Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Ayın ilk haftası Mars ve Satürn sizi finansal durumunuzla ilgili önemli bir karar vermeye yönlendirebilir. Uzun vadeli bir girişim için kolları sıvayacak kadar sorumluluk sahibisiniz. Dolayısıyla kendinize güvenin! Ayın 11\'inden itibaren Boğa burcunda konumlanan Merkür kararlılığınızı ve konsantrasyonunuzu artırıyor. Nisan 2022 Mottosu

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Nisan 2022

Oğlak Burcu

Koç burcundaki yeniay ile, yaşam alanlarınızla ilgili birçok planı uygulamaya alabilirsiniz. Alım satım ve gayrimenkullerle ilgili konularda sorunları çözüyor ve daha rahat ilerliyor, sonuçları resmileştiriyorsunuz. Nerede yaşayacağınız ya da ailenizin nasıl standartlara sahip olmasıyla ilgili gündemler yoğun olabilir. Chiron Merkür ve Güneş’in burada birlikte olması hem düzeninizi kurmak hem de daha iyi ilişkiler yaşamak için destek veriyor. Aile meclisinize yeni insanlar dahil olabilir, aile büyüklerinizle bir araya gelerek yeni organizasyonlar yapabilirsiniz. Evlenmek, kendi çekirdek ailenizi kurmakla ilgili fikirleriniz için hem maddi hem de manevi imkanlar doğabilir.

Merkür’ün Boğa burcuna geçmesiyle birlikte duygusal dünyanızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Huzurlu ve sakin ortamlarda, bunu sağlayacak insanlarla birlikte olmak isteğiniz olabilir. Bu yüzden özellikle doğada ve sadece belli kişilerle geçireceğiniz tatil planları yapabilirsiniz. Yalnız bir Oğlak burcuysanız bu dönemde güvenilir olduğuna inandığınız insanlara şans vermek isteyebilirsiniz. Ağırkanlı ve net bir duruş sergilemek başta çekici gelse de farkında olmadan insanlara duvar örmenize de sebep olacağı için, bu konuda dengeyi korumalısınız. Ne istediğini bilen tavrınız şimdi daha da baskın hale geliyor. Evli ve çocuk sahibi iseniz, birlikte vakit geçirmek geleceğe dönük planlar ve yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızın yetenekleri ve buradan elde edebilecekleri imkanları araştırmak Merkür’ün bir sonraki sürecinde hızlı adımlar atmanızı sağlayabilir.

Neptün ve Jüpiter’in Balık burcunda bir araya gelişi, hayal gücünüzü ortaya koyacağınız veplanlarınızı daha geniş sınırlara ulaştıracağınız imkanları getirebilir. Bulunduğunuz çevreden bağımsız olarak, yurtdışı kaynaklıfırsatları elde edebilirsiniz. Sosyal mecralar, yazılı işler ve ticari girişimler yapmak sizi ön planda tutabilir. Deniz yolculukları yapmak isteyebilir, buna bağlı olarak da yeni insanları hayatınıza dahil edebilirsiniz.

16 Nisan Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ile kariyerinizle ilgili radikal sayılabilecek kararlar alabilirsiniz. Önemli birve alan değişikliğine gidiyor, bulunduğunuz konumu ve yaptığınız işleri kendin lehinize çevirmek için emek veriyorsunuz. Krizleri fırsata dönüştürebilir, kendinizi güvende hissedeceğiniz seçenekler üzerinden adımlar atabilirsiniz.30 Nisan boğa burcundaki güneş tutulması ile daha önceki yaptığınız birtakım sözleşmelerin iptali söz konusu olabilir. Bu durum belki dünya üzerindeki ekonomik iniş çıkışların olması sebebiyle de gerçekleşebilir. Kur farkı ya da bazı verilen sözlerin tutulmaması gibi de değerlendirebilirsiniz. Bunlara karşı daha ön hazırlıklı ve öfkesiz yaklaşımlar belirlemek zorundasınız. Parasal kayıplar yaşamamak adına yeni girişecekleri işlerde kendilerini sağlama alarak ilerlemeniz gerekir.

Motivasyon Sözü: “Batan güneş için ağlamayın; yeniden doğduğunda ne yapacağınıza karar verin."

Nisan 2022

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 04" R
Ay
Yay
12° 49' 16"
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
27° 02' 17"
Mars
Balık
27° 14' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 32"
Satürn
Balık
16° 17' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 52"
Neptün
Balık
28° 48' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 34"
Lilith
Başak
22° 58' 52"
True Node
Koç
15° 30' 08"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>