Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bu ay sizin ayınız: Güneş size büyük bir irade gücü bahşediyor. Ancak Uranüs, Satürn ve Mars ilerlemenizi zorlaştırıyor. Bazı girişimlerin yolu beklediğinizden daha dolambaçlı olabilir. Ayın 10'undan itibaren finansal konularla ilgili olarak Merkür retrosuna dikkat edin: anlaşmalarınız ertelenebilir. Eylül 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Venüs’ün burcunuza geçmesiyle mutlu ve şans bir sürece adım atıyorsunuz. Kendinizle ilgili konuları öncelikli hale getirebilirsiniz. Hem fiziksel hem de hayata bakış olarak yenilebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Estetik işlemleri, kişisel bakım ve giyim tarzınız, yaşam alanlarınızla ilgili düzenlemeler hayatı daha pratik ve keyifle yaşamanızı sağlayabilir. Parlıyorsunuz ve ilişkilerinize de yansıyan bu yenilik hali, özellikle kariyerinizle ilgili noktaları daha belirgin hale getirebilir ve size yeni yollar sunabilir. Maddi ve manevi yönden destekler alabilirsiniz. Güçlü hissedeceğiniz değil güçlü olacağınız ve daha çok çaba göstereceğiniz, bunun da karşılığını bulacağınız gelişmeler yaşanabilir.

10 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile ikili ilişkileriniz noktasında karar aşamasına geliyorsunuz. Duygusal ve ticari ortaklıklarınız nihai şeklini alabilir, yaşantınıza kimlerle ve ne şekilde devam edeceğinizi netleştirebilirsiniz. Gözünüzdeki perdenin ortadan kalkması tamamen sizin bakış açınızla mümkün olacaktır. Bu yüzden iyi ve kötü niyetli tüm insanlarla olan hukukunuz gündeme gelebilir. Çevrenizde ve kurduğunuz bağlantılarda önemli değişiklikler yapıyorsunuz.

Yönetici gezegeniniz Merkür Terazi burcundaki retro hareketi, parasal konulardaki son durumunuz düşündüğünüzden farklı olabilir. Gelir gider dengenizi gözden geçirerek ilerleyen günleri daha iyi planlayabilirsiniz. Yeni işler bulmak, yatırım tavsiye almak için acele etmemelisiniz. Bir süre doğru bir değerlendirme yapmak için araştırmak ve beklemek sizi gereksiz risklerden koruyacaktır. Bazı insanlara verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz.

Burcunuzdaki Güneş’in Kuzey Ay Düğümü ile destekleyici bir görünüm yakalaması kendinizi atağa kaldırmanız için size imkan tanıyabilir. Bu imkanları kabul edip hayatınıza dahil olmasına müsaade etmelisiniz. Sizin için açılan bir yol olduğunu, artık buradan devam etmeniz gerektiğini anladığınızda her şey lehinize dönebilir. Hukuksal anlamında haklılığınız ispatlanabilir, buradan elde edeceğiniz maddi ve manevi kazanımlar 12-13 Eylül tarihlerinde sizi önemli kararlar almaya itebilir.

Venüs’ün Mars ile kare açı halinde olmasıortamınızda zorlayıcı durumlar oluşturabilir. Kadın çalışma arkadaşlarınız, üstleriniz ya da çevrenizdeki diğer kadın figürleriyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Sözlü bir tartışmaya girmek yerine, kendinizi size yakışır bir şekilde ifade etmelisiniz. Bu süreç size, koymanız ve korumanız gereken doğru mesafeyi bir kez daha hatırlatabilir.

Güneş’in Terazi burcuna geçmesiyle birlikte maddi ve manevi kazanımlarınızın önünün açıldığını görebilirsiniz. Nasıl çalışacağınız, kimlerle yol alacağınızla ilgili soru işaretlerine son verebilirsiniz. Finansal açıdan şanslı bir dönemdesiniz. Gelir gider dengenizi toparlamak istiyorsanız bu dönemi değerlendirmelisiniz. Yeniolanakları doğabileceği gibi çalışmalarınızın karşılığını her platformda alabileceğiniz durumlar da doğabilir. Ortak edinme, mevcut ortaklarınızla aranızdaki iletişimi iyileştirme gibi gündemleriniz olabilir. Öncelikle kendinizle ve değerlerinizle barışacak olmanız hem ilişkilerinizi hem deçevrenizdeki koşulları daha iyi hale getirecektir. Bu konuda Yeteneklerinizi daha iyi sergileyebilirsiniz. Güneş ve Merkür’ün de buradaki kavuşumu, öncekigörüşmeleriniz ve kazançlarınızla ilgili bazı sonuçlanmaları getirebilir. Sonuç almaya başlamak motivasyonunuzu arttırıyor.

Terazi burcunda 26 Eylül’de gerçekleşecek yeniay ile kendi prensiplerinden ödün vermemenin karşılığını alabilirsiniz. Özellikle maddi konularda izlediğiniz stratejilerin faydasını, kazanç olarak görebilirsiniz. Düşünmek yerine hamle yapmanın, değerli olanı seçmenin önemini anlıyorsunuz. Anladıklarınızdan yola çıkarak yeni girişimlerde bulunabilir, ortaklıklar kurabilir ya da radikal bir çıkış yaparak kendi alanınızda ilerlemeye devam edebilirsiniz. Venüs’ün de Terazi burcuna geçecek olmasıyla şansınızı ve beklentilerinizi yükseltebilirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşmak, yenilerini elde etmek için planlar yapabilirsiniz. Hayatınızdaki kadın figürlerin desteklerini almak, bazı planlarınızın uygulanabilirliğini kolaylaştırabilir.

Burcunuzdaki Merkür ve Venüs’ün kavuşumu, kararlarınızı ifade etmek ve aklınızdan geçenleri somut hale getirmek konusunda sizi destekliyor. Üzerinde çalıştığınız, her detayıyla ilgilendiğiniz konularda -özellikle ilişkilerde- mutlu geri dönüşler alabilirsiniz. Sözleşme ve anlaşmalar, duygusal birlikteliklerin gidişatını değiştirecek görüşmeler yapabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: "Sen yola çık, yol sana görünür."

Eylül 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 00' 15" R
Ay
Yay
08° 54' 56"
Merkür
Koç
16° 02' 39"
Venüs
Koç
26° 39' 41"
Mars
Balık
27° 00' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 17"
Satürn
Balık
16° 15' 31"
Uranüs
Boğa
22° 08' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 31"
Lilith
Başak
22° 56' 50"
True Node
Koç
15° 31' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>