Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2024

Aslan Burcu

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 5 Şubat'ta Merkür'ün Kova burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerinizle ilgili konulara farklı bir açıdan bakmak isteyebilirsiniz. Artık bazı konuşmaların yapılması, bazı kararların alınması ya da sonlandırılması gündeme gelebilir. Bu an geldiğinde geri çekilmeyin, olacaklardan korkmayın. Ertelediğiniz hiçbir şey hayrını korumaz. Bu hayra ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Gelecek vaat etmeyen, sizi geliştirmeyen ya da sizin iyi etki bırakamadığınız durumlar gözünüze daha çok batabilir. Yeni başlangıçların olmamasından rahatsızsanız ya da şikayetçiyseniz, bu göze batan durumlar karşısındaki tutumlarınızı ne kadar değiştirdiğinize bakın. Heyecanlı, iyi etkiler barındıran bir süreçtesiniz. Tanışacağınız insanlardan bununla ilgili sinyaller alabilirsiniz. İşinizi geliştirmek ve ilerletmek, farklı mecralarda yer edinmek, zamana ayak uyduran girişimlerde bulunmak adına iyi bir dönemdesiniz. İlgilendiğiniz konu her ne ise sosyal medya ve yapay zeka destekleriyle bunlara nasıl eklentiler yapacağınızı araştırabilirsiniz. Kaçındığınız olumsuz durumların sizi hukuki, sosyal ve maddi problemlerden kurtardığını görebilirsiniz. Bu da size davranışlarınız ve ilişkilerdeki beklentileriniz konusunda izlemeniz gereken yol haritasını gösterecektir.

10 Şubat'ta Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay ile beraber kendinizi rahat hissedeceğiniz ticari ve duygusal ortaklıklar konusunda daha rahat adım atabilirsiniz. Fevri çıkışlar, ani kararlardan kaçındığınızda daha sağlıklı sonuçlar alacağınızı söylemek mümkün. Bunu için hayatınızdaki insanların yerini ve değerini düşünebilirsiniz. İnsan ilişkileri konusunda edindiğiniz tecrübeleri bir dönüşüm olarak kullanmak için doğru zamandasınız. Hukuksal ve sosyal açıdan önemli geri dönüşler alabilirsiniz. Bırakmanız ve "hayır" demeniz gereken konulara gereken hassasiyeti gösterdiğinizde bu geri dönüşler sizi memnun edecektir. Yeni ilişkiler, anlaşmalar ve işbirlikleri, hedef kitle belirleme konularında kapınızı birtakım sürprizler çalabilir.

13 Şubat'ta Mars'ın Kova burcuna geçişi ile beraber hayatınızdaki insanlarla olan fikir birlikleri ve ayrılıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Ortak bir noktada buluşmak, önceliklerinizi ve hislerinizi anlamak noktasında çaba göstermeniz gerekebilir. İlişkilerde çaba karşılıklı olmalıdır. Bu karşılığı bulamıyor ya da veremiyorsanız burada fazla zaman kaybetmemelisiniz. Daha gerçekçi ve iki taraf için de sağduyulu hareket etmekte fayda olacaktır. Evlilik ya da evliliğe giden süreçler gündeminize gelebilir. Endişelerinizi sonlandırmak, güven vermek ve güvende hissetmek adına kararlar alabilirsiniz. Hem çalışma hayatınızda hem özel yaşamınızda bununla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Gücünüzü, hislerinizi, beklentilerinizi doğru bir dozda ve doğru bir dille ortaya koymalısınız. İşin sonunda hırsın değil, mutluluğunun kazanmasına dikkat etmelisiniz. Ticari konular,görüşmeleri, yenifikirleri, ortaklıklar, hukuki problemler gibi alanlarda yeni sorumluluklar almanız gerekebilir. Bu sorumluluklara her zamankinden daha farklı bir gözle bakmalısınız.

16 Şubat'ta Venüs'ün Kova burcunda seyrine başlamasıyla, sizi zekası ve duruşuyla kendine çeken insanlarla tanışabilirsiniz. Bu kişi siz de olabilirsiniz. Kiminle vakit geçirdiğinize, bu vakitlerde neler yaptığınıza odaklanabilirsiniz. Hayatınızı yönlendiren düşünce ve kişilerin sizi nereye taşıdığını iyi bilmenizde fayda var. Sağlam ve gerçekçi olmayan birliktelikler sonlanabilir, yeni kararlar alınabilir ve mesafeler koyulabilir. Kırıp dökmeden, bir hırs ya da intikam durumu oluşturmadan bunu yapmak önemli olacaktır. Anlaşmalar, para transferleri, ailevi sorumluluklar noktasında hesapta olmayan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. İnsanları karşınıza almamalı, kimsenin de karşısında yer almamalısınız. Krizlerden gözünüzü çevirdiğinizde önünüze farklı konular çıkacaktır. Bu düşünceyi hayatınıza yerleştirdiğinizde köklü bir değişim yaşamak da bundan keyif almak da kolaylaşır.

