların son haline iyi odaklanın. Beklentileriniz ve tahammülünüz yön değiştiriyor.

Motivasyon Sözü: “Başarıların en görkemlisi, sürekli kendinizi aşmak ve kendi onayınıza layık olmak için çaba göstermektir.”

 

Mart 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 19' 42" R
Ay
Yay
13° 10' 38"
Merkür
Koç
16° 04' 57"
Venüs
Koç
27° 04' 20"
Mars
Balık
27° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 55"
Satürn
Balık
16° 17' 21"
Uranüs
Boğa
22° 09' 57"
Neptün
Balık
28° 48' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 40"
Lilith
Başak
22° 59' 03"
True Node
Koç
15° 30' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>