Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Seçim yapmak zorunda olduğunuz ortada. Belki de daha da yükselmek için yüklerinizden kurtulmanız gerekiyordur? Her hâlükârda, yıl sonuna huzurlu bir şekilde başlamak istiyorsanız görevlerinizi ve önceliklerinizi gözden geçirmeli ve işleri yoluna koymalısınız. Şüpheye düştüğünüzde sezgilerinize kulak verin! Kasım 2022 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2022

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması, kalıcı bir düzen kurmanızı sağlayabilir. Tutumlarınızı değiştirmek ve kabullenmekle ilgili sorunlarınızı çözüyorsunuz. Taşınma ve sorumluluk artışı gibi gündemleriniz hız kazanıyor. Kendinizle inatlaştığınız tüm konularda bir çözülme yaşayabilirsiniz. Sosyal medya ve yabancı kaynaklı işlerinizde şanslı oluşunuzu doğru değerlendirmelisiniz. Kazanmaya başlıyorsunuz.

Güneş ve yönetici gezegeniniz Merkür’ün Akrep burcunda kavuşması, yakın ilişkilerinizi gündeme getirebilir. Kiminle ve hangi düşünceyle yol alacağınıza karar verirken esnek olmalısınız. Genelde net olsanız bile esnek olmanın önemini görüyorsunuz. Venüs Neptün üçgeninin desteği, yeniortaklarını karşınıza çıkarabilir. Doğru insanlara güvendiğinizden emin olursanız, hayatınızı istediğiniz şekle sokabilirsiniz.

Venüs’ün Yay burcuna geçişiyle, kendinizi özgür hissettiğiniz “ev” kavramınızı bulabilirsiniz. Yaşam alanınızı yeniliyor ve geçmişten gelen psikolojik yüklerinizden kurtuluyorsunuz. Evlilik, taşınma ve dekorasyon konularına yakın hissedebilirsiniz.

Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle, gayrimenkul konularında beklentilerinize kavuşuyorsunuz. Hayal ettiğiniz ve hak ettiğiniz imkanlarla karşılaştığınızda aceleci olmayın. Ay’ın burcunuzda ilerleyeceği 17-18-19 Kasım tarihleri sizi kısıtlayabilir. Bu bir engel değil, sizi destekleyen bir unsurdur. Heyecanlı oluşunuzu etrafla paylaşırken, planlarınızı aileniz dışında çok fazla kişiye açmamaya gayret edin.

Güneş’in 22 Kasım’da Yay burcuna geçişi ev ve aile konularını mercek altına alıyor. Aile konuları ve ilişkileriniz gündeme gelebilir. Mutlu bir yuva hayali enerjinizi yükseltebilir. Bazı konuların yorucu olduğunu fark ederek rahatlamaya odaklanabilirsiniz. Fiziksel ya da manevi anlamda evinizi güzelleştirebilirsiniz. Taşınma konularındaki tereddütleriniz sonlanıyor.

Yay burcunda 24 Kasım’da gerçekleşecek Yeni Ay, uzlaşmacı halinizle kazanç elde etmenizi sağlıyor. Hayatınızdaki önemli figürler size yol gösterebilir. Fedakârlık ve sorumluluk arasındaki farklı görmeniz daha cesur olmanızı sağlayabilir. Aldığınız duygusal kararları hayata geçirebilirsiniz. Sizi özgürleştiren unsurlara kocaman bir adım atın ve mutlu olun.

Jüpiter’in Balık burcundaki ilerleyişi, kararsız olduğunuz konulara çözüm getiriyor. Daha önce fark etmediğiniz alanlarda aksiyon alabilirsiniz. İnsanlarla net olmadığınız konularda konuşurken, bunun neden şimdi yaşandığını da anlayacaksınız.

Merkür Mars karşıtlığı, ev-iş dengenizi bozabilir. Alacağınız kararların aile yaşantınızı nasıl etkileyeceğini düşünmelisiniz. Bu düşünme zamanlarını doğru değerlendirin. Yarım kalan işlerinizle ilgili fikirler üretmelisiniz. 29-30 Kasım’dan sonraki günlerde daha esnek hareket etmek için öfkeden uzak durmalısınız. Ay’ın da bu tarihlerde Balık burcunda ilerlemesi size yardımcı olacaktır. Empati yaparken kendinizden ödün vermemeye de dikkat etmelisiniz.

Motivasyon Sözü: “Uçmayı korkusuz olarak değil, cesaretin günlük pratiğiyle öğreniriz.”

 

Kasım 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 57' 20" R
Ay
Akrep
00° 00' 12" R
Merkür
Koç
16° 07' 54"
Venüs
Koç
22° 48' 04"
Mars
Balık
24° 35' 17"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 49"
Satürn
Balık
15° 57' 58"
Uranüs
Boğa
21° 58' 16"
Neptün
Balık
28° 41' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 43"
Lilith
Başak
22° 35' 59"
True Node
Koç
15° 38' 44"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>