Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Can sıkıcı bir rekabete ve belki de ilk iki hafta içinde bir üstünüzden gelen baskıya rağmen, işinizi geliştirmenin ve ilerletmenin yollarını buluyorsunuz. Yıl sonunda durgunluktan kaçınmak için doğru argümanları bulma ve gerekli ilişkileri değerlendirme konusunda uzmansınız. Aralık 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün ileri hareketine başlaması, insanlarla yaşadığınız sorunları sonlandırabilir. İlişkilerinizdeki başlangıç ve bitişler konusunda daha farkında hareket ediyorsunuz. Tutumlarınızı verdiğiniz değere göre oluşturmanız, kazanmanızı sağlayacaktır. Ortaklı işlerinizde insanların gerçek niyetlerini görmeye çalışın. Tecrübeleriniz sizi olgunlaştırıyor.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Oğlak burcunda oluşu aşk hayatınızı gündeme getirebilir. İlişkilerinizi ciddi bir boyuta taşımak için adım atarken, hislerinizi de paylaşmalısınız. Mutlu olmanın sizin gayretinizle olacağını unutmayın. Yatırım ve görüşmeleriniz hız kazanabilir ve maddi kazanç elde edebilirsiniz. Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesiyle hayattan daha çok keyif alabilirsiniz ve yeni ortamlara girebilirsiniz. Duygusal beklentileriniz değişebilir ve otorite figürlerinden etkilenebilirsiniz.

İkizler burcunda 8 Aralık’ta gerçekleşecek dolunay, kariyerinizi mercek altına alıyor. Sorumluluklarınızın üzerine ekleme yapmak ya da farklı bir yola gitmek isteyebilirsiniz. Bu noktada, koşulları her anlamda değerlendirmenizde fayda var. Böylelikle nasıl bir değişiklik yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi iyileştirmek için kendi tutumunuzun farkında olmalısınız. Negatif insanlardan uzaklaşın ve işinize odaklanın.  

14-15- Aralık’ta Ay’ın Venüs ile yapacağı kontak duygusal ve parasal şansınızı artırıyor. Kendinize yeni yollar bulduğunuzda, kendiniz ve çevrenizle daha verimli zaman geçirebileceksiniz. Yaşam alanlarınızı düzenleyebilir ya da kendi gelişiminiz için programlara katılabilirsiniz.  

Ay Mars üçgeninin etkili olacağı 17-18 Aralık tarihlerinde, ekonomik açıdan kazançlı görüşmeler planlayabilirsiniz. Çalışma ortamınızda yaşadıklarınıza değil, işinize ve ihtiyaçlarınıza odaklanın. Krizleri fırsata çevirerekhayatınızda dikkat çekebilirsiniz.

Jüpiter’in Koç burcuna geçişi, yapmaya korktuğunuz konularda size cesaret veriyor. Gücün zaten sizinle olduğunu fark ediyor ve yere daha sağlam basıyorsunuz. Duygusal ve maddi engellerle yüzleşebilirsiniz. Ailenizden gelen destekle de maddi fırsatlar elde edebilirsiniz. Chiron’un da Koç burcunda ileri harekete geçişi, potansiyelinizi keşfetmeniz için kontrolcü olmayı bırakmanız gerektiğini gösterebilir. Kendiniz ve çevrenizle ilgili detaylara takılmak yerine hayata odaklanın.

22 Aralık’ta Güneş’in Oğlak burcuna geçmesiyle, duygusal gerçeklikleri fark ediyorsunuz. Uyum sağlayamadığınız konularda çözüm buluyorsunuz. Sevmeyi ve mutlu olmayı bir koşula bağlamak yerine, esnek olmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Ciddi ilişkiler ve yatırımlar psikolojik anlamda sizi iyileştirebilir. Özellikle 23 Aralık’taki Oğlak yeni ayı bu süreci belirginleştiriyor. Hayallerinizi ve sorumluluklarını birleştirdiğiniz, yeteneklerinizi sergilediğiniz işler yapabilirsiniz.  

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 29 Aralık’ta Oğlak burcunda geri hareketine başlaması ilişkilerinizi mercek altına alıyor. Ağırbaşlı oluşunuzla duygularınızı net ifade edemediğinizi fark edebilirsiniz. Bu tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir. Tatil planlarınızda bazı engeller oluşabilir; bu noktada öncelikli planlarınızla ilgilenmelisiniz. Titizlikle araştırmanız gereken bir dönemde olduğunuz için yatırım veplanlarınızda acele etmemelisiniz. Geçmiş sorunlar yeniden karşınıza gelebilir.

Motivasyon Sözü: “Başarı, bir insanın başardıklarıyla değil, karşılaştığı muhalefetle ve ezici zorluklara karşı mücadelesini sürdürme cesaretiyle ölçülür.”

 

Aralık 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 50' 44" R
Ay
Kova
29° 59' 07"
Merkür
Koç
18° 03' 20"
Venüs
Boğa
04° 04' 18"
Mars
Koç
01° 38' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 23"
Satürn
Balık
16° 47' 31"
Uranüs
Boğa
22° 29' 24"
Neptün
Balık
28° 58' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 55"
Lilith
Başak
23° 36' 52"
True Node
Koç
15° 21' 22"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>