Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Ayın 12'sinde düz hareketine geri dönen Mars profesyonel yaşamınızın daha iyi bir hal aldığını görmenizi sağlar. Bu engelleri ortadan kaldırmaz, ancak artık gerçeklerin bilincinde olarak hareket edebilirsiniz. Artık durmak yok: Mucizevi olmasalar bile çözümleriniz var. Ocak 2023 Mottosu

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Oğlak burcundaki Venüs ve Plüton’un kavuşumu beklediğiniz zamanların acısını çıkarmak ve durağanlığınıza bir son vermek için fırsatlar sunuyor. Kendi kendinizi ispatlayacağınız, hayallerinizi gerçekleştireceğiniz yöntemler üzerinde çalışabilirsiniz. Konuşmaktan, duygularınızı paylaşmaktan çekinmiyorsunuz. Ancak bunu yaparken kırıcı ve eleştirel olmamaya dikkat etmelisiniz. Kazanmak istediğiniz konuların ağır sonuçlarıyla ilgilenmek çabalarınızın boşa çıkmasına neden olabilir. Yüzleşmeniz gereken tüm duygular karşınıza çıktığında, yapmanız gerekenin bunun üzerine gitmek ve artık bu yönde çalışmak olduğunu bilmelisiniz. Güneş ve geri hareketteki Merkür’ün de Oğlak burcundaki kavuşumu fikirlerinizin netleşmesini, yapmanız gerekeni görmenizi sağlayacaktır. Gerçek, aklı selim değerler üzerine bir hayat ve kazanç sistemi kurmak yolundasınız.

Kova burcuna geçecek olan Venüsortamınızdaki sorunları aşmanızı, daha esnek ve mutlu hareket etmenizi sağlayacaktır. Günlük akışınızı yenilemek, teknolojinin nimetlerinden faydalanmak ve kendinize bu yönde bir yol çizmek adına fırsatlarınız olabilir. İş görüşmeleri, paylaşımlar ve mevcut işinizdeki sorumluluklarınız gündeminizde yer tutabilir. Olumlu dönüşler ve günler sizi bekliyor olabilir. Bunun getirdiği enerjiyle bedeninize de daha iyi bakma kararı alabilirsiniz. Motivasyonunuzu kendinizi ve hayatınızı yenilemeye verdiğinizde beslenme, uyku ve spor gibi konuların da düzene girip istediğiniz sonucu verdiğini görebilirsiniz.

Yengeç burcuda 7 Ocak’ta gerçekleşecek dolunay size geleceğinizi nasıl şekillendirmeniz gerektiği konusunu getirebilir. Artık yapılacak olanın ne olduğunu daha net görebilir ve bu yönde ilerleyebilirsiniz. Adım atmanıza engel olan ya da sizin fark etmeden kendinize engel olduğunuz duygulardan arınmalısınız. Yeteneklerinizin ve umutlarınızın farkında olmak hem kendinize hem de içinizde bulunduğunuz topluma bir şeyler katmanızı sağlayabilir. Dijital ortamlarda kendinizi göstermek adına iyi bir zamanlama olabilir.

İkizler burcundaki Mars’ın ileri hareketi kariyeriniz konusundaki pürüzleri ortadan kaldırabilir. Kendinizi ve dolayısıyla işinizi geliştireceğiniz gibi ne yapmanız gerektiğini bulmakla ilgili uğraşlarla zaman geçirmiş olabilirsiniz. Eski işleri tamamlamak, yarım kalmış konuşmaları yapmak ve sakince gözlem yapmak şimdi önünüzü daha hızlı bir şekilde açabilir. Sabrınızı doğru konulara aktarmanın ödüllerini toplayacağınızgörüşmeleri, sorumluluk değişimi gibi konular gündeminize gelebilir. Yoğun bir temponun içine girmeye hazırsanız bunların karşılığını alabilirsiniz.

