Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mars istediklerinizi elde etmek için yardım istemeniz gerekse bile çabalamanıza yardımcı oluyor. Farkınızı ortaya koymak söz konusu olduğunda ilhamla dolusunuz. Ayrıca ayın ilk yarısında kişisel bir girişiminizde Güneş ve Uranüs sayesinde epey ilerleme kaydedeceksiniz. Mayıs 2022 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2022

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs ve Jüpiter Balık burcunda bir araya geliyor ve size kelimelerle yaşanabilecek en güzel zamanlardan birini açıyor. Yapacağınız görüşmelerle, bugüne kadar kendinize ve çevrenize koyduğunuz mesafenin sınırlarını değiştirebilirsiniz. Bu da size yeni bir çevre ve yeni imkanlar getirecektir. Özellikle ticari konularda yeni kazanç kaynakları bulabilir,birliklerine gidebilirsiniz. İlişkilerinizdeki uyum ve iyileşme motivasyonunuzu arttıracak, başka insanlara ilham olabileceksiniz. Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle, bu etkiyi aile ortamınızda da hissedebilirsiniz. Evinizle, aile üyelerinizle ilgilenebilir birlikte vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz. Gayrimenkul ve alım satım işlemlerinizi hızlandırmak isteyebilirsiniz. Ancak kararlarınızı aceleyle almamanız önemli olacaktır.

Güneş ve Uranüs’ün Boğa burcunda bir araya gelmesiyle birlikte önceliklerinizde değişikliğe gidebilirsiniz. Kendinize ve kendinizle ilgili konulara ağırlık vermenizi, nefes alacağınız ilişkiler kurmanızı sağlayacak birtakım sürprizler olabilir. Sosyalleşmek isteğiniz size keyifli bir andan daha fazlasını getirebilir. Tanışacağınız insanlar size duygusal ve parasal yatırımlar için yön verecektir. Doğada geçireceğiniz bir tatil ya da kısa bir mola, her şeyi aklınızda daha iyi oturtabilir.

İkizler burcundaki Merkür geri hareketine başlayarak sizetakviminizde bazı düzenlemeler yaptırabilir. Mevcut ve önceki dönem çalışmalarınızın bugünkü haliyle ilgilenebilir, işbirliği içinde olduğunuz kişilerle daha sık görüşebilirsiniz. Bu görüşmelerde kendinizi ifade etmek ve karşı tarafı anlamaya çalışmak, sizde yorgunluk ve öfke hissini uyandırabilir. Aynı anda işlerinizi toparlamak, sorunları çözmek sağlığınızı tehdit edebilir. Aksattığınız kontrolleriniz varsa sağlığınıza gereken özeni göstermeniz, bu dönemde sizi oldukça rahatlatacaktır.

Koç burcuna geçen Jüpiter, ev ve tadilat işlerinizi, dekorasyon, taşınma ve yeni ev almayla ilgili gündemler oluşturabilir. Tüm bunlar için çok fazla fırsatınız olabilir. Özellikle yeni gayrimenkuller konusunda karşınıza birçok ilan gelebilir, hepsini aynı zamanlarda değerlendirmeye alabilirsiniz. Yaşam alanlarınızdaki yenilikler, aile üyeleriyle olan ilişkilerinize yansıyabilir. Evlenmek, yuva kurmak, ailenize yeni insanların dahil olması bu iyilik halini daha arttıracaktır.

Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile insan ilişkilerinizle ilgili büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Devam ettirmeniz ve sonlandırmanız gereken arkadaşlıklar, ortaklıkları belirleyebilirsiniz. Sizi zorlayan, istemediğiniz şeylere mecburen bırakan ve güvende hissettirmeyen hiçbir ilişkinin, yatırımın ve ortamın içinde bulunmak istemiyorsunuz. Bu durum karşısında kararlı duruşunuz birçok konuda iyi gelişmeler yaşamanızı sağlayacaktır. Kendinize koyacağınız öncelikli hedef de bu olabilir, diğer hedeflerinizi de yine bu doğrultuda kurabilirsiniz. Yeni insanlar ve yeni girişimler konusunda güven eşiğinizi üst sınırlara almanızda fayda var.

