Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Plüton'un Kova burcuna geri hareket etmesiyle yer değişikliği ve taşınma gerektiren konuların üzerinden geçmeniz gerekebilir. Bir değişiklik yaparken bunun sonuçları ve sorumluluklarına da hazırlıklı olmalısınız. Nereye gitmek istediğinizden ziyade size asıl gerekenin ne olduğunu bilerek hareket etmelisiniz. Özgür, mutlu, kendinizi güvende hissedeceğiniz, işinize ve ailenize daha iyi adapte olabileceğiniz bir yaşam alanı kurarken bu kriteri göz önünde bulundurmanızda fayda var. Zira aile ilişkilerinizdeki gel gitler bu süreçte daha fazla görünür olabileceği için sakin ve makul adımların peşinden gitmeniz süreci daha ılımlı geçirmenizi sağlayabilir. Tepkilerinizi kontrol altına alın ve bunu aile meclisinde bir rutin haline getirin.

Güneş ve Merkür'ün Boğa burcundaki kavuşumu ortaklı işlerinizde konuşulması gereken konuları masaya yatırabilir. Parasal ve çevresel kayıplar yaşamamak, elinizdeki değerleri ve kaynakları kalıcı hale getirmek adına sorumluluklarınızı ve bunların neticelerini gözden geçirmelisiniz. Bu sayede daha iyi hazırlık yapabilir ve eksiklerinizi kapatabilirsiniz. Hiçbir şeyi gözardı etmediğinize emin olmalısınız. Bu süreç ilişkileriniz adına da bir telafi süreci olabilir.

Mayıs ayının ve belki de 2023 yılının sizin için en önemli olaylardan biri de, 5 Mayıs'ta burcunuzda gerçekleşecek Ay tutulmasıdır. Kişisel düzeyde yeni kararlar almadan önce mevcut durumunuzu daha iyi anlayabilirsiniz. İnsan ilişkilerindeki tutumlarınızı iyileştirmek, hayatınızı bazı endişelerden ve soru işaretlerinden arındırmak adına verimli bir dönemdesiniz. Kendinizi, işinizi, duygu durumunuzu ve bedensel durumunuzu nerede, nasıl bir formda görmek istediğinizi iyi belirlemelisiniz. İçten içe özendiğiniz, istediğiniz fakat sağlayamadığınız her şey için gereken gücün kendinizde olduğunu fark edebilirsiniz. Bir kırılma noktası yaşayacak olmaktan korkmayın, bu kırılan yerden sızacak ışığın yolunu genişletmeye odaklanın.

Venüs'ün Yengeç burcundaki seyrine başlamasıyla gezerek öğrenmek, kendinizi geliştirmek adına keyifli bir sürece giriyorsunuz. Ertelediğiniz, özlediğiniz ancak gerçekleştiremediğiniz her şey için bir fırsat bulabilirsiniz. Özellikle tatil planları, yer değişiklikleri, sizi bağımlılıklarınızdan kurtaracak işler ve ilişkiler konusunda kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Bu gücü koruyun. Zira hem kişisel gelişim alanında hem de motivasyonunuzu yükseltmek için ihtiyacınız olacaktır. İyi hissettirecek olan her şeye açıksınız, geçmişteki olumsuz tecrübelere veya eski konuların gündeme gelmesine aldırış etmeden bugüne, yarınlara yönünüzü çevirin.

Güneş ve Uranüs'ün Boğa burcundaki birlikteliği sizin de birlikteliklerinize etki edebilir. Hayatınızdaki insanlarla olan durumunuz, iletişim şekliniz ve mesafelerinizi yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Bitmesi gerekeni bitirmek, başlaması gerekeni başlatmak adına bazı yüzleşmeler, şaşırtıcı haberler gündeminize gelebilir. Bu da özel hayatınızda yaşanacak değişikliklere zemin oluşturabilir. İş hayatınızda ortaklı çalışmalarınız, görüşmeleriniz söz konusu olabilir. Gelişmek, çağa uyum sağlamak ve ihtiyacı karşılamaya yönelik bir sistem oluşturmak için farklı bir yol izleyebilirsiniz. Bilmediğiniz konulara şüpheyle yaklaşabilirsiniz ama buna bir şans vermek sizin faydanıza olacaktır.

