Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 10'una kadar, Merkür ve Mars sizi baskı altına alma eğiliminde. Birçok farklı görevinizde hokkabazlık yapmanız gerekiyor ve hata yapmaktan korkuyorsunuz. Dayanın! Ayın 14'ü civarında, maddi anlamda bir başarı veya bir tür ödül sizi harekete geçirecek. Ayın 30'undan itibaren Mars profesyonel planlarınızı frenliyor. Ekim 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, burcunuzda ileri harekete geçen Merkür size artık doğru konuların doğru şekilde konuşulacağını söylüyor. Düzeltmek ya da haklılığınızı korumak isterken fazla kontrolün getirdiği bazı sorunlar yaşamış olabilirsiniz. Hepsinden aldığınız dersleri birleştirerek kendinize ve çevrenize olan tutumunuzu yeniliyorsunuz. İfadeleriniz iyileşiyor. Yarım kalan işleriniz tamamlanabilir, anlaşma ve sözleşmeleriniz hızlanabilir. Çalışmalarınız konusunda elle tutulur sonuçlar yakalayabilirsiniz. Üzerinizdeki bu pozitif etki ilişkilerinizle ilgili kafa karışıklığını da yok edecektir. Plüton’un Oğlak burcunda geri hareketini tamamlaması, sizin de duygusal konularda bir tamamlanma yaşamanızı sağlayabilir. Gökyüzünden alacağınız bu güçlü ve değiştirici etki, kurmak istediğiniz düzen konusunda size hem cesaret hem de ortam veriyor. Sevdiğiniz insanlar ve aktiviteler konusunda yeni kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Daha profesyonel düşüneceğiniz bir sürecin kapısını aralıyorsunuz.

9 Ekim’deki Koç dolunayı ile gelir gider dengenizi ve mali düşüncelerinizi etkileyen konuları gündeme alabilirsiniz. Hakkınız olanı almakla ilgili gelişmeler yaşanırken aynı zamanda sorumluluğunuz dahilinde olan ödemeleri de tamamlamanız gerekebilir. Kendinizi hazırlamanız, ani gelişen konular karşısında daha akıllıca hareket etmenizi sağlayabilir. Gerek eşiniz/aileniz gerekse sizin ek çabalarınız meyvesini vermeye başlıyor. Kazanç konusunda şanslı ve haklı çıkacağınız bir süreç olabilir.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Terazi burcundaki seyriyle parasal açıdan şansınızı yeniden yakalıyorsunuz. Yaptığınız işlerin karşılığını alabileceğiniz gibi yeni ortaklı girişimlere de dahil olabilirsiniz. Önemli kadın figürler, bu kişilerle daha öncesinde yaptığınız görüşmeler etkili olabilir. Nazik ve sakin tavrınızı herkesten, her şeyden önce kendiniz için korumalısınız. Bu size tahmin etmediğiniz kapıları açabilir. Kendi değerinizin, elinizdeki imkanların ve becerilerinizin farkında olmalısınız.

Ay Merkür’ün karesinin etkili olması, haftasonu katılacağınız organizasyonlarda kendinizi ifade etmenizi zorlaştırabilir. Üzerinde düşünmek, işin ve mantığınızın amacından şaşmamak sizi zorda kalmaktan kurtarabilir. Hayal kırıklığına uğradığınızı ya da uğrayacağınızı düşünerek gereksiz mesafe ve tavırlardan uzak durmalısınız. Duygularınızı bu çerçevede yönettiğinizde, size karşı iyi niyetleri olmayan kişileri de nazik ve etkili şekilde geri çevirebilirsiniz.

Güneş ve Venüs’ün Terazi burcunda bir araya gelmesiyle ekonomik açıdan sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi fark etmek, buna göre davranmak ve aynı özeni işinizde de göstermek size fazlasıyla geri dönecektir. Başvuruların haricinde size yöneltilen tekliflerle de ilgilenmeniz gerekebilir. Özgüveniniz yükseliyor, kendinizi ödüllendirmek isteyebilirsiniz. Bunu yaparken beslenme düzeninizi bozmamaya dikkat etmelisiniz, özellikle tatlı tüketiminde aşırıya kaçmamalısınız.

Kova burcundaki Satürn’ün geri hareketinin sonlanmasıyla birlikte çalışma ortamınızda ve işlerinizle ilgili gündemleriniz değişiyor. Daha farklı yöntemler denemek gerektiğinde, sisteminizi düzenleyip daha disiplinli çalışmayı önemsediğinizde işlerin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Sizde sorun oluşturan, huzursuz çalışmanıza neden olan durumların ortadan kalkmaya başlaması gündeme gelebilir. Bu durumlarda takıntığınız tavırlarınız değiştirmeye başladıysanız ve bu dönemin kazananı siz olabilir. Cilt sağlığınız ve sindirim sisteminizle ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşayabilir, beslenme düzeninizi yeniden gözden geçiriyorsunuz.

23 Ekim’de Güneş ve Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle iletişim trafiğiniz hız kazanabilir. Daha sosyal, daha aktif ve daha dikkat çeken biri olabilirsiniz. Bu süreç size iletişim stiliniz, üslubunuz konusunda rehberlik edebilir. Eksiklerinizi ya da yanlışlarınızı görmek, bunları iyileştirmek ve bu yönde çalışmalar yapmak sizin faydanıza olacaktır. Eleştirel bir dil kullanmadığınız ve geri planda yürütülen işlere fazla vakit ayırmadığınız sürece bu durumdan karlı da çıkabilirsiniz. Sosyal medya, yazı işleri, araştırma gibi konularda ön plana çıkabilirsiniz. Kazanç kapılarını açarken kendinizi ve çevrenizi bir baskı altında tutmamanızda fayda var.

Akrep burcunda 25 Ekim’de gerçekleşecek Güneş Tutulması ile hayatınızın bundan sonraki kısmı için “dönüm noktası” diyeceğiniz kararlar alabilirsiniz. Enerjinizi ve kelimelerinizi tamamen buna odaklamalısınız. Önemli görüşmeler ve sonrasında atılacak imzalarla kendi gücünüzü ve fikirlerinizi belirgin hale getirebilirsiniz. Ani kararlar, hızlı başlangıçlar yerine üzerinde iyi düşünülmüş ve ileriye dönük stratejilerle hazırlanmış süreçler sizin faydanıza olacaktır. Sizi manipüle etmek isteyenlere karşı öfkenize yenilmemelisiniz. Zira yönetici gezegeniniz Merkür’ün de Akrep burcuna geçmesi bu konuda sizi zorlayabilir. Eleştirinin dozunu kaçırmamalı, yakın çevreniz ya da kardeşlerinizle aranızdaki konuşmalara geçmişin olumsuz etkilerini taşımamalısınız. Maddi açıdan güvenlikte hissedeceğiniz alanlardan ziyade farklı noktalara da yönelebilirsiniz. Sağlıklı riskler almalısınız.

Jüpiter’in gerileyerek Balık burcuna geçmesiyle ikili ilişkilerinizi mercek altına alıyorsunuz. Farkında olduğunuz ama üstünü örttüğünüz konuları gündeme getirmeniz gerekebilir ya da sizin önünüze bu tarz konular gelebilir. Her iki durumda da yapılması gereken, ne yaşadığınızı bilerek hareket etmeniz olacaktır. Birbirinizle konuşmak ve herkesin eşit düzeyde paylaşım yapmasına özen göstermek süreci daha esnek geçirmenizi sağlayabilir. Ticari ortaklıklarınızda yaptığınız sözleşmeleri incelemek ve eksiklerinizi kapatmak faydalı olabilir. Gözden kaçan yenilik ve fırsatlar, ilerleyen günlerde daha iyi gelişmenizi sağlayacaktır.

İkizler burcunda geri hareketine başlayan Marshayatında tavrınız ve emeklerinizi incelemenizi öneriyor. Birden çok işle ilgilenmenin getirdiği dezavantajları fark ederek bunları toparlama imkanı bulabilirsiniz. Sadece elinizdeki işlere odaklanın ve tartışmalardan uzak durun. Özellikle üstlerinizle gireceğiniz konuşmalar retro dönemi bittikten sonraki aşamada etkisini gösterebilir. Dinlenin, anlayın ve sakinliğinizi koruyarak işlerinizi aceleci olmadan tamamlayın.

Motivasyon Sözü: “Ne düşünürsen, o olursun. Ne hissedersen, onu cezbedersin. Neyi hayal edersen, onu yaratırsın.”

Ekim 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 42" R
Ay
Akrep
11° 09' 11" R
Merkür
Koç
16° 01' 18"
Venüs
Koç
23° 55' 36"
Mars
Balık
25° 17' 39"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 03' 08"
Uranüs
Boğa
22° 01' 20"
Neptün
Balık
28° 43' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 53"
Lilith
Başak
22° 42' 04"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:15

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>