Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2023

Akrep Burcu

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür'ün Boğa burcuna geçmesiyle hem işinizde hem de özel hayatınızdaki hareketliliğe yeni bir yön verebilirsiniz. İnsanlarla konuşmak, fikirlerinizi paylaşmak ve bunların doğrultusunda hareket etmek en önemli gündeminiz olabilir. Bu sizi bazen yorsa da değişen ve gelişen koşullara ayak uydurmanız size yeni ve keyifli kapılar açabilir. Hayatınızdaki insanlarla aranızda gereksiz inat, baskı ve parasal konuların gelişmesi ilişkilerinizi yıpratabilir. Şanslı olduğunuz bu dönemi daha iyi geçirmek adına bu duruma düşmemeye dikkat etmelisiniz. Anlaşmalar, görüşmelerle beraber niyetlendiğinizve ilişki konularını bir adım öteye taşıyabilir, önemli ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Pürüz yaşanan durumlar karşısında sakin kalmanızda, olayları daha iyi anlamaya çabalamanızda fayda var. Merkür'ün Kuzey Ay Düğümü ile olan birlikteliği, alacağınız önemli kararların devamlılığı ve geçerliliğini etkileyebilir. Bundan sonraki yaşamanızda neyle karşılaşacağınızı bilmiyor olsanız bile, ifade etmekten ve ifade edeceğiniz şeyleri değiştirmekten çekinmeyeceksiniz. Ekonomik koşullarınızı etkileyecekteklifleri kapınızı çalabilir.

6 Nisan'daki Terazi dolunayı ile ikili ilişkilerinizin ve hayatınızdaki insanların gerçek yüzlerini ortaya çıkarabilir. Görmezden geldiğiniz, oldurmaya çalıştığınız tüm konularda sırların açığa çıkması ya da başka kişilerin yorumlarına şahit olmak gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kısa vadede yorucu ve hayal kırıklığıyla dolu bir süreç gibi görünse de aslında uzun vadede yeni bir güven temeli inşa ediyorsunuz. Hisleriniz kadar bunların size yaptırdığına da odaklanın. Bu da size bazı konuları kendinize saklamanız gerektiğini hatırlatacaktır. Düşünün, planlayın ve hayatınızdaki fazlalıklardan sıyrılın. Koç burcundaki Güneş ve Chiron'un kavuşumu içeride olan her şeyin dışa olan yansımasına ve sağlığınıza odaklanmanıza yardımcı olabilir. Yardımseverliğiniz ve paylaşımcı yönünüzü daha sağlıklı bir şekilde kullanmayı öğrenebilirsiniz. Bu da kendinize daha kaliteli zaman ayırmanızı sağlayacağı için yaşadığınız sağlık sorunlarının etkisini de en aza indirebileceksiniz.

Venüs'ün İkizler burcundaki hareketine başlamasıyla sorun yaşadığınız, zarar gördüğünüz konuları geride bırakmanız ve enerjinizi tazelemeniz için fırsatlar doğacaktır. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz her şeyin ardından bunun üzerine gitmek, yeni bilgiler edinmek ve yönünüzü değiştirmek size iyi gelebilir. Her duyduğunuza inanmak, her konuşma yaptığınıza güvenmemek konusunda dikkatli olsanız da bu dönem daha rahat ve hayatın akışında ilerleyeceğiniz için zihniniz dağınık olabilir. Özellikle parasal konular ve borçlanmalar gibi durumlarda kar zarar hesabı yaparak ilerlemenizde fayda var. Ek gelirlerinizi yönetmek ve arttırmakla ilgili bazı girişimleriniz olabilir, düşüncelerinizi uygulayacağınız platformlar kurabilir ya da ailenize bu yönde katkılar sağlayabilirsiniz.

Güneş ve Jüpiter'in Koç burcunda bir araya gelmesiyle sorumluluk aldığınız alanların hayatınızı nasıl değiştirdiğine şahitlik edebilirsiniz. Bir adım atarak hem kendinize hem de çevrenize katkı sunacağınız işler yapabilir, kendi işinizi kurabilir, mevcut çalışma düzeninize yeni eklemeler dahil edebilirsiniz. Gelişmek, kazanmak ve bunu uzun vadede geniş alana taşımak adına ideal bir zamandasınız. Hem sağlığınız hem de günlük düzeniniz konusunda her şeyin yolunda gitmesi sizin çabanızla doğru orantılı olacaktır.

