Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayın 5'inden itibaren burcunuzda konumlanan Venüs ve Akrep burcundaki Merkür arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızdaki en büyük destekçileriniz. İlişkilerinizde güzel bir hareketlilik hakim ve ilişkiniz olsa da olmasa da kendinizi oldukça rahat hissediyorsunuz. Kalbinizin sahibini arıyorsanız gözünüzü dört açın! Kasım 2021 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs’ün burcunuza giriş yapacağı Kasım ayı sizi herkesten farklı bir yere taşıyor. Mutlu ilişkilerin, kazançlı işbirliklerinin hayatınıza etki ettiğine şahitlik edebilirsiniz. Normal şartlarda insanların ilgisi, size yaklaşma çabaları sizi rahatsız eder. Ama mesafelerin de bir sonu olduğuna ikna oluyor, kendinizi hayatın size hazırladığı akışa bırakıyorsunuz.

6 Kasım’da Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesinden birkaç gün sonra Venüs ve Uranüs arasındaki destekleyici sizi sürpriz aşklarla tanıştırabilir. Muhtemelen hiç aklınızda olmayan bir ihtimaldi bu ama artık hayatınızda yer edinebilir. Akrep burcundaki yeniay, Mars ve Venüs tarafından da gerekli desteği sağlıyor. Duygularınızı ifade etmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Güvenli ve konforlu olduğuna inandığınız imkanlar dahilinde harekete geçmelisiniz. Maddi anlamda ise, beklediğiniz ödemelerin ya da geçmişte kalan bazı hesapların gündeme gelmesi sizi rahatlatıyor. Kazançlarınızı arttıracak girişimler yapabilirsiniz. İmkansızı başarıyorsunuz.

15 Kasım’da Venüs/Chiron karesinin kesinleşmesi, daha önce aldığınız yaraları size yeniden hatırlatabilir. Sınırlarınıza birini dahil etmek fikri sizi endişelendirebilir. Bu durumun geçici bir etki olduğunu unutmamalısınız. Evliliğinizde sizi yıpratan konular varsa bunları ilk defa konuşmak isteyebilirsiniz. Ne siz eski sizsiniz, ne de o yaralar eskisi gibi kanıyor. Kendinize zaman tanıyın, kalbinize bir şans verin. Hayatın mutlu yanları sizi bulduğunda onu görmezden gelmemeyi seçin, bu sizi her şeyden daha fazla iyileştirecektir. Harekete geçerek ve düşüncelerinizin peşine düşerek pozitife çevirebilirsiniz.

Boğa burcunda 19 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması ile aklınıza bazı fikirler düşebilir. Ama sınanma ve zorlanma ihtimalinizi de düşünerek dikkatli hareket etmelisiniz. Özellikle maddi yatırımlar söz konusu ise, yaşam standartlarınızı bozmayacak düzeyde yatırım yapmanız gerekiyor. Her ne yapacaksanız, bunun sağlam değerler üzerine olmasına özen göstermelisiniz. Atılımlarınız aileniz, çocuklarınız, sizi mutlu eden herkes ve her şeyi güvence tutacak nitelikte olmalıdır. Geçmişte yaşadıklarınızdan ders çıkarabilir, gökyüzünün desteğini bu şekilde büyütebilirsiniz. Ciddi anlamda ne döktüyseniz onu toplayacağınız bir dönemdesiniz. Güneş ve Mars’ın Akrep burcundaki kavuşumu, önemli bir işbirliği ya da müşteri birliğini size getirebilir. Özellikle yöneticilerinizle olan iletişim biçiminizde büyük düzelmeler ve başarılar söz konusu olacak. Bu ay evlilik ya da ilişki kararını çok net veriyorsunuz.

Güneş ve Merkür 22 Kasım’da Yay burcuna geçtiğinde, kendi içinizde bir esneme hissedebilirsiniz. Omzunuzdaki yükleri bırakmaya, kendinizi keşfetmeye başlıyorsunuz. Tecrübeleriniz size yol gösteriyor. Güneş’in 29 Kasım’da Merkür ile kavuşumu size bu konudaki gerçekleri daha net gösterecektir. Bilmediğiniz konular, gerçek niyetini öğreneceğiniz insanlar ne yönde hareket edeceğiniz konusunda size yardımcı olacak. Bu yardım, olumsuz tecrübelerle hayatınıza dahil olabilir. Sadece buradaki ana fikre odaklanmaya gayret gösterin. Artık yeni yollar önünüzde, eskiyi ve sizi yavaşlatan yol ayrımlarını geride bırakmalısınız.

Motivasyon Sözü: “İstediğin her şey, korkunun diğer tarafındadır.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 12' 54"
Ay
Akrep
25° 03' 48"
Merkür
Koç
26° 28' 36"
Venüs
Balık
21° 40' 26"
Mars
Balık
05° 00' 40"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 21"
Satürn
Balık
13° 18' 28"
Uranüs
Boğa
20° 39' 51"
Neptün
Balık
27° 48' 39"
Plüton
Kova
01° 49' 36"
Chiron
Koç
18° 47' 48"
Lilith
Başak
19° 48' 09"
True Node
Koç
15° 36' 05"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>