Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Retro konumunda Plüton ve Neptün'e bağlana Venüs'ün etkisiyle duygularınız ve bağlarınız üzerine uzun uzun kafa yoruyorsunuz. İlişkinizdeki motivasyonunuzu sorgulamaktan çekinmiyorsunuz. Bekarsanız acele hareket etmek yerine yalnız kalmak daha çok hoşunuza gidiyor. 29 Ocak'tan sonra her şeyi çok daha net görüyorsunuz.  Ocak 2022 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ocak 2022

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, yeni yıl sizin için oldukça manidar ve güçlü bir şekilde başlıyor. 2 Ocak’ta burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile hayata dair fikirlerinizle hareket edeceksiniz. Her şeyin yoluna girmesi için önce sizin bir yola girmeniz gerektiğini anlıyorsunuz. Kendi üzerinizdeki kurduğunuz baskıdan sıyrılmalısınız, bu sayede yapabileceklerinizin sonuçlarını daha iyi görebilirsiniz. Sosyalleşmenin ve güçlü ilişkiler kurmanın önemli olduğu bir zamandasınız, bu sayede edineceğiniz her şey sizi bir adım daha ileriye taşıyacaktır. Spor, beslenme ve uyku düzeni, yeni bir stil üzerinde düşünebilirsiniz.

Hem fiziksel hem duygusal olarak kendinizi mutlu edebileceğiniz yeni yöntemler geliştirmelisiniz. Mantığınız bunu kuracak kapasitede, size düşen sadece ona uyum sağlamak olacaktır. Merkür’ün burcunuzdan ayrılarak Kova burcuna geçmesiyle, yatırımlarınız ve kazanç elde ettiğiniz alanlarınızla ilgili fikirlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sizden beklenilenin ya da sizin planladığınızın dışında çalışma alanlarına dahil olabilir, para kazanmak için bugüne kadar yapmadığınız işler yapabilir, kurmadığınız işbirlikleri kurabilirsiniz. Satürn’ün sizi kısıtladığı alanları hesaba kattığınızda, bunu yapmanın zor olmadığını hatta gerekli olduğu için kolaylaştığını görebilirsiniz.

Güneş’in 9 Ocak’ta, burcunuzda gerileyen Venüs ile kavuşumu size hem kendiniz hem de ilişkilerinizle ilgili bazı gerçekleri daha net bir şekilde gösterebilir. İlişkilerinizdeki yerinizi sorgularken aslında olanla sizin düşündükleriniz arasındaki fark net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bu durumu sadece olumsuzluk olarak değerlendirmeyin. Farkına varacağınız konular sayesinde bazı kurallarınızı esnetmeniz, bazı kurallarınızı değiştirmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz. Bu farkındalık size ticari ortaklıklar konusunda da yardımcı olabilir. 16 Ocak’ta Güneş’in Plüton ile kavuşumu, gücünüzü sergilemek için size önemli bir fırsat tanıyor. İstekleriniz için bazı fedakarlıklar yapmanın yetersiz olduğunu görebilirsiniz. Daha fazlasını yapmanız, halının altına attıklarınızı çıkarmanız gerekiyor. Özellikle 2019 yılını düşünmeli, o dönemden beri bırakmadığınız alışkanlıklarınız varsa bunlara bir kez daha eğilmelisiniz. Güç savaşına girmek, hayatınızdaki insanlar üzerinde baskı kurmak yerine bu baskıyı kendinize çevirin. Size hizmet etmeyen kişileri ve konuları, hatta bu bir kıyafet ise onu dahi hayatınızdan çıkarmalısınız. Hafiflediğinizle başka bir yöne gitmek sizin için daha kolay olacaktır.

18 Ocak’ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunaya ek olarak, Uranüs’ün Boğa burcundaki ileri hareketinin başlaması, ay düğümlerinin de Boğa-Akrep hattında seyredecek olması madalyonun diğer yüzünü ortaya çıkaracaktır. Aşk hayatınız başta olmak üzere tüm ilişkilerinizi mercek altına alıyor ve artık radikal kararlarla ilerliyorsunuz. Ciddi yaklaşımlar sergileyeceğiniz ya da göreceğiniz insanlar hayatınıza dahil olabilir, profesyonel bir ortaklık kurabilir, sizi mutlu edecek aktiviteler ve insanlara yer açabilirsiniz. Resmi kaynaklardan haberler alabilir, bir işbirliğinizi daha ileri bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Ailenizden bazı insanlarla aranızda birtakım sorunlar ortaya çıkabileceği için dürtüsel tepkiler vermek yerine mantığınızın sesini dinlemelisiniz. Hayatınızı şekillendirirken tutumlarınızı da olumlu yönde şekillendirmeye gayret etmenizde fayda var.

Mars 24 Ocak’ta burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Ayın başından bu yana yoğun olan gündeminiz daha da yoğun bir hal alabilir. Çalışmaktan kaçan insanlar değilsiniz ancak bu defa zorlandığınızı düşünebilirsiniz. Bu ayın kilit noktası, öfkenize yenik düşmemek olacaktır. Tüm planlarınızı daha etkin bir şekilde uygulayabilecek, kararlarınızın sonuçlarını izlemeye başlayabileceksiniz. Aile hayatınızı ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilir, bu konuda öncülük edebilirsiniz. Fiziksel olarak da yoğun bir güç hissedebilirsiniz. Spora başlayarak, yürüyüş yaparak hem zinde kalabilir hem de yoğun temponun içinde kendinize molalar oluşturabilirsiniz. 29 Ocak’ta Venüs’ün ileri harekete geçecek olması düşünülünce, mental ve fiziksel olarak formda olmanız size avantaj sağlayacaktır. İlişkilerinizdeki pürüzleri çözmeniz, ticari girişimlerinizi ve kazançlarınızı hızlandırmak için önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Retro sürecinde eksik ve hataları doğru bir şekilde anlayıp değerlendirdiyseniz ileri hareket boyunca önemli kazanımlar elde edebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Fırtınanın ötesinde sizi bekleyen bambaşka bir dünya var, inanın.. Asılın küreklere, bilinmeyene yelken açın!”

Ocak 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 49' 51"
Ay
Akrep
20° 15' 32"
Merkür
Koç
26° 18' 02"
Venüs
Balık
21° 11' 35"
Mars
Balık
04° 42' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 25"
Satürn
Balık
13° 15' 48"
Uranüs
Boğa
20° 38' 46"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Kova
01° 49' 14"
Chiron
Koç
18° 46' 26"
Lilith
Başak
19° 45' 34"
True Node
Koç
15° 35' 49"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>