Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Merkür ayın 4'ünde düz hareketine geri dönüyor ve ayın 11'inde Plüton'la Kavuşum yapıyor. Bu sayede doğru kararları verip sağduyulu davranmayı başaracaksınız. Mars, Jüpiter ve Uranüs kendinizi öne çıkarmanızı sağlayacak. Ayın 18'inde toplantılar ve görüşmeler sayesinde farkınızı ortaya koyacaksınız. Şubat 2022 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Şubat 2022

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, sizin için devranın dönmeye başladığını göreceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. 1 Şubat’ta Kova burcunda gerçekleşecek yeniay ile finansal konular hız ve yön kazanabilir. Mevcut değerler ve kaynakların dışında bir şeyler yapmanız gerektiğini fark ediyor ve çalışmalarınızı bu yönde sürdürüyorsunuz. Bu yoğun tempo size yeni ilişkileri, belki yeni bir aşkı da getirebilir. Güneş ve Satürn’ün de Kova burcundaki kavuşumu, neyin değerli olduğunu aslında neye değer vermeniz gerektiğini size net bir şekilde gösterecektir. Hayatınıza bir kentsel dönüşüm etkisi geliyor.

Merkür 4 Şubat itibariyle burcunuzda ileri hareketine geçiyor. Bu sayede kendinizi ve çalışmalarınızı ifade etmekle ilgili sorunları da geride bırakıyorsunuz. Her türlü anlaşmaya ve imzaya açık olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan öğrenecekleriniz ve bugüne kadar gelen sürecin ışığında, yarım kaldığını düşündüğünüz her şeyi tamamlıyorsunuz. 11 Şubat’ta kesinleşecek olan Ay Plüton karesi, bu değişim öncesi sizi sıkışmış hissettirebilir. Davranışlarınızı kontrol altında tutmak, sizi yeni haftaya daha güçlü biri olarak götürebilir. Kendinizi ortaya çıkarmak için bu gücü orantılı kullanın. Venüs ve Mars’ın burcunuzdaki kavuşumu, kendinize ve ilişkilerinize vereceğiniz emeği gözler önüne getiriyor. Çok çalışmanız, anlatmanız ve ilişkilerinize yönelik adımlar atmanız gereken yoğun bir dönem yaşayabilirsiniz. Hırs ve öfkenin etkisini en aza indirmek için yapacaklarınız oldukça önemli olacaktır. Hayatınızdaki kadın figürler bu konuda büyük rol oynayabilir. Verdiğinizin emeklerin karşılığında, karşı çıktığınız konular kucak açacağınız bir hale bürünebilir. Kendinizi kazanıyorsunuz.

Merkür’ün Kova burcuna geçmesiyle birlikte kazanç evinizde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. İşlerinizi büyütmek, farklı çalışmalar yapmak için birtakım işbirliklerine girebilirsiniz. Bu yolda sürprizlerle de karşılaşabilirsiniz. Mali durumunuzu önemli derecede etkileyecekfırsatlarına erişebilir, yeni bir tutum belirleyebilirsiniz. Farklı lezzetleri denemek isteyebilir, beslenme düzeninizde de değişikliğe gidebilirsiniz. Aynı tarihlerde yani 16 Şubat’ta Aslan burcunda bir dolunayın gerçekleşmesi, finansal açıdan yaşayacağınız sıkıntılara dikkat çekiyor. Bireysel düşünmeniz gereken noktalar olduğunu düşünerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinize ait yatırımlar sözkonusu ise bunlarla ilgili kararı da yine siz vereceksiniz. Gelir geçer gözüyle bakmadan, elinizde kaynakları doğru yerde doğru zamanda kullanmaya özen göstermelisiniz. Lüksün, size ekonomik bir buhran yaşatmasına engel olmanızda fayda var.

Güneş’in Balık burcuna geçeceği 18 Şubat itibariyle, sosyal çevrenizin aranan ismi haline gelebilir fikirlerinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerine yer verebilir, dijital mecralarda çalışmalar yürütebilirsiniz. Venüs, Mars ve Plüton’un burcunuzda yer alması, yoğun bir etkileşim verebilir. Yoğun bir baskı hissetmek yerine bunu nasıl doğru şekilde dışarıya vuracağınız üzerine düşünebilirsiniz. Güneş’in burcunuzdaki gezegenlerle yapacağı destekleyici açı, Şubat ayının son haftasına girerken hayatı sizin için daha kolay hale gelebilir. Özellikle 25 Şubat ve sonrasında kendinize zaman vermek ve yaşadıklarınızla ilgili çıkarımlarınızı kazançlı bir yatırıma dönüştürmek için oldukça ideal zamanlarınız olabilir. Her zaman zorlukla karşılaşmayacağınızı, bazen bazı karşılaşmaların sizi o zorlukların içinden çekip almak için olduğunu hatrınızda tutmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Eğer sakin kalır ve yanıt için beklersen, zihnin tüm sorulara cevap verecektir.”

Şubat 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>