Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ayın 10'una kadar Venüs ve Jüpiter etkisiyle evlilik fikri aklınızı çeliyor. Eğer zaten evliyseniz ya da böyle bir durum söz konusu değilse bile aşk hayatınızla ilgili mutlu gelişmeler yaşayacağınız kesin. Sonrasında duygularınız yoğunlaşıyor, içiniz fokur fokur kaynıyor. Ayın 22'sinden sonra eski bir dostunuz aklınıza düşebilir. Haziran 2021 Mottosu

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Haziran 2021

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, aklınızdan geçenleri hayatınıza taşıyacağınız bir aya giriyorsunuz. Güneş ve Kuzey Ay Düğümü’nün İkizler burcundaki kavuşumu, hayatınızın amacını bulduğunuz ve bundan sonra ilerleyeceğiniz yolu çizdiğiniz bir dönemin kapılarını açıyor. Artık atmanız gereken adımların yönünü ve niteliğini daha iyi görebilecek, yeni başlangıçlar yapmaktan endişelenmeyeceksiniz.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ilişkileriniz farklı bir seyir kazanabilir. Burada alacağınız kararlarla hayatınıza sevgiyi nasıl dahil edeceğiniz ve onu koruyacağınızla ilgili kendinizce yöntemler geliştirebilirsiniz.

İkizler burcundaki Güneş Tutulması, tamamladığınız veya tamamlanması için hazırlık yaptığınız bütün konuları sonlandırarak, hayatınızda yeni başlangıçlara, yeniliklere gideceğiniz yolu açıyor. Size karanlık gibi görünen her şeyin bir bir aydınlandığını görmek, özellikle ev ve aile hayatıyla ilgili kararlarınızda oldukça belirleyici olacaktır. Güneş’in geri hareketteki Merkür ile bu dönemde kavuşması ise asla bir tesadüf değil ve size buradaki sorunları çözmek için güzel bir fırsat sağlıyor. Dinlemeyi ve anlatmayı doğru bir şekilde yaptığınızda buradaki sorunların hepsini bir daha tekralanmamak üzere çözebilirsiniz.

Mars Aslan burcuna geçiyor ve çalışma alanınızda projelerinizde, üzerinde çalıştığınız konularda sizi desteklemeye geliyor. Özgüveniniz tazelenecek ve bu konuda daha çok ses çıkarabileceksiniz. Hareketliliği yakalamış olmak kazancı da yakalayacağınız anlamına geliyor, bunu unutmadan yolunuza devam edin ve öfkeye kapılmayın.

Burcunuzda ilerleyen Jüpiter, geri hareketine başlıyor. Bu retro hem kendinizle hem de çevrenizle ilgili bazı gerçekleri yeniden görme fırsatı veriyor. Bu fırsatla hayatınıza bir yön verecek ve bu yönü korumak konusunda neler yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Sizli kıran, inciten kişilerden ya da sizin incittiğiniz kişilerden özür dilediğiniz bir süreç olabilir.

Güneş ay sonuna doğru Yengeç burcuna geçiyor ve sizi yetenekleriniz konusunda hem daha görünür hem de daha aktif biri haline getiriyor. Burada kendinizin yeniden doğuşuna veya tamamlanışına şahitlik edebilirsiniz. Merkür’ün ileri harekete geçmesi, işleri daha da kolaylaştıracağı için hayatınıza dahil etmeye çalıştığınız konularda daha şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Aceleci tavırlar içinde olmadığınızda bunun bir histen daha ötesi olduğunu görmeniz mümkün olacaktır.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay ile sosyal çevrenizde ne şekilde anılmak istediğiniz ve kimlerle arkadaşlık etmek istediğinize karar veriyorsunuz. Bu karar size zamanın ve fikirlerin neye yatırım yapması gerektiğini bir kez daha hatırlatacaktır. Burcunuzda ilerleyen yönetici gezegeniniz Neptün geri hareketine başladığında, kendinizle ilgili bazı konuları yeniden değerlendirebilirsiniz. Burada elde edeceğiniz farkındalık ilişkileriniz konusundaki tutumunuzda da belirleyici olacaktır.

Ayın son günlerinde Venüs yeniden burç değiştiriyor ve Aslan burcunda seyahatine başlıyor. Günlük hayatınız ve sağlığınızla ilgili konularda her anlamda iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Birçok çalışmaya yön verebilir, liderlik yapabilir ve süreç içinde bunun meyvelerini toplayabilirsiniz. Sakin, sabırlı ve makul tavırlar sergilemek size daha çok kazanç sağlayacaktır.

Motivasyon Sözü: "Değişim en başta zordur, ortalarda dağınıktır, sonunda ise harikadır."

Haziran 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 49' 16" R
Ay
Akrep
10° 51' 15" R
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
23° 53' 48"
Mars
Balık
25° 16' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 03' 00"
Uranüs
Boğa
22° 01' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 47"
Lilith
Başak
22° 41' 54"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>