Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ayın 27'sine kadar Merkür hem partnerinizle hem de yakınlarınızla aranızdaki paylaşımları, samimiyeti ve zihinsel uyumu olumlu yönde etkileyecek. Eğer ilişkiniz varsa ayın 15'inden itibaren Venüs ve Mars tutkularınızı harekete geçirecek. Kalbiniz kadar bedeninizin de sesine kulak vermeniz gerek! Eylül 2021 Mottosu

Koç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Koç Burcu

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar; hayata ve ilişkilere yeni bir açıdan bakacağınız bir Eylül ayına giriyorsunuz. Merkür’ün karşıt burcunuz Terazi’ye geçişi, ikili ilişkilerinizi gündeme getiriyor. Daha yapıcı ve uzlaşmacı bir dil kullanmak, kararlarınızı herkesin iyiliğine olacak şekilde düşünmek isteyebilirsiniz. Estetik ve düzen algısı da etkisini göstereceği için, ortaklarınız veyaptığınız alanlar konusunda bazı iyileştirmelere imza atabilirsiniz. Bu ay içinde eski bir ilişkiniz hakkında bilmediğiniz bazı şeyleri öğrenebilirsiniz. Sanki uzun süredir sır gibi saklanan şeyler karşılıklı bir konuşmaya gidiyor.

7 Eylül'de Başak burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınıza yeni bir düzen getiriyorsunuz. Fiziksel ve ruhsal şifalanmanız her şeyden önemli olacaktır. Kişisel olarak verimli olmayı hedef belirleyerek yeni başlangıçlara gidiyorsunuz. Kendinize oluşturacağınız alanlar, tanışacağınız insanlarla birlikte aklınızdan geçenleri hayata geçirmek için önünüzde bir engel kalmayacak. Bugüne kadar yeterli ve gerekli hazırlığı sağladıysanız yeniayın kazananı siz olabilirsiniz.

Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, finansal varlıklarınızda iyileşmelerle karşılaşabilirsiniz. İmkanları değerlendirmek konusunda kararlarınız ve fikirleriniz netleşebilir ama bu noktada bir takıntı oluşturmamalısınız. Hakkınız olanı almak konusunda korku ve endişenin yersiz olduğunu fark edeceksiniz. İş hayatınızda oldukça hak etmediğiniz şeyler yaşadınız. Şimdi artık burada bir bitişe gitme kararı aldınız. Artık yeni bir çalışma hayatına giriyorsunuz. Evrak, devlet ya da atamalarınız ile ilgili işleriniz bu ay gerçekleşebilir.

Yönetici gezegeniniz Mars’ın 15 Eylül sonrası karşıt burcunuz Terazi’ye geçmesiyle kendinizi sosyal ve duygusal ilişkilerinizle ilgili adım atmaya hazır hissedebilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumu ileriye taşıyacak adımların hazırlığını yapabilirsiniz. Nasıl bir yol izlemeniz gerektiğiyle ilgili kararsızlıklar yaşasanız da bunun etkisinde kalmamalı ve öncülük yapmalısınız. Kariyerinizde zirve bir dönemi başlatıyorsunuz.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile yaşadığınız duygusal türbülansları geride bırakıyorsunuz. Olgunluk ve deneyim ile geçmişin üstesinden gelerek eski sayfaları tamamen kapatıyorsunuz. İçinize hapsettiğiniz ya da size hapsedilmiş hissi veren birçok konuda gerçekleri öğreniyor olmak büyük bir nimet. Bu nimetten faydalanın ve hayatınızı iyileştirmeye iç dünyanızdan başlayın. Cesur olun. Sağlığınız yeniden güçleniyor. Bedensel olarak zayıflamak ya da iyi görünmek için harika bir zamandasınız. Ailenizin sağlık sorunları ile ilgilenmek ve bunları şifalandırmak durumunda kalabilirsiniz.

22 Eylül sonrası Güneş’in Terazi burcuna geçtiğinde, özellikle aşk hayatınızı etkileyecek gelişmelere hazırlıklı olun. Sorunların çözümüne çok yaklaştığınız, olaylara ve insanlara daha pozitif baktığınız bir döneme giriyorsunuz. Önünüzün aydınlık olduğunu görmek, bugüne kadar yapılan hatayı da doğruyu da size gösterecektir. Dolayısıyla ilişkileriniz ve ortaklıklarınız, uzun zamandır ihtiyacınız olan o ivmeyi kazanabilirsiniz. Size karşı iyi niyetli olmayan kişilerle ilgili bazı gerçekleri ya da onların sizin üzerinizdeki planları öğrenmeniz mümkün olabilir.

27 Eylül, Merkür’ün Terazi burcunda geri hareketine başlamasıyla birlikte, ilişkilerinizle ilgili önemli bir değerlendirme sürecine giriyorsunuz. Yalnız kalmayı, ay boyunca yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Her şeyi en baştan değerlendirmek, bu kez iki yönlü olacağı için sizi mental olarak yorabilir. Ama sağlıklı kararların mental yorgunluklardan doğduğunu kendinize hatırlattığınızda, bu retro sürecini hayatınızla ilgili tüm açıkları kapatma fırsatı olarak görebilirsiniz. Bu ay koçlar içinde gerçek bir radikal değişimin ilk adımı olacak.

Motivasyon Sözü: “Keşfetmek demek; yeni şeyler aramak değil, var olana yeni bakış açılarıyla bakmak demektir”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 46" R
Ay
Başak
13° 29' 53"
Merkür
Koç
17° 22' 12"
Venüs
Koç
17° 59' 03"
Mars
Balık
21° 33' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 60"
Satürn
Balık
15° 35' 17"
Uranüs
Boğa
21° 45' 18"
Neptün
Balık
28° 34' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 06"
Lilith
Başak
22° 09' 59"
True Node
Koç
15° 37' 05"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:35

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>