19 Şubat'ta yönetici gezegeniniz Güneş Balık burcuna geçiyor. Kendinizi neye hazırlayacağınızı iyi belirlemelisiniz. Parasal konular, ödemeler ve borçlanmalarla ilgili pürüzleri aşmak adına iyi bir dönemdesiniz. Bu konulardaki sıkıntıları, sorumlulukları doğru anlayıp uygulamak için çalıştığınızda artık gündeminizin değiştiğini görebilirsiniz. Güvendiğiniz kişiler ve kurumlarla çalışmak, onlardan fikir almak,ve aileyle ilgili konularda peşin hükümlerle hareket etmemek sizi yanılgı ve dolandırıcılık gibi durumlardan koruyabilir. Aldatılmış hissetmenin, sözlerinizin ve varlığınızın bir öneminin olmadığını düşünmenin sizi etkisi altına almasına izin vermeyin. Dürüst ve farkında bir birey olmanın kazanımlarını fazlasıyla yaşayabilirsiniz. Miras, paylaşımlar, ek işler, sağlıkla ilgili talep ya da sorunlar karşısında iyileştirici haberler alabilirsiniz. Motivasyonunuzu koruduğunuzda, sınırlarınızı çizdiğinizde hayatınızın akışının iyi yönde değiştiğini ve sizi iyi sulara taşıdığını göreceksiniz.

23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcundaki seyrine başlamasıyla para akışınızı güçlendirmek ve bunun önündeki setleri aşmak için yeni fırsatlar bulabilirsiniz. Bir işe koyulmak, bir fikir geliştirmek, ortaklı ya da aile destekli işler yapmak, ruhsal konulara yatırım yapmak ve bunları paylaşmak anlamında şanslı olabilirsiniz. Bilinmeyene ilgi duyabilir, araştırmalar yapabilirsiniz. Kütüphaneler, bilge kişiler size iyi bir kaynak olabilir; en çok ziyaret ettiğiniz yerin en çok kaçtığınız yerler olduğunu fark edebilirsiniz. Bankacılık işlemleriniz ya da para alışverişleri gibi gündemleriniz olduğunda, imkanlarınızı bilmenin önemli olduğunu unutmayın. Dalgınlık, boşvermişlik gibi duygusal durumlar yanlış hesaplar yapmanıza neden olabilir.

24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay size ekonomik konularda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini net bir şekilde gösterebilir. Yaptığınız işlerin, seçimlerinizin nasıl bir noktaya ulaştığını görmek size yeni bir yol haritası çizecektir. Harcama dengeniz,yapma biçiminiz,yaptığınız insanlar ve ortamlar konusunda bazı dersler çıkarmalısınız. Sizi gaza getiren ama size bir sonuç vermeyen hiçbir eyleme dahil olmamalısınız. Öngörü kabiliyetinizi, potansiyelinize ve yapmak istediklerinizle geliştirin. Yaratıcı, akılcı ve iyi analiz eden bir yaklaşım geliştirerek ilerlemenizde fayda var. Değer ve şansın önemini düşünebilirsiniz. Hayatınızdaki insanların size yaklaşımları, paylaşımlarınız bu konuda size rehber olabilir. Beslenme düzeninize ve kişisel bakım alışkanlıklarınıza doğal ve temiz içerikleri ürünleri dahil edebilirsiniz; bunun için geç kaldığınızı düşünmeyin tam da şimdi uygulamak için araştırmalara başlayın.

29 Şubat'ta Güneş ve Satürn'ün Balık burcundaki kavuşumuyla sorun olarak görmediğiniz, her zaman dikkatinizi çekmeyen konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sağlığınız ve özel hayatınızı ilgilendiren, sizi bu anlamda endişeye sürükleyen ya da gözünüze perde indiren durumlarla yüzleşebilirsiniz. Size çözülmez gibi gelen, çaresiz hissettiren durumları farklı ve gerçek bir açıdan görebilirsiniz. Bu da çözümün aslında çok yakınınızda, hatta belki içinizde olduğunu netleştirebilir. Korkuyla hareket edemezsiniz, bunu saklamanız size ekstra bir yorgunluktan fazlasını vermeyecektir. Paylaşmayı, yardım istemeyi düşünmeli, bunların zararlı değil dozunda olduğunda faydalı olabileceğini unutmamalısınız. Sorumluluk almalı ve ortaya çıkmalısınız. Görmezden gelmeniz, yok olacağı anlamını taşımaz. Bu yüzden, neyi var etmek istediğinizi iyi düşünüp belirlemeli ve buna uygun eylemler sergilemelisiniz. Bankacılık işlemleri, yazışmalı işler, miras ya da parasal diğer konular gündeminizde yer bulabilir. Üzerinize düşen işlemleri bu süre zarfında tamamlamaya çalışmak sonrasında işinizi kolaylaştıracaktır. Ruhsal ve bedensel sağlığınız açısından bir uzman tavsiyesiyle ilerlemek size daha kalıcı çözümler verebilir.

Motivasyon Sözü: “Mücadeleyi kucaklayın. O sizin en büyük öğretmeninizdir.”

Şubat 2024

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 29" R
Ay
Oğlak
12° 04' 12"
Merkür
Koç
16° 33' 39"
Venüs
Koç
29° 47' 37"
Mars
Balık
28° 58' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 44"
Satürn
Balık
16° 29' 19"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 45"
True Node
Koç
15° 23' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>