Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2024

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür'ün 2 Ocak'ta Yay burcunda ileri hareketine başlamasıyla siz de bir yılı düşünceli ve durağan kapatmanın acısını çıkarmaya başlayacaksınız. Buna o zaman üzüldünüz ama şimdi neden üzüldüğünüzü daha iyi anlayabilir, duygularınızı ve hayatınızı buna göre şekillendirebilirsiniz. Küçük ya da büyük olarak hayatınızı, hayallerinizi sınırlandırmamalısınız. Emek vermekten çekinmedikçe, üzerine düşünüp geliştirmeye çalıştıkça sınırların ötesine geçebilirsiniz. Bu size biraz ütopik, imkansız gelebilir. Ama eyleme geçtiğinizde durumun bundan farklı ve mümkün olabileceğini görebilirsiniz. Elinizdeki maddi imkanları kullanmak, aile destekleri ya da çevresel faktörlerin etkisiyle bir adım atmak, eksiklerini tamamladığınız işleri yürürlüğe koymak, ilişkiniz/aileniz için yeni gündemler oluşturmak adına şanslı bir dönemdesiniz. Şans karşınıza çıkabilir ancak sizin de bakış açınızı genişletmeniz gerekecektir. Gerekeni yaparsanız olacak olan sizi bulabilir. Maddi planlarınızı dikkatli yapmanızda, gereksiz yere açılmamanızda fayda var.

Mars'ın 4 Ocak'ta Oğlak burcuna geçişi ile beraber bir süredir odaklanamadığınız, tamamlayamadığınız sorumluluklar ve talepleriniz için harekete geçebilirsiniz. Durağanlığı, bir düzenin içinde olamayışı kabullenmemek burada avantaja dönüştüreceğiniz bir durum olabilir. Hayatınızı ve sağlığnızı kontrolünüz altına alabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı, yapmanız gerekenleri bilmek ve uygulamak noktasında motivasyonunuz yüksek olacaktır. Koşullarınızı iyileştirmenin, kurallı ve planlı hareket etmenin hem maddi hem de manevi açıdan sizi rahatlatacağı bir dönemi başlatabilirsiniz. Bu süreç içerisinde, hem çalışma hayatınız hem de sağlığınız için gerekli olan tüm konuları ele alın ve hepsini bir plana dönüştürün. Uzman tavsiyesi, yönetici/otorite figürlerinin önerileri size yardımcı olabilir. Siz bu pozisyonda olan biriyseniz söyleyecekleirniz ve yapacaklarınız uzun vadeli etki bırakabilir. Dolayısıyla sakin, makul, akılcı ve çözüm odaklı olmaya gayret göstermelisiniz. İş ve ev kazaları, yorucu egzersizler, dinlenmeye zaman ayırmamak ve öfke kontrolü yapamamak noktasında daha dikkatli ve özenli olmanızda fayda var.

11 Ocak'ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ile içinizdeki başlama ve oluşturma isteğinizi baskın bir şekilde hissedebilirsiniz. Bir şeylerin sizin kontrolünüz dışında, istemediğiniz şekilde olması karşısında öfkelenmemelisiniz. Bu dürtüyü aşmak için bakış açınızda ve alışkanlıklarınızda ciddi bir değişime gitmelisiniz. Algınızın ve sağlığınızın iyiye doğru gittiği bu dönemde, bunun getireceği rahatlık ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. İş teklifleri ve görüşmeler, mevcutyeni sorumluluklar gündeme gelebilir. Gelişime açık oluşunuz bu süreçte size istediğiniz kazancı ve statüyü getirebilir. Profesyonelliği, ciddiyeti, disiplini elden bırakmamalısınız. Diş ve kemik sağlığınızla ilgilenmek, beslenme düzeninizde de bir değişiklik oluşturabilir. Bedeninizi ve organlarınızı gereksiz bir şekilde zorladığınız tutumlarınızı bırakmanızda fayda var. Sporu bir uzman eşliğinde, güvenilir ortamlarda yapmanız daha iyi sonuç almanızı sağlayabilir.

14 Ocak'ta Merkür'ün Oğlak burcuna dönüşü ile beraber yapmak istedikleriniz için daha iyi bir zemin oluşturabilirsiniz. Yeni yılın ilk zamanlarında, geçen zamanın değerlendirmesini yaparak şimdiki yol haritanızı belirleyebilirsiniz. Girişimleriniz sonuçlanabilir, kararlarınız netleştirebilir. Özellikle parasal kayıplarla ilgili konularda şansınızın döndüğünü görebilirsiniz. Pes etmek sizin kitabınızda yazmaz. Bunun önemini daha iyi göreceğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza, işinize, birikiminize, ev düzeninize nasıl yatırım yaptığınızı, ne kadar katkı sağladığınızı göreceksiniz. O süreci, eksiklerinizi kapatmak, koşulları iyileştirmek ve sonunda kalıcı sonuçlar elde etmek için yaşadınız. Şimdi ise bu kazanımları kullanarak hayatınıza daha iyi bir şekilde devam etme noktasındasınız.

