Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Ayın 11'ine kadar Mars ve 17'sine kadar Merkür retrosu yüzünden, yıla finansal kısıtlamalar ve iş yerinde aksaklıklarla başlıyorsunuz. Dayanın, çünkü bundan sonra kendinizi daha iyi ve daha rahat hissedeceksiniz. Eğer imkanınız varsa, önemli görüşmelerinizi ayın ikinci yarısında gerçekleştirin. Ocak 2023 Mottosu

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Oğlak burcundaki Venüs Plüton kavuşumubirliklerine ve ticarete olan düşüncelerinizi tümüyle değiştirebilir. İnsanlara güvenmek ve birlikteyapmak, fikir paylaşımında bulunmakla ilgili bakış açınızı değiştirmek bazı soruların cevaplarını bulmanızı sağlayabilir. Yeteneklerinizin, gerçek düşüncelerinizin farkına varıyorsunuz. Güneş ve geri hareketteki Merkür’ün de Oğlak burcunda bir araya gelmesi, size kaçırdığınız fırsatları ve görmezden geldiğiniz kuralları hatırlatabilir. Eğitim, yenigörüşmeleri, araç bakım, elektronik cihaz ve sosyal mecralarla ilgili eksiklerinizi kapatmak için iyi bir dönem olabilir. Değerlendirmekten, artık kendiniz için bir şeyler yapmaktan geri durmayın.

Kova burcuna geçen Venüs kendi yaşam alanlarınız ve hayat standartlarınız konusunda harekete geçmenizi sağlayabilir. Evlilik ya dasebebiyle ev değişikliği, düzenlemeler gündeme gelebilir. İhtiyacınıza ve zevkinize yönelik bir ortam kurmak motivasyonunuzu yükseltecektir. Bu sayede sorunları çözmek de kolay olabilir. Aile İçi iletişimde söz hakkınız olabilir, fikirleriniz kabul görebilir. Üreteceğiniz çözümler, yeni bir bakış açısı edinmesi konusunda tüm aileye ilham olabilir.

7 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile bakış açısı konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Benzer durumların getirdiği benzer sonuçlar size fayda etmiyor olabilir. Bu durumda yapmanız gerekenin artık hayatınıza engel olmaktan vazgeçmeniz gerektiğini bilmelisiniz. Tıkandığınızı, bir çıkış bulamadığınızı, hakkınızı alamadığınızı düşündüğünüz konularda sizin bir atılım yapmanıza gerekebilir. Kendinizi eğiteceğiniz alanları araştırabilir, üzerinde çalıştığınız imkanların sonuçlarına göre yeni yol haritası belirleyebilirsiniz.

İkizler burcundaki geri hareketini sonlandıran yönetici gezegeniniz Mars üzerinizdeki gölgelerden kurtulmanız için size fırsatlar getiriyor. Borçlarınız başta olmak üzere ayağınıza bağ olan birçok konudan sıyrılmış olmak daha rahat ilerlemenizi sağlayacaktır. Engelleri aşmak konusunda önceliklerinizi değiştiriyorsunuz. Kendi kendinizi motive etmenin ve en büyük desteği yine kendinizden almanın önemi projelerinize de yansıyabilir. Beklediğinize değecek sonuçlar alabilirsiniz. Parasal konularda hakkınız olanı teslim alacağınız, farklı yerlerden destekler görecğiniz ve ekkonusunda şansınızın açılacağı bir dönemdesiniz. Mücadeleniz ve hazırlığınızın ekmeğini yiyebilirsiniz. Duyduklarınızı daha doğru bir şekilde değerlendirmeyi öğreniyorsunuz.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size düşünmek kadar düşündüğünüzü hayata geçirmenin de önemini hatırlatabilir. Gitmeniz gereken yol konusunda yeni fikirler ortaya çıkarabilirsiniz. Hayatınızı kazanmanın alıştığınızın dışındaki yöntemleri konusunda kendinizi yetiştirmek için önemli kapılar açılabilir. Yakın çevrenizle ilgili bazı haberlerin önünüze gelmesi, karşılaştığınız teknik ya da çevresel sorunlar karşısında izlediğiniz tutumlara dikkat etmelisiniz. Fevri çıkışlar yerine bunun neden olduğunu anlamaya çaba göstermelisiniz. Zamanınızı, birikimlerinizi, enerjinizi neye harcarsanız çevrenizde de onun belireceğini unutmayın. Merkür’ün de Oğlak burcunda ileri hareketine başlaması bu süreci hızlandırabilir. İş görüşmeleri, buluşmalar ve resmi işlemlerinizden sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Elektronik cihazlar konusunda yaşadığınız aksaklıklar, mali olarak sizi zorlasa da yenilenmiş araç gereçlerle çalışmak daha çok verim almanızı sağlayabilir.

