Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 15'ine kadar dikkatli ve yardımseversiniz. Gündelik yaşamınızda karşılaştığınız insanlardan yardımınızı ve özverinizi esirgemiyorsunuz. Sonrasında Terazi burcunda konumlanan Venüs'ün etkisiyle dikkatinizi partnerinize yöneltiyorsunuz. Onun sadece iyi yönlerini görüyorsunuz. 22 Ağustos Dolunayı size harika bir haber vadediyor. Ağustos 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve Yükselen burcu Koç olanlar; Ağustos ayına hareketli bir giriş yapıyorsunuz. Uzun zamandır planlarını hazırladığınız girişimlerinizi artık faaliyete geçirebilirsiniz. Bunun için gerekli desteği size Güneş ve Merkür’ün Aslan burcundaki kavuşumu sağlıyor. Hem özel hayatınızda hem kariyerinizde bu kavuşumun etkilerini hissedebilirsiniz. Kendinizden, hislerinizden ve yaptıklarınızdan bahsederken ezici bir çoğunluğa sahip olmaktan ziyade çoğunluğu ileriye taşıyacak nitelikte bir tutum sergilemeniz parlarken insan kazanmanızı kolaylaştıracaktır. Aslan burcunda gerçekleşecek yeniay, yeniliklere hazır olmanız konusunda çağrı yapıyor. Bütün emekleriniz, tecrübe ve olgunluğunuzun verdiği birikimle somut bir hale getirebilir, duygusal dünyanızda işleri nasıl yoluna koyacağınızı ve sevgiyi nasıl yaşamanız gerektiğini anlayabilirsiniz.

Merkür’ün yöneticisi olduğu Başak burcuna geçmesiyle, özellikle sosyal medya alanında yapacağınız işler ve kişisel hayatınızı düzenlemek konusunda harekete geçebilirsiniz. Daha verimli bir çevrenin size ve onlara katkı sağlayacağını düşündüğünüz için bu konuda fazla titiz davranabilirsiniz. Hukuksal konularınız ve ailenizden yakın gördüğünüz kişilerle ilgili gündemlerinizin üzerinde fazla durabilirsiniz. Yapacağınız tüm düzenlemelerin aslında geleceğinize hizmet ettiğiniz bir noktayı size hatırlatabilir.

Venüs yöneticisi olduğu ve karşıt burcunuz olan Terazi’ye geldiğinde, ilişkileriniz gündeme taşınıyor olacaktır. Aşk hayatınızın hareketleneceği, çekici ve ilgili kişilerle bir araya gelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Ne yana döneceğinizi şaşırabilir, kendiniz ve ilişkileriniz arasında bir denge kurmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ama her ne olursa olsun, duygularınızı daha iyi ifade edeceğiniz için bu geçiş size kendinizi fazlasıyla iyi hissettirecektir.

Boğa burcunda seyrini sürdüren Uranüs, ayın son 10 gününe girerken geri hareketine başlıyor. Finansal konularda aldığınız ya da almak zorunda kaldığınız kararları yeniden değerlendirmek isteyebilirsiniz. Sürprizlere hazırlıklı olmalı ve temkinli hareket etmelisiniz. Mevcut kaynaklarınızı nasıl kullandığınızla ilgili bugüne kadar gelen süreci sağlam bir şekilde ele almanız halinde, can sıkıcı sürprizlerin etkisini azaltabilirsiniz.

Kova burcunda gerçekleşecek dolunay, bir önceki dolunay dönemindeki hislerini yeniden uyandırabilir. Duygularınız ve planlarınız arasında kaldığınızı düşünebilirsiniz. İkisini birbirine karıştırmadan ama ayrı da tutmadan yapabileceğiniz bir yöntem olduğunu keşfedebilirsiniz. Gerçekleştirmek istedikleriniz ve çevreniz, birbiriyle doğru orantılı bir şekilde hayatınıza yeni bir reform getirebilir.

Güneş’in yöneticisi olduğu Aslan burcundan çıkıp Başak burcuna geçmesiyle, günlük hayatınız ve sağlığınız önem kazanıyor. Kendinizi daha iyi hissedebilir, zamanı daha iyi yönetebilir, bazı rahatsızlıklarınızın artık son bulmaya başladığını görebilirsiniz. Çalışma hayatınızda ve bulunduğunuz ortamda bazı düzenlemeler yapmanız gerekebilir. Daha verimli olma istediğinizi, hayatınızın birçok alanına ama en çok da kendinize yönlendirirseniz ağustos ayı sizler için taşların yerine oturacağı bir ay olabilir.

Motivasyon Sözü: "Gücümüz, genellikle kendisine uygulanan engellerle orantılı olarak artar."

Ağustos 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 02" R
Ay
Akrep
19° 15' 36" R
Merkür
Koç
15° 59' 09"
Venüs
Koç
24° 44' 08"
Mars
Balık
25° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 34"
Satürn
Balık
16° 06' 50"
Uranüs
Boğa
22° 03' 32"
Neptün
Balık
28° 44' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 09"
Lilith
Başak
22° 46' 26"
True Node
Koç
15° 35' 52"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>