Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İhtiyatlı mizacınız size arada engel olsa bile bugünlerde içiniz tutkuyla dolup taşıyor. Ayrıca ayın 19'undan itibaren burcunuzda retro hareketine başlayan Venüs sizi derin düşüncelere doğru yönlendiriyor. Ne istediğinizi biliyorsunuz ama gerçekten ne istemediğinizi iyice ölçüp tartmanız şart. Aralık 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 2021’i oldukça hareketli bir şekilde kapatıyorsunuz. Hayatınızın durgun dönemleri sona eriyor. Özellikle kariyerinizde hem hızlı hem de hak ettiğiniz güzellikte zamanlar geçirebilirsiniz. Önemli sorumluluklar alıyorsunuz. Buna alışmak, bunlarla baş etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Bu sorumluluk ve gelişim süreci sizi kararsız bırakırken aynı zamanda da içinde belirgin olmayan şartları da barındırabilir. Burada önemli olan, gerçekleri olabildiğince şeffaf bir süzgeçten geçirmeniz ve kimsenin yorumlarına aldırış etmeden yolunuza devam etmenizdir. Bazı noktalarda da bunun pişmanlığını içsel olarak hissedebilirsiniz. Amaçlarınıza ulaştıktan sonra kafanızı kurcalayan şüphelerinizin hala devam edeceği bu süreçte ne istediğinizi bilmek ve istikrarlı bir yapıya bürünmek size oldukça yardımcı olacaktır.

Venüs’ün Oğlak burcundaki gerilemesi belki de seneye damgasını vuracak bazı heyecanlar taşıyor. 19 Aralık sonrası eski “siz” olmayabilirsiniz. Kalbiniz yeni bir aşka yelken açarken hiç hissetmediğiniz tuhaf duygular içine çekilebilirsiniz. Aynı tarihlerde gerçekleşecek olan İkizler dolunayı aşkın yanında da kariyer fırsatını sunabilir ve maddi beklentilerinizi yükseltebilir. Kariyer yolculuğunuzda birileri için olumsuz giden bazı süreçleri değerlendirip ön plana çıkarabileceksiniz. Yeni bir projenin ya da yeni bir işin heyecanını taşıyorsunuz. Yani net olmayan krizli şartlar aslında sizi hayallerinizin gerçekleşmesi noktasına taşıyabilir. Sadece bu şansı iyi değerlendirip çok çalışmanız gerekebilir. Evliyseniz evlilik ile ilgili görüşleriniz ve aranıza aldığınız mesafeler gündem yaratabilir. Belki ayrılma kararı almanız ya da bir müddet evlerinizi ayırma isteğiniz olabilir.Çünkü sevginizde menfaat ilişkilerini sorgulayacaksınız. Eğer partnerinizle aranızda para büyük bir problemse sorunlar yaşayabilirsiniz.

Finansal konularda bazı sıkışmalar var gibi gelsede aksine çok kazançlı bir döneme ilerliyorsunuz. Parasal bir rahatlama yaşayacaksınız ama bu genelde yeni yapacağınız projeler ve işler üzerinde olacak gibi duruyor.

13 Aralık’ta Merkür’ün, 21 Aralık’ta da Güneş’in burcuna geçmesi önemli döngüleri başlatıyor. Kendinizin ve çevrenizdeki insanların gerçekliklerine daha çok hakim olabilirsiniz. Daha canlı ve istekli hissedebilirsiniz. Özellikle 15 Aralık’tan sonra hayallerini kurmuş olduğunuz ilişki fırsatları gündeme gelebilir. Ayın ikinci yarısı Venüs-Neptün arasındaki harika etkileşim sayesinde yalnız Oğlak burçları için oldukça romantik etkiler söz konusu olabilir. Ne yapmanız gerektiğini siz her zaman biliyordunuz. Bu sizin için her zaman öngörülebilir bir durumdur. Şimdi hayatınızın şu anki durumuna karşı daha dikkatli ve önemli yaklaşımlar geliştiriyorsunuz. Aşk’a hiç bu kadar yakın olmamıştınız. Fırsatı kaçırmayın.

Motivasyon Sözü: “Yaşam, korkunun bittiği yerde başlar.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 29' 26" R
Ay
Akrep
19° 20' 46" R
Merkür
Koç
15° 59' 08"
Venüs
Koç
24° 44' 39"
Mars
Balık
25° 48' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 40"
Satürn
Balık
16° 06' 52"
Uranüs
Boğa
22° 03' 34"
Neptün
Balık
28° 45' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 10"
Lilith
Başak
22° 46' 28"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>