20 Nisan'da Koç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması beraberinde çalışma hayatınızı derinden etkileyecek konular gündeminizde yer bulabilir. Riske giremediğiniz, fırsat bulamadığınız projeleriniz için düğmeye basmaya hazırsınız. Bu da kendinizi işinizi kurmak, mevcut durumu geliştirmek, yeni kapılar açmak konusunda şansınızı katlayacaktır. Özgür hissetmenizin çalışmanızın ve yaşamanızın önündeki engelleri tespit etmek kadar bunları ortadan kaldırmanın önemli olduğunu görebilirsiniz. Bazı vazgeçişler size yeni kazanımlar sağlayacaktır. Sağlığınızın iyiye gideceği bir dönemdesiniz, sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz ancak bazı kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

Güneş'in Boğa burcuna geçişi ikili ilişkilerle ilgili konular önem kazanabilir. Güvendiğiniz insanlarla önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bu da hayatınızdaki insanlar ve işleyişler konusunda bazı elemeler yapabilir. Kriterlerinize uymayan, huzurunuzu ve kazanımlarınızı etkileyen durumları ortadan kaldırabilir. Elinizde kalan değerler ve insanlarla yolunuza devam etme düşüncesi baskın gelebilir. Parasal ilişkiler ve işbirlikleriniz gelecek vaat eden ve uzun vadeli hale dönüşebilir.

Merkür'ün Boğa burcunda geri hareketine başlamasıyla yanlış anlaşılmalara ve belirsizliklere sebebiyet veren durumları daha iyi görebilirsiniz. Fark etmediğiniz ya da görmezden geldiğiniz konuları değerlendirmeye başlamalısınız. Eskigörüşmeleri, teklifleri ya da işlerin parasal dönüşleri gibi konular söz konusu olabilir. Bu elinizi rahatlatabilir ancak elinize geçen ödemeleri doğru değerlendirmek konusunda daha önceki tecrübelerinize kulak vermenizde fayda var. İkili ilişkilerde bazı gelgitler yaşayabilirsiniz, birbirinin açığını aramak yerine birbirinizi tam anlamanın yolunu bulmalısınız.

Güneş'in Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu ilişkiler ve onlardan beklentileriniz yönünde size bazı kararlar aldırabilir. Kendinizi mutlu ve güvende hissettiğiniz ilişkiler kurduğunuzdan emin olmalısınız. Bu sayede ileriye dönük adımlar atmanız da kolaylaşacaktır. Hayatınızdaki tek düzeliği değiştiren gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş, ortaklıklar ve evlilik gibi aşamalar gündeme gelebilir. Çevrenizle iletişime geçme, düşüncelerinizi paylaşma kadar ne düşündüğünüz de önemli olacaktır. Dolayısıyla maddi kaygılardan uzak durmanızda, insanları anlamaya çalışmanızda fayda var.

Merkür'ün Mars ile kuracağı destekleyici açı, sosyal ve kişisel alanda gelişiminize etki edebilir. Motivasyonunuzun yüksek olması, yapamadıklarınıza zaman ayırmak, eğitimlerinizi ve görüşmelerini tamamlamak konusunda size yol gösterebilir. Problem yaşadığınız insanlar ya da çözüme ulaştıramadığınız konular karşısında gerçek düşüncelerinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Bir geç kalmışlık değil, telafi hissiyle hareket etmek size avantaj sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: “Değeri ne olursa olsun, olmak istediğin kişi olmak için asla geç değildir.”

Nisan 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 21' 22" R
Ay
Başak
03° 56' 43"
Merkür
Koç
17° 46' 20"
Venüs
Koç
16° 59' 11"
Mars
Balık
20° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
21° 19' 55"
Satürn
Balık
15° 30' 29"
Uranüs
Boğa
21° 42' 38"
Neptün
Balık
28° 32' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
20° 00' 16"
Lilith
Başak
22° 04' 36"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 19/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>