20 Ocak'ta yönetici gezegeniniz Güneş Kova burcuna geçerek ikili ilişkilerle ilgili önemli bir perdeyi aralayabilir. Kafa karışıklıkları, kavgalar son buluyor. İnsan ilişkileriyle ilgili ne düşündüğünüzün farkına varabilirsiniz. Bu konuda kendinize ve karşınızdaki kişilere açık olmanız önemli olacaktır. Bu sayede işbirliklerinizi, duygusal birlikteliklerinizi ve hukuksal gündemlerinizi daha iyi yönetebilirsiniz. Bir karar almadan önce ne hissettiğinizi, ne beklediğinizi, sizden beklenenleri nasıl karşılayacağınızı iyi bilmek gerekebilir. Bunları netleştiriyorsunuz. Seçtiğiniz insanlarla birbirinize yol arkadaşlığı yapacağınızı bilmelisiniz. Kriterlerinizi ve tutumlarınızı buna göre belirlemelisiniz. Evlilik, ortaklık, anlaşma ve görüşmeler gibi gündemleriniz olabilir. Danışmanlık almanız, fikir edinmeniz, farklı görüş dinlemeniz gereken konular ortaya çıkabilir. Tam tersi, insanların size bu amaçla geldiği durumlar da yaşayabilirsiniz. Bu aşamada egonun, kavganın, zıtlaşmanın kimseye faydasının olmayacağını unutmamalısınız. Faydanın, güzelliğin, keyfin ve iyi getirilerin etkisi altındasınız; bunu kaçırmayın.

Hayatınız için bir dönüm noktası taşıyacak konulardan biri de Plüton'un 21 Ocak itibariyle Kova burcunda hareket edecek olmasıdır. Daha iyi hissedeceğiniz, kendinizi kıyasa götürmeyeceğiniz ya da bir kıyasın ortasında kalmayacağınız gündemleriniz olabilir. Bunun için karşınızdaki insanlardan farklı beklentileriniz olabilir. Ancak en önemli ve ilk adımı sizin atmanız gerekecektir. Çevrenizde görmek istediğiniz her şeyin başlangıç noktası sizsiniz. Kendinizi neye layık gördüğünüz, neye zaman ve mesai harcadığınız önemli olacaktır. Değmeyen ama inatla, ısrarla zorlanan durumları terk etmelisiniz. Sınırlarınızı belirginleştirin ve başka insanların sınırlarına göre hareket etmeyi unutmayın. Bunları anlamlandırmak, somutlaştırmak hemen ve kolay olmayabilir. Zaten bu süreç size herhangi bir şeyin, bir ilişkinin, bir güvencenin kolaylıkla geleceğini vaat etmiyor. Siz buna karşılık neyi nasıl ortaya koyacağınızı göstererek gidişatı değiştirebileceksiniz. Bunun zeminini şimdiden oluşturun.

23 Ocak'ta Venüs Oğlak burcuna geçiyor ve bu da size her şeyi iyiye çevireceğiniz bir fırsat sunuyor. Çalışmalarınız, amaçlarınız, insanlarla olan iletişiminiz dikkat çekebilir. Bir şeylerin görülmemesi motivasyonunuzu kırsa da devam etmelisiniz. İstikrar, kalıcılığın en iyi dostudur. Bu kuralı ilişkilerde, sağlıkta, günlük işlerde, çalışma koşullarında uygulamaya başlayabilir ve bununla ilgili sonuçlar alabilirsiniz. Ekonomik açıdan düze çıkacağınız, kendinizi daha iyi hissedeceğiniz koşullar doğabilir. Bunun için fazladan sorumluluk almanız gerektiğinde tereddüt etmeyin. Zamanı planlayın, kendinize molalar oluşturun ve emek vermeye devam edin. Birini desteklemek, danışmanlık vermek, ortaklık oluşturmak gibi konulara açık olabilir ya da desteklenen siz olabilirsiniz. Gereksiz mesafeleri ortadan kaldırmak, önyargıyı ve keskin tutumları esnetmek için iyi bir dönemdesiniz.

25 Ocak'ta burcunuzda gerçekleşecek Dolunay ile beraber yaşadığınız bazı olayların gerçekliğini daha iyi görebilirsiniz. Şüphe, manipülasyon, kandırılma gibi konuların ortaya çıkması size almanız gereken tedbirleri işaret edebilir. Sevildiğinizi düşündüğünüz yerde insanların sizin üzerinizden prim elde etmeye çalıştığını, emeklerinizin farklı kullanıldığı durumlar karşısında öfkeli olmak yerine kendi halinizde kalmayı tercih etmelisiniz. Hayatınıza, sağlığınıza, alışkanlıklarınıza zaman ayırmak sizi gerginlik ve kaostan koruyacaktır. Ayrıca daha iyi bir hale gelmek, daha iyi koşullarda hayat sürmek için de fırsatlar bulabilirsiniz. Kalp sağlığı, kan ve dolaşım sistemiyle ilgili konular önemli olabilir. Doktorunuzla görüşüp hayat düzeninizde yenilikler yaparak olası riskleri ortadan kaldırabilirsiniz.

27 Ocak'ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketinin sonlanmasıylahayatınızla ilgili beklentilerinizle daha sağlıklı bir şekilde ilgilenebilirsiniz. Kendinizi bir şeylere adamak, adapte etmek isteyebilirsiniz ancak bunların hangi alanda olacağı konusunda birtakım değişikliklere gitmeniz gerekebilir. Bir hayal kırıklığı, kazanç kaybı yaşamamak için 2023 yılının yaz aylarından bu yana karşılaştığınız durumları göz önünde bulundurmanızda fayda var. Finans, gıda, kozmetik gibi sektörler ilginizi çekebilir. Bu konuda tecrübenizin olmamasını sebep gösterip geri durmak yerine öğrenmeyi tercih etmelisiniz. Bu sizin için önemli bir toplumsal duruş olabilir, her konuda öğrenmeye açık olun.

Motivasyon Sözü: “Hayal kurmaya cesaret eden, onu gerçekleştirme cesaretini de gösterir.”

Ocak 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>