Güneş’in Kova burcuna geçişi ile evinize ve ailenize her zamankinden daha fazla zaman ayırmanız gerekebilir. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz, aile üyelerinize de aynı etkiyi yansıtacağınız günlerdesiniz. Birbirinizin ya da evinizin ihtiyaçlarını karşılamak, yaşananlara getireceğiniz akılcı ve pratik çözümler süreci daha da iyi hale getirebilir. Ne istediğinizi biliyor olmak ortamınızı ve koşullarınızı da buna göre şekillendirecektir. Özellikle 21 Ocak’taki Kova yeniayı ile bu konuyla ilgili adımlar atmak daha mümkün olabilir. Gayrimenkul işlemleri, evlilik gibi kararlar gündeminize geliyor. Hayatınızı yeniliyorsunuz.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumu taşınma, yer değişikliği, kendi alanınız bulmakla ilgili konulardaki pürüzleri ve bunların çözümlerini ortaya çıkarabilir. Burada sonucu etkileyecek olan şeyin sizin hangi konuya odaklandığınız olduğunu bilmelisiniz. Önünüze bir engel çıktığında, ödeme ve fikir birliği gibi durumların önemi vurgulanabilir. Durumunuzun ve ilişkilerinizin farkında olmak bu dönemde işinizi kolaylaştırabilir. Hem işinizi hem de aile hayatınızı etkileyecek kararlar verirken hayatın gerekliliklerine de kulak vermelisiniz.

Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketiyle toksik ve yoran ilişkilerden geriye kalanları hayatınızda kalıcı hale getirebilir. Kurduğunuz bağların gerçekliği ve devamlılığı test edilmiş olabilir. Gerçeklerden kaçınmadığınız her konunun geri dönüşü sizi memnun edebilir. Verdiğiniz kararların, geri adım attığınız konuların sonuçlarını görmeye başlıyorsunuz. Soru işaretlerinin her zaman sizin istediğiniz cevaplarla yok olmadığını kabullenmek, bu dönemin en büyük ve en etkili dersi olabilir.

Venüs’ün Balık burcuna geçişi ile vaktinizi ne ile, ne şeklde değerlendireceğiniz ve bunu yaparken ne kadar mutlu olacağınız konusunda yeni girişimleriniz olabilir. Hayaller kurabilir, beklenti içine girebilirsiniz. Buna açık ve yakın bir dönemdesiniz. Ancak dikkat dağınıklığı ve aynı anda birçok düşüncenin etkisinde olmak kesin bir karara varmanızı zorlaştırabilir. Bu yüzden neye yoğunlaşacağınız da önemli olacaktır. Aşk hayatınızı hareketlendirecek tanışmalar gündeme gelebilir. Huzur vermek ve bulmak istediğiniz ilişkiler önceliğiniz olacaktır.

Motivasyon Sözü: “Şans, sadece sabırla çalışan ve azimle güç sarf etmeyi sürdüren kişilerin zihinlerinde buluş olarak belirir.”

 

 

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 25' 40"
Ay
Akrep
27° 44' 12"
Merkür
Koç
26° 33' 57"
Venüs
Balık
21° 56' 24"
Mars
Balık
05° 10' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 51' 05"
Satürn
Balık
13° 19' 56"
Uranüs
Boğa
20° 40' 28"
Neptün
Balık
27° 49' 08"
Plüton
Kova
01° 49' 49"
Chiron
Koç
18° 48' 33"
Lilith
Başak
19° 49' 35"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 29/03/2024 18:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>