İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ayın 10'una kadar Venüs ve Jüpiter'in etkisiyle evlilik fikrini ölçüp tartmaya başlıyorsunuz ve partnerinizle özel zamanlar geçiriyorsunuz. Ona elinizi uzattığınız anda mutluluk içinde yüzüyorsunuz sanki. Bekarsanız, ruh eşinizle karşılaşma ihtimaliniz yüksek. Buna karşın ayın 15'inden sonra bir anlaşmazlıktan dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kapris yapıyor olmayasınız? Eylül 2021 Mottosu

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

İkizler Burcu

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar hem kariyerde hem aşkta yüzünüzün güleceği bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçişi, keyif aldığınız alanlar ve uğraşlar konusunda size yeni fikirler verebilir. Yalnızlıktan ziyade insanlarla bir arada olacağınız tercihler yapabilirsiniz. Bu durum aşk hayatınızı etkileyecek tanışmaları da beraberinde getirebilir.

7 Eylül, Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile, aile hayatına bakış açınızda yeniliğe gidiyorsunuz. Olaylara ve aile bireylerine karşı daha fedakâr bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Hem ruhsal hem çevresel bir düzenleme yapmak için artık bütün koşullar hazır hale gelebilir. Alım-satımla ilgili işler, yeni bir yaşam alanı veya yeni bir yuva kurma konusundaki fikirlerinizin önündeki sis perdesi kalkabilir. İstediğinizi almaya başlıyorsunuz.

10 Eylül, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesi, çalışma ortamınızda istediklerinizi elde edeceğiniz bir dönemi başlatıyor. Kontrolü ele aldığınız ve kararlarınızla bir düzen inşa ettiğiniz performansınız sonunda başarıyı kucaklayabilirsiniz. Aynı ortamı paylaştığınız kişiler üzerinde bir baskı mekanizması kurmamaya dikkat etmelisiniz. Garantici olmak adına, ilişkilerinizi ve insanları zora koşacak yaklaşımlardan uzak durmanızda fayda var.

15 Eylül, Mars Terazi burcuna geçiyor ve aşk hayatınıza birtakım hareketler kazandırıyor. Daha cesur ve adım atmaya istekli oluşunuz, yeni insanlarla bir arada olacağınız alanlar seçmeniz sizi mutlu günlere hazırlıyor. Grup etkinlikleri, kalabalık sporlar bu dönem ilginizi çekebilir. Yeni bir eğitim dönemine başlarken burada tanışacağınız kişi planlarınızı değiştirebilir. Daha akılcı olmakta fayda var.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile kariyerinizle ilgili kafa kurcalayan her şeye bir son veriyor ve artık karar alıyorsunuz. Geleceğinizi ne yönde planlamak istediğinizi netleştirebilirsiniz. Yön değişikliği ve duygusal arayışlarınız, karşılıksız kalmayacak ve emeklerinizin karşılığını alabileceksiniz. Sadece, bir arada olduğunuz kişilere ve hitap ettiğiniz kitleye uygun olup olmadığınız noktasında daha uyanık olmalısınız. İyi niyetinizin aleyhinde kullanılmasına müsaade etmemelisiniz.

22 Eylül, Güneş’in Terazi burcuna geçmesi, ay boyunca aşk hayatınız üzerinde devam eden etkiyi daha da arttırabilir. Beklenen günlerin artık geldiğini, kendinizi daha mutlu ve sevgi dolu hissedeceğinizi söylemek mümkün. Hayata ve kendinize dair fikirleriniz, bakış açınız ve yatırımlarınız olumlu bir ivme kazanıyor. Hem maddi hem manevi açıdan kazanımlar elde edebilirsiniz.

27 Eylül, Merkür’ün geri hareket edecek olması, doğruyu ve yanlışı daha iyi görmenizi sağlayacaktır. Kendinden emin adımlar atmak, adım atmadan önce gerekirse bir ön hazırlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sakin ve dengeli olmak isterken kişisel bazda da sorgulamalar yapabilirsiniz. Düşüncelerinizin ve bugüne dek yaptıklarınızın sonuçlarını görmek, hata riskini düşürebilir. Yarım kalan tüm sosyal ve duygusal meselelerin üzerinden bir kez daha geçebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Karanlık olmazsa yıldızlar parlamazlar.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 26' 11" R
Ay
Yay
14° 36' 12"
Merkür
Koç
16° 05' 50"
Venüs
Koç
27° 12' 33"
Mars
Balık
27° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 17' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 20"
Neptün
Balık
28° 48' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 29' 03"
Lilith
Başak
22° 59' 47"
True Node
Koç
15° 29' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>