Mars Neptün kavuşumu, sosyal ve fiziksel ortamlardaki paylaşımlarınıza etki edebilir. Duygularınızı paylaşmak, sevdiklerinizle bir araya gelmek ya da özlemini çektiğiniz yerlere seyahat etmek için ideal bir destek alıyorsunuz. Tecrübelerinize yenilerini eklemek ve bunları hemhem de yakın çevrenizle paylaşmak, size hayal ettiklerinize giden bir yol açabilir. Ticari girişimlerde bulunabilirsiniz ancak güvendiğiniz kişiler konusunda dikkatli olmalı, yanılgı oluşturan noktalarda kesin kararlar verirken iki kere düşünmelisiniz.

Güneş ve Merkür İkizler burcunda kavuşarakortamınızda sizi gözler önüne getiriyor. Yaptıklarınızın görülmesi, fikirlerinizin size mevki ve terfi getirmesi gibi gündemlerle karşılaşabilirsiniz. İletişim becerileriniz birçok sorunu çözebilir, yapacağınız görüşmeleri lehinize sonuçlandırabilirsiniz. Merkür’ün geri harekette olması sebebiyle, tüm bunları normalden daha yavaş ve emin adımlarla yapmalısınız.

Mars’ın Koç burcunda ilerlemeye başlamasıyla aile ve evle ilgili gündemleriniz ön plana çıkıyor. Aile içindeki kararlarda etkili olabilir, düzenleme ve taşınma gibi işlemlerle ilgilenebilir, gayrimenkulleriniz üzerinde çalışabilirsiniz. Ev içi kazalara, alım satımla ilgili pürüzlere karşı dikkatli olmalısınız. Aceleci olmak en son tercih edilmesi gereken seçenektir. Hayatınızı kolaylaştırıp daha işlevsel yaşamanızı sağlayacak girişimleriniz olacaktır. Buna aile üyeleriyle olan problemleri çözmek de dahildir. Süreç içerisinde öfke kontrolünü iyi sağlamanız, güç zehirlenmesi yaşamamanız gerilimlerin ve kırgınlıkların önüne geçebilir.

Venüs Boğa burcuna geçiyor ve siz aşkın etkisine giriyorsunuz. Romantik ilişkiler, tutkularınızın çağrısını takip edeceğiniz insanlar gündeminizde yer tutabilir. Sizi mutlu hissettiren ilişkiler kurmak için önemli ve sürpriz tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bazı yeteneklerinizi nakitte dönüştürmek, hayatınıza uzun vadeli planlar katmak için ideal bir zamandasınız. Fikirlerinizi yatırıma dönüştürüyorsunuz.

İkizler burcunda gerçekleşecek yeniay ile sorumluluklarınıza tutunuyor, sizi bunlardan alıkoyan her şeyi bırakıyorsunuz. Günlük yaşantınız hızlı ilerleyebilir, birçok değişikliğe rağmen burada bir düzen kurabilirsiniz. Çünkü artık buna ihtiyacınız olduğunu kabul ediyorsunuz. Arkadaş çevrenizin, birlikte mesai yaptığınız insanların da desteğini alabilir ya da siz destekçi olabilirsiniz. Ekip çalışması hayatınızın her alanında karşınıza çıkıyor. En iyi ekip arkadaşınız da kendiniz olacaksınız. Bir kapı açılıyor, o kapıdan içeri girin.

Motivasyon Sözü: "Hayata gülümsemenin bir diğer anlamı da ne kadar 'dişli' olduğunuzu göstermektir."

Mayıs 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 47' 12" R
Ay
Başak
21° 14' 18"
Merkür
Koç
17° 04' 42"
Venüs
Koç
18° 47' 37"
Mars
Balık
22° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 00"
Satürn
Balık
15° 39' 10"
Uranüs
Boğa
21° 47' 27"
Neptün
Balık
28° 35' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
20° 05' 24"
Lilith
Başak
22° 14' 21"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 20/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>