Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 5'inden itibaren Boğa burcunda konumlanan Mars ve Yengeç burcundaki Merkür finansal ve profesyonel gelişmenize katkıda bulunuyor. Her türlü durumun üstesinden gelmek ve fırsatları değerlendirmek konusunda harika reflekslerinize güvenebilirsiniz. Ayın 19'una kadar Güneş ve Merkür projelerinizde size destek olacak. Temmuz 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Temmuz 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Boğa burcunda harekete geçen Mars hayata ve yaşananlara karşı umudunuzu tazeleyebilir. Ayaklarınızın üzerinde daha dik ve emin bir şekilde durduğunuzu hissedebilirsiniz. Hem hukuksal hem de parasal konularda olumlu geri dönüşler alabilir, kuracağınız bağlantılar ve seyahatlerinizle yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Eğitim hayatınız ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Kafa karışıklıkları, çevrenizdeki insanların tutumlarından sıyrılıp kendi konforunuza ve hedeflerinize odaklanmalısınız. Hayatınıza kalıcı ve sürpriz bir düzen geliyor.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte sosyal çevrenizde tanınan, konuşulan biri haline gelebilirsiniz. Organizasyonlar, aile ve ev buluşmaları, yeni bir çevreye dahil olmak gibi konular gündemde yer tutabilir. Fikileriniz dikkat çekiyor. Kazancınızı değerlendireceğiniz yeni işler peşine düşebilir, bazı yatırımlara yönelebilirsiniz. Merkür ve Lilith’in buradaki kavuşumu, sizi ertelediğiniz ya da zorladığınız konularda sınayabilir. Özellikle kesip atamadığınız arkadaşlıklarınız, söylenti ve dedikodularla ilgilenmeniz gerekebilir. Yüzleşin ve kendinizi bu cendereden kurtarın. Şeffaf olmak en büyük destekçiniz olacaktır.

Oğlak burcunda gerçekleşecek dolunay aşk ve ilişkilere olan bakış açınızı değiştirebilir. Özel hayatınızı etkileyecek kararlar alabilirsiniz. Duygularınızdan emin olduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu da konuşmanızı, fikirlerinizi ve kriterlerinizi sunmanızı daha iyi sunmanızı sağlayacaktır. Çocuk sahibi iseniz, onların yaşantısını maddi ve sosyal açıdan garanti altına alacak yatırımlar yapabilirsiniz. Parasal konularda kendinizi güvende hissedeceğiniz, çalışmalarınızın karşılığını alabileceğiniz fikirler üzerinde düşünebilirsiniz. Partneriniz, patronunuz, arkadaşlarınız ya da ailenizdeki erkek figürleriyle kesin konuşmalar yapabilirsiniz. Eleştirilerinizin yapıcı olmasına dikkat etmelisiniz.

Yönetici gezegeniniz Merkür’ün 16 Temmuz’da Yengeç burcundaki Güneş ile kavuşumu, sizi sosyal anlamda ön plana getirebilir. Güvendiğiniz, bir bağ kurduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Aşkı, sevgiyi ve samimiyeti seçeceğiniz bir haftasonu geçirebilirsiniz. Duygularınızın, isteklerinizin önüne geçen karanlık yönlerinizi fark ediyorsunuz. Bu da yol almanızı, kendinize yeni hedefler koymanızı kolaylaştırıyor.

Venüs’ün Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte başlattığınız işler ses getirebilir. Motivasyonunuz ve kazancınız yükseliyor. Bu da değişikliklerin ve yeni hedeflerin önünü açıyor. Kariyerinizi etkileyecek haberleri, çevrenizdeki insanlar aracılığıyla alabilirsiniz. Bu konuda destekleniyorsunuz. Sevilen ve popüler biri olmanın getirileri büyük olacaktır. İlişkileriniz iyileşiyor. Yalnız bir Başak burcuysanız gireceğiniz ortamlarda birilerinin dikkatini çekebilir ve duygusal etkileşimlere dahil olabilirsiniz.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün Aslan burcunda seyahat etmesi, gizli konuları ortaya çıkarabilir. Sustuklarınızı konuşmak, arka planda yer alan konuları gündeme alabilirsiniz. Bu bir kriz şeklinde olmak yerine sürprizve aşk gelişmeleri şeklinde de olabilir. Her şey sizin süreci nasıl yöneteceğinizle alakalıdır. İyileşeceğiniz, sakinleşeceğiniz ve kendinize yeni bir mod oluşturacağınız bir dönemdesiniz. Geçmişin etkisinden, güç savaşlarından sıyrılmalısınız. Planlarınıza, dinlenmeye ve durulmaya ayıracağınız zamanın ekmeğini Güneş’in burcunuza geçtiği dönemde yiyebilirsiniz.

Koç burcundaki Chiron’un geri hareketi, maddi konulardaki son durumunuzu size gösterebilir. Aldığınız ve verdiğiniz destekler gündeme geliyor. Bireysel hedefleriniz, ilişkilerinizle ilgili beklentileriniz, eşinizin mali durumuyla ilgili gelişmelerle ilgilenebilirsiniz. Kaygılarınıza son vermeniz ve daha makul tavırlarla hareket etmeniz, süreci en az hasarla geçirmenizi sağlayacaktır. Yetersizlik hissi tek başına sorun çözmez. Bunu harekete geçme dürtüsü olarak dönüştürmelisiniz.

Motivasyon Sözü: "Şu an içinizde, asla hayal edemeyeceğiniz şeyleri yapma gücü var."

Temmuz 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 25' 42" R
Ay
Aslan
10° 23' 37"
Merkür
Koç
18° 55' 45"
Venüs
Koç
14° 33' 12"
Mars
Balık
19° 24' 33"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 58"
Satürn
Balık
15° 18' 38"
Uranüs
Boğa
21° 36' 12"
Neptün
Balık
28° 28' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
19° 53' 19"
Lilith
Başak
21° 51' 29"
True Node
Koç
15° 34' 00"
Son Güncelleme : 17/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>