Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
9 Mayıs'tan itibaren İkizler burcunda konumlanan Venüs merakınızı, espri yeteneğinizi ve toleransınızı artırıyor. Eğer seyahat etme şansınız varsa sakın bu fırsatı kaçırmayın! Yabancı bir şehirde gelecek vaat eden bir tanışıklık yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa daha çok manevi anlamda paylaşımlara önem veriyorsunuz. Ayın 20'sine doğru bağlarınız güçleniyor. Mayıs 2021 Mottosu

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Mayıs 2021

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, yeni bir felsefe oluşturacağınız bir aya giriyorsunuz. Merkür ile yönetici gezegeniniz Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, toplumsal konular ve bu alanda yaptıklarınızla ilgili fikir değişikliklerine gidiyorsunuz. İletişiminize daha geniş sınırlar koyabilir, yabancı kültürlerle durumu pekiştirebilirsiniz. Yeni bir çevre, ikili ilişkilerinizi daha kaliteli ve memnun olacağınız bir noktaya getirecektir.

11 Mayıs’ta dost burcunuz Boğa’da bir yeniay gerçekleşiyor. İkili ilişkilerinizin desteğini alıyor ve kendinizi yeniliyorsunuz. Değiştirmekte zorlandığınız, hatta korktuğunuz maddi ve manevi birçok dengede yeni kararlar alabilir, bunları büyük bir özgüvenle gerçekleştirebilirsiniz. Jüpiter Balık burcuna geçiyor ve 14 Mayıs itibariyle hastaysanız şifa bulacağınız sağlıklıysanız bunu koruyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Çalışma hayatının oluşturduğu stresi ve yoğunluğu daha doğru yönetebileceğiniz bazı gelişmeler yaşanabilir, fırsatlar yakalayabilirsiniz. Her şey verdiğiniz tepkilerle doğru orantılı olacak ama genel olarak işlerin düzene girdiği bu dönemde ciddi bir verim elde ediyorsunuz. 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcundaki seyahatine başlıyor. Uzakları yakın hale getirebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı tamamlamak adına duygusal boşluğunuzla kapatmaya çalışıyorsunuz. Ama görecekleriniz kendinize çok yüklenmemeniz için size bazı püf noktaları da beraberinde getirebilir. Çerçevenizi daha geniş tutmalısınız.

Satürn 23 Mayıs’ta Kova burcunda geri hareketine başlıyor ve size aşk hayatınızla ilgili bazı sorgulamalar yaptırıyor. Sevgisiz ve mutsuz olduğunuzu düşündüğünüz her olayı, sebepleriyle birlikte yeniden ele alıyorsunuz. Dürtüsel hareket etmemeye çalışmalısınız. Bu durum sizi istemediğiniz ve rahatsızlık verici davranışlardan koruyacaktır.

26 Mayıs’ta Yay burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla, algı ve iletişim tarzınızda yeniliğe gidiyorsunuz. