Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 4 Aralık'ta Venüs'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber evinizle ve ailenizle ilgileneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Ertelenen işlerinizi yapmak, dinlenmek, evinizin eksiklerini gidermek, aile içindeki konulara odaklanmak için zaman bulamadığınızda kendinizi huzursuz hissettiniz. Şimdi bunu telafi edebilirsiniz. Daha huzurlu olmak isterken bunu engelleyen alışkanlıklar, ilişkiler ve hatta eşyalar bile dikkatinizi çekebilir. Bu dikkatinizi görmezden gelmeyin ve yapmanız gereken değişikliklere, bırakmanız gerekenlere odaklanın. Kendinizi olumsuz, mutsuz ve devamlılığı olmayan her şeyden arındırmalısınız. Bu sayede yaşamak istediğiniz iyi ve güzel hayatın bir ucundan tutmuş olacaksınız. Aile içindeki krizli ve sorunlu noktaların açığa çıkması, maddi veya manevi gündemlerin doğması söz konusu olabilir. Stratejik olmak isterken keskin bir küpe dönüşmemeye dikkat edin. Evlilik,gereği taşınma ya da evden yapılacak işlerle ilgilenmek gibi doğrudan yaşam alanlarınızı ve alışkanlıklarınızı etki edecek adımlar atabilirsiniz.

6 Aralık'ta Neptün'ün Balık burcunda ileri hareketine başlaması, hayatınızda neye yer verdiğiniz konusunun üstünü çizebilir. Çünkü artık altını çizerek önemsediğiniz konuların size bir faydasının, getirisinin olmadığını görüyorsunuz. Yaşadıklarınızı değerlendirme şeklinizi değiştirmeniz, yeni bir içgörü kazanmanıza yardımcı olacaktır. İlk ve tek adımın sizden geldiği konular, kendi sorumluluğunuzun dışındaki işler ve bunların hayatınıza olumsuz etkilerini net bir şekilde görebilirsiniz. Bunu görmezden geldiyseniz, retronun bitimiyle beraber büyük ve zorlayıcı yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Mutluluğunuzu, kazancınızı ve güvencelerinizi kendinizden ya da kendi imkanlarınızdan başka bir şeye bağlamamayı deneyimleyeceksiniz. Bunun da, yaşadığınız diğer deneyimler gibi sizi geliştireceğini bilmeli ve içinizdeki gizli umutsuzluğu yok etmelisiniz. Ekonomik koşullarınızı iyileştirecek haberler alabilir, yaptığınız işlerin geri dönüşlerini görebilir ve yapmak istediğiniz işler konusunda yeni atılımları daha güvenli ve gerçekçi bir sistemle ele alabilirsiniz.

13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay duygusal konularda yeni heyecanlar yaşatabilir. Evlenme, çocuk sahibi olma, aile bağlarını güçlendirme gibi gündemleriniz olabilir. Hayatınızın yeni bir seyri olduğunu görebilirsiniz. Enerjik ve iyimser hissediyor olmak, sizi sosyal ve duygusal açısından besleyecektir. Bunun bir getirisi olarak da, sosyal alanlara dahil olma, çalışmaları hızlandırma, hayatınıza başka pencereler açma gibi konularla sıklıkla ilgilenebilirsiniz. Duygularınızı yoğun ve uçlarda yaşıyor olmak, beklentilerinizi de bu seviyeye çıkarabilir. Karşınızdaki insan bu beklentiyi karşılayamadığında sorun çıkarmak yerine birbirini görüp anlayabileceğiniz bir seviye oluşturmaya çalışmalısınız. Yolculuklar, tatil planları, yeni insanlar veya konularla karşılaşacağınız etkinlikler, yurt dışı işlemleri, uzaktaki aile yakınlarından ve erkek figürlerinden destekler gibi konular gündeminizde yer bulabilir.

Oğlak burcundaki Merkür'ün 13 Aralık'ta geri hareketine başlaması, önem verdiğiniz işlerin ve planların gözden geçirilmesi için fırsat tanıyabilir. Verim alamadığınız, kazancınızı yükseltemediğiniz, kendinizi rahat hissetmediğiniz koşulların değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi için görüşmeler yapabilirsiniz. Bir değişiklik yapmak, yeni bir noktaya geçmek yerine mevcut koşullarla ilgilenmek daha akıllıca olabilir. Geçmişte çalıştığınız işler, bunların ödemeleri, daha önce başvurduğunuz yerlerle ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. Ne istediğinizden emin olarak bu noktada bir karar verebilirsiniz. Yapabiliyorsanız izin alma, uzaktan çalışma,bölümüne gitme gibi seçenekler sizi fiziksel ve psikolojik olarak rahatlatabilir. Farklı alternatiflerin, kuralları esnetmenin bir sakıncasının olmadığını da böylece deneyimlemiş olabilirsiniz. Beslenme ve uyku düzensizlikleri, kemik sağlığı ve dişlerinizle ilgili konular, el becerisi gerektiren işler ve cihazlarınıza hassasiyet göstermelisiniz. Bakım, tedavi, yenileme gibi konulara gerekli zamanı ve bütçeyi ayırmanızda fayda var.

22 Aralık'ta yönetici gezegeniniz Güneş'in Oğlak burcuna geçişi yeteneklerinizi sergileyeceğiniz, daha iyisini ortaya koyabileceğiniz bir dönemi başlatıyor. Kendinizi ifade edeceğiniz, emin olduğunuz konuları sunabileceğiniz alanlarda çalışabilir ya da bizzat bu alanların kurucusu olabilirsiniz. İyi olduğunuz, kendinizi geliştirdiğiniz bir işi profesyonelleştirip kazanç elde etmeye başlayabilirsiniz. Tüm odağınız, hayatınızı hem günlük hem de psikolojik olarak yüksek standartlara taşımak üzerine olabilir. Çevrenizle beraber olmayı, insanlara güvenmeyi, işbirliği önemsemeli ve bu konudaki açıklarınızı kapatmalısınız. Tüm sorumluluğu ele aldığınız durumlarda bunun yükünün de git gide ağırlaşacağını unutmayın. Ekonomik açıdan daha güçlü olabilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Bu sadece hayatınızı idame ettirmek üzerine değil yatırım konusunda size fırsatlar tanıyabilir. Yoğun bir tempo, artan sorumluluklar bir noktadan sonra hırs ve stresi, sağlık sorunlarını getirebilir. Masa başı çalışmalardan kaynaklanan kemik sağlığı sorunları, uyku ve beslenme eksikliği, bağışıklığın düşmesi gibi durumlar için önleminizi almalısınız. Bu konuda daha önce ihmal ettiğiniz tedavi ve takviyeler varsa şimdi yeniden gündeme getirebilirsiniz. Güneş'in retro hareketteki Merkür ile kavuşumu bu gündemi destekleyebilir. Kendinizi gereksiz yere zorlamamalı, dinlenmeye ve hayatı yakalamaya da zaman ayırmalısınız. Durup düşünmediğiniz, gözünüzü kararttığınız konuların olumsuz geri dönüşlerini almamak için temponuzu düşürmeyi denemelisiniz. Ciddi ve mesafeli duruşunuzun bıraktığı intibayı toparlamak için de şansınız var. Sadece bunu kabul edip gardınızı düşürmeli, insanların eleştirilerini ve söylemlerini yapıcı bir kulak ile dinlemelisiniz. Maddi kaynaklarınızı daha dengeli kullanmayı çalışın.

27 Aralık'ta Chiron'un Koç burcunda ileri hareketine geçmesiyle mutlu olmanıza ve iyi hissetmenize gölge düşüren konulardan sıyrılıyorsunuz. Artık daha farkında, daha cesur hissedebilirsiniz. Özsaygı, özşefkat gibi kavramlara fazlaca zaman ayırabilir ve artık bastırmak yerine kabullenip çözme eğilimi göstermenin önemli olduğunu idrak edebilirsiniz. Eksiğinizin ne olduğunu bildiğinizde bunu tamamlamanın da o konuda ilerlemenin de kolay olduğunu fark edeceksiniz. Eleştirileri daha iyi karşılayabilir, tepkilerinizi daha yerinde ve abartısız bir şekilde gösterebilirsiniz. Bunun size yaşattığı zorlu zamanları, maddi ve manevi hak kayıplarını unutmamalısınız. Ders alın ve devam edin. Ekçalışmalarınıza dönebilir, bir şeyler üretmek istediğiniz alanlara dair araştırmalar yapabilirsiniz. Eşinizin, ailenizin desteğini her zaman hissetseniz de bunu neyin üzerine koyacağını belirlemek sizin sorumluluğunuzda olacaktır; bu sorumluluğu alıyorsunuz.

27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay gizli saklı konuları, size karşı kimin hangi niyeti beslediğini net bir şekilde gösterebilir. Egonuz kadar duygularınızın da zarara uğradığını gördüğünüzde, bunu değiştirmek için gereken cesarete sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Şimdi bu cesareti kullanma zamanı! Eski ilişkiler, ailevi konularla ilgili haberler alabilirsiniz. Kafanızı ve gündeminizi meşgul eden bu konulara son kez yer vermeniz gerektiğini unutmayın. Bazı şeylerin dünde kalması gerektiğini, her şeyin ve herkesin sizinle yürümeyeceğini bilerek hayatınızı sürdürmelisiniz. Kararlarınızın ve beklentilerinizin değişmesi,ortamınızı, ilişkilerinizi de değiştirebilir. Buna hazır olduğunuzu hissedebilir, zincirleri tek seferde kırmak isteyebilirsiniz. Merkür'ün 2024 yılı Ocak ayında düz harekete geçeceğini unutmayın, bu dönemde sadece çalışın ve aklınızdakini şekillendirin.

29 Aralık'ta Venüs'ün Yay burcuna geçişi hayatın yükünü atmanıza, keyif almanıza yardımcı olabilir. Tatil planları, yeni yerler görme isteği size yeni hayaller kurdurtabilir. Bir uğraşı işe dönüştürebilir, kitlenizi genişletebilir, sosyal mecraları kullanarak güçlenebilirsiniz. Durağan zamanların ardından şimdi, hareketi ve bereketi yaşantınıza dahil etmek isteyebilirsiniz. Bunun için yeni işler almak kadar yeni insanlar tanımak da gerekli olabilir. Duygusal ve sosyal etkileşimlere açık olduğunuz bir dönemdesiniz. İnsanların ilgisini çekmiş olmanın mutluluğu bu konudaki cömertliğinizi ortaya çıkarabilir. İlişkilerinizi ilerletmek, çocuk sahibi olmak gibi gündemleriniz olabilir. Heyecan ve hevesinizi dozunda yaşamanız, sonrasında rahatsız olacağınız ilişkilerin yaşanmasını ya da maddi kayıpları önleyebilir.

Motivasyon Sözü: “İyi alışkanlıklar, kötü alışkanlıklar kadar bağımlılık yapar ve çok daha ödüllendiricidir.”

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 47" R
Ay
Oğlak
06° 26' 09"
Merkür
Koç
16° 26' 22"
Venüs
Koç
29° 16' 18"
Mars
Balık
28° 38' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 49"
Satürn
Balık
16° 27' 03"
Uranüs
Boğa
22° 16' 02"
Neptün
Balık
28° 51' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 46"
Lilith
Başak
23° 10' 56"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>