Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Kendinizi daha rahat hissetmenize yardımcı olması için gezegeniniz Mars'a güvenebilirsiniz. Öte yandan, Merkür'ün seyahatlerinizde aksaklıklara yol açma ihtimali hâlâ var. Dikkatli olun! Şubat 2023 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, seyahat ve yer değişikliği planlarınızın hayatınıza etki edeceği bir süreç yaşayabilirsiniz. Özlediğiniz yerlerde özlediğiniz insanlarla buluşabilir, birbirinize destek verebilirsiniz. Bu durumu başka şekilde değerlendirmek isterseniz, sizde duygusal baskı oluşturan bazı düşüncelere ya da işlere son verebilirsiniz. Venüs Mars karesinin de etkili olacağı 1-2-3 Şubat tarihlerinde bazı kadın figürleriyle fikir ayrılığı yaşayabilirsiniz. Her şeyde bir hayır olduğunu düşünerek bunu lehinize çevirin ve doğru insanlarla bir araya gelmek üzere harekete geçin.

Aslan burcunda 5 Şubat'ta gerçekleşecek dolunay ile birliktehayatınız ve buradaki insanlarla olan paylaşımlarınız önem taşıyan bir duruma gelebilir. Neye nasıl tepki verdiğiniz ve bunların hayatınıza, konumunuza nasıl yansıdığını görebilirsiniz. Değiştirmeniz gereken tutumlar sözkonusu ise bunlara kayıtsız kalmamalısınız. Sabrınızın karşılığını alacağınızı unutmayın. Bu noktada yapmanız gereken asıl şey, ne istediğiniz ve ne sonuç beklediğinizi bilmek ve buna göre hareket etmek olacaktır. Otorite figürleri, hayatınızdaki önemli kadınlarla yapacağınız konuşmalar ya da onlardan alacağınız bilgiler size yeni bir bakış açısı getirecektir.

Merkür ve Plüton'un Oğlak burcundaki birlikteliğigörüşmeleri ve hayatınızı kazanmak istediğiniz konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Eylemlerinizin sonuçlarını görmek size yapacağınız ya da yapmayacağınız şeyler konusunda da ipucu verecektir. Hissettiklerinizi kağıda ve gerçeklere dökmek için bu dönemi iyi kullanmalısınız.

Merkür'ün Kova burcuna geçmesiyle aile ortamında önemli kararların ve konuşmaların geçeceği bir sürece giriyorsunuz. Fikirlerinize danışılabilir, bazı sorunlara yeni bakış açılarıyla yaklaşabilirsiniz. Bunu verimli bir şekilde kullanarak yaşanacak yanlış anlaşılmaları da önleyebilirsiniz. Aranızdaki saygıyı ve otoriteyi sarsmamalısınız. Gayrimenkul işlemleri, evle ilgili fiziksel değişimler ve bunların maddi yükü konusunda farklı kaynaklar bulabilir ya da elinizdeki imkanları değerlendirebilirsiniz.

Güneş ve Satürn'ün Kova burcundaki kavuşumu aile içindeki sorunlar karşısında yeni bir tutum geliştirmenizi gerektirebilir. Alınan kararlara ne tepki geldiğini ya da sizin ne tepki verdiğinizi iyi düşünmelisiniz. İşinize yaramayan aile ve ev ortamınızdaki beklentileri karşılamayan her şeyi sonlandırıp asıl ihtiyaca yönelik hamleler yapmalısınız. Özellikle alım satımla ilgili konularda bu durumu göz önünde bulundurmanızda fayda var. Ailenin otorite figürlerinin düşünceleri bu konuda belirleyici olabilir.

Venüs ve Neptün'ün Balık burcundaki kavuşumuyla aşk hayatınızı yakından ilgilendiren günler görebilirsiniz. Duygusal konularda şansınızın açık olması girdiğiniz ortamlarda ya da yaptığınız işlerde buna yönelik fırsatları görmenizi kolaylaştıracaktır. Kendinizi iyi hissetmek için yaptığınız aktivitelerin ya da tatillerin faydasını motivasyonunuzun yükselmesiyle görebilirsiniz. Sanatsal faaliyetler ve el becerilerinizi hayal gücünüzle birleştirdiğinizde hem enerjinizi daha iyi şekilde yönetmiş olacak hem de belki yeni bir hobi edineceksiniz. Güneş'in Balık burcuna geçmesiyle "ne yapmalıyım?" sorusuna birçok yanıt bulabilirsiniz. Ağır ve bilgece bir duruş sergilemek kimsenin dikkatinden kaçmayacaktır.

Venüs Koç burcuna geçerek çalışma hayatınızla ilgili her şeyi normal ve normalin üstünde iyi hale getirebilir. Hem sorumluluklarınız hem çevreniz hem de gelirinizde iyileşmeler sözkonusu olabilir. Bu anlamda kendinizi geliştireceğiniz, farklı insanlarla tanışabileceğiniz, özellikle kadın figürlerden büyük destekler alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Motivasyonunuzun bu şekilde yükselmesi sağlığınız konusunda da işinizi kolaylaştırabilir. Kendinizi daha iyi ve zinde hissetmeniz yaşam ve beslenme alışkanlıklarınızı hızlıca değiştirebilir. Spora başlamak, hareketliliği hayatınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Ani ve hızlı hareketlerle birtakım kazalarla karşılaşabileceğiniz için dikkatli olmanızda fayda var.

20 Şubat'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay aşk hayatınızda yenilikler yapmanız için size önemli fırsatlar getirebilir. İlişkilerde adım atmak, güven duymak ve huzurlu olmakla ilgili sorunlarınızı aşabilirsiniz. Belirsizlik hissettiren durumlardan ve insanlardan sıyrılarak kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz, geçmişten farklı bakış açılarına sahip olacağınız insanlara açabilirsiniz. İç rahatlığı ve huzuru kendinizde hissederek başlamak bu noktada işinizi kolaylaştırabilir. Çocuk sahibi olmak, evlat edinmek ve bu yönde adımlar atmak için iyi bir dönemdesiniz.

Motivasyon Sözü: "Güçlükler başarının değerini arttıran süslerdir."

 

 

Şubat 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 34' 12"
Ay
Akrep
17° 00' 58"
Merkür
Koç
26° 10' 14"
Venüs
Balık
20° 52' 01"
Mars
Balık
04° 30' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 05"
Satürn
Balık
13° 13' 59"
Uranüs
Boğa
20° 38' 02"
Neptün
Balık
27° 47' 11"
Plüton
Kova
01° 48' 59"
Chiron
Koç
18° 45' 30"
Lilith
Başak
19° 43' 48"
True Node
Koç
15° 35' 37"
Son Güncelleme : 28/03/2024 21:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>