Güneş ve Plüton’un Oğlak burcundaki kavuşumu size hayallere giden yolu nasıl inşa etmeniz gerektiğini hatırlatabilir. Acı çektiğiniz, zorlandığınız alanlarda ya da ne yapacağınızı bulmakla ilgili konularda yaşadıklarınızdan beslenebilirsiniz. Bir çıkmazın içinde olduğunuzu ve bu yüzden mutlu olamadığınızı düşündüğünüz yerlerin mutluluk kaynağınız olması için çaba göstermelisiniz. Kendinizden beklenenin dışına çıkmak, planların ve detayların yönünü değiştirmek süreci etkileyebilir. Özeleştirinizi daha yapıcı bir şekilde yaptığınızda kendi kendinizi teşvik ettiğinizi görebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür’ün de burada ileri hareket edecek olması hayata geçireceğiniz projelere olumlu etki edebilir. Maddi gücünüzü sergileyeceğiniz yeni girişimleri hayatınıza dahil ediyorsunuz.

Güneş’in Kova burcundaki seyrine başlamasıyla günlük yaşantınızın ve sağlığınızın olumlu etki almasını sağlayabilirsiniz. Daha dengeli ve düzenli alışkanlıklar edinebilir, bunları uygulamanın sizi daha çok motive ettiğini görebilirsiniz. Bedenen ve zihnen daha zinde hissetmekhayatındaki sürecinizi etkileyebilir. Işığınızı yansıtmak, kariyerinizi destekleyecek girişimlerde bulunmak ve kendinizden söz ettirmek gibi gündemler üzerine çalışabilirsiniz. Hakkınızı teslim almak için buna ihtiyacınız olduğunu unutmayın. Özellikle 21 Ocak’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay ile hem ihtiyaçlarınızı hem de rutinlerinizi yeniden belirliyorsunuz. Çalışma koşullarınızda yenilikler yapabilir, sorumluluklarınızı değiştirebilir ve daha önce değerlendiremediğiniz fırsatları değerlendirebilirsiniz. Üzerinize düşenin farkına varın ve bunu uygulayın.

Venüs ve Satürn’ün Kova burcundaki kavuşumuyla duygusal konularda alacağınız kararlar önemli hale gelebilir. Bugüne dek tecrübe ettiğiniz, sınandığınızı düşündüğünüz ya da düşündüğünüz gibi olmadığını fark ettiğiniz tüm konuların ışığında hareket etmeniz gerekebilir. Evlilik, nişan, söz gibi geleceğe dönük düşüncelerinizi değerlendirirken içinde bulunduğunuz durumu, hisleri de göz ardı etmemelisiniz. Parasal sorunlar yaşadığınız bazı insanlarla aranızdaki buzları eritmenin yollarını bulurken bir daha aynı hataya düşmemek için buradaki eksik ve hataları iyi anlamalısınız.

Boğa burcundaki Uranüs’ün ileri hareketiyle birlikte işinizle ilgili fırsatları nasıl değerlendirdiğiniz ona göre sonuçlar almaya başlayabilirsiniz. Hedeflediğiniz gibi ilerlemenin yanı sıra beklentilerinizin dışında da gelişen işlerle ilgilenebilirsiniz. Direnç göstermediğiniz her alanda hem maddi getiri elde edebilir hem de iyi yerlere gelme şansı bulabilirsiniz. Eyleme döktüğünüz her işin, görüşmelerin ve projelerin ardından terfi, statü değişimi gibi gündemler de doğabilir.

Venüs’ün Balık burcundaki seyrine başlaması işiniz dışında elde ettiğiniz gelirleri arttırabilir. Ekonomik açıdan şanslı ve bereketli bir dönem geçirebilirsiniz. Ailenizin, ortak hareket ettiğiniz kişilerin destekleri sizi besleyebilir. Aynı fikirde olmadığınız insanlarla çıkarlarınızın ters düşmesi gibi durumlar doğabilir, bu konuda suistimal ve aldanmalara açık olabilirsiniz. Dolayısıyla elinize geçen bir fırsat olduğunda bunun gerçeklik ve gereklilik payını iyi hesaplamalısınız. Hayallerinizi kurarken bu detayları atlamamanızda fayda var.

Motivasyon Sözü: “Başarılı olmak için, kendi kararlılığınızın diğer her şeyden daha önemli olduğunu hiçbir zaman unutmayın.”

 

Ocak 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 22' 09" R
Ay
Yay
00° 38' 27"
Merkür
Koç
15° 59' 43"
Venüs
Koç
25° 51' 25"
Mars
Balık
26° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 12"
Satürn
Balık
16° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 37"
Neptün
Balık
28° 46' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 17"
Lilith
Başak
22° 52' 29"
True Node
Koç
15° 33' 17"
Son Güncelleme : 26/04/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>