Merkür'ün Boğa burcundaki geri hareketini sonlandırması sizin de ikili ilişkilerinizdeki sorunları sonlandırabilir. Yanlış anlaşılmalar, gizli konular çözüme kavuşuyor. Bu da üzerinizdeki yükü atmanızı kolaylaştıracaktır. Telafi döneminin ardından yeni ve kesin gündemlerle hareket edebilirsiniz. Jüpiter'in de Boğa burcunda ilerlemeye başlamasıyla güçlü ve yerinde kurulan ilişkileri neticelendirmek söz konusu olabilir. Hem maddi ortaklıklar hem de sosyal arkadaşlıklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Hayatınıza dahil olan insanlardan öğreneceklerinizle ufkunuzu genişletebilir, inatçı olduğunuz alanları değiştirme fırsatı bulabilirsiniz. Destekler ve ortak girişimlerle yeni kazanımlar elde edebilirsiniz. İnsanlarla iletişime geçerken niceliğe değil niteliğe önem vereceğiniz bir dönemdesiniz. Sağlam adımlarla ilerlemek ve güven duygusunu baskın tutmak sizi olumsuz durumlardan koruyabilir. Ancak bunun da dozunu kaçırmamalısınız. Fazla sıkı ve dirençli olmak, yaşayacağınız iyi fırsatların önünü kapatabilir. Bu düşünceleri toparlayarak 19 Mayıs'taki Boğa yeni ayına daha iyi bir hazırlık yapabilirsiniz. Özellikle duygusal konularda karar almanız, ilişkinizi ileriye taşıyacak hamleler yapmanız söz konusu olabilir. Bir insandan, bir konudan sizin hayatınıza etki edecek konuları doğru anlamalısınız.

Mars'ın Aslan burcuna geçmesiyle kariyerinize yeni bir yön ve şekil vermek üzere ilerleyebilirsiniz. Çabanız kadar bunu nasıl ortaya koyduğunuz da dikkat çekecektir. Dolayısıyla kendinizin en iyi hali olmaya çalışmalısınız. Önceliğiniz bu değeri yakalamak olduğunda işinizde veortamınızda da hak ettiğiniz değeri elde edebilirsiniz. Kendi amaçlarınız doğrultusunda ilerlediğinizde başkalarının etkisi ve manipülasyonlarından daha fazla korunabilirsiniz. Rekabetin dozunu korumalısınız. Maddi açıdan şansınızı büyütmek buna da bağlı olabilir. Zira Mars Plüton karşıtlığı bu dozun ve dozların kullanımını günyüzüne çıkarabilir. Yaşam tarzınız ya da alanlarınızın işinizle ters düşmemesi için orta yolu bulmak konusunda istekli olmalısınız. İşbirlikleri ve fikir alışverişlerinde karşı tarafın fikirlerine de önem vermelisiniz.

Güneş'in İkizler burcuna geçmesiyle beraber gelir gider konularınız hareketlenebilir. Yatırım yapmak adına yeni gelir kaynakları ya da işler araştırabilir, bazı yeteneklerinizi maddi kazanca çevirmek için hamle yapabilirsiniz. Düşünmek yerine uygulamanın önemli olduğunu fark ediyorsunuz. Bu da endişelerinizi aşmanızı kolaylaştıracaktır. Bir kontrol ve denge mekanizması oluşturmanız kazandıklarınızı doğru kullanabilmenizi daha etkili hale getirebilir. Hızlı ve farklı olmaya çalışırken umursamaz, aceleci bir izlenim oluşturmanız hem sizin açınızdan hem de sizi destekleyenler açısından olumsuz durumlar doğurabilir.

Boğa burcunda kavuşan Jüpiter ve Kuzey Ay Düğümü sizi beklediğiniz, ısrarcı olduğunuz olumlu gelişmelere kavuşturabilir. Ne yaşadığınızdan, ne hissettiğinizden emin olduğunuzda ilişkilerdeki taşları oturtmanız da kolaylaşacaktır. Adım atarken destekler görebilirsiniz. Duygusal ve ticari ilişkilerinizi geliştirecek, etkisini hayatınızın tamamına yayacak gündemleriniz olabilir. Belirli bir mesafede ve sınırda kalmak isteyebilirsiniz. Ancak genişlemiş bir sınırın dahilinde kalmaya da onay vermelisiniz. Şanslı ve bereketli bir dönem olabilir. O şansı yakalamak kadar kullanmak, istikrarlı bir rutine dönüştürmek hayatınızın en önemli uğraşı olabilir. Çevrenizden de destekler alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Onlara istediklerini düşündüğünüz şeyi vermeyin. Onlara asla mümkün olmadığını düşündükleri şeyi verin.”

Mayıs 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 43' 32" R
Ay
Terazi
27° 08' 37" R
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
22° 30' 36"
Mars
Balık
24° 24' 20"
Jüpiter
Boğa
22° 21' 33"
Satürn
Balık
15° 56' 37"
Uranüs
Boğa
21° 57' 29"
Neptün
Balık
28° 41' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
20° 15' 54"
Lilith
Başak
22° 34' 25"
True Node
Koç
15° 38' 58"
Son Güncelleme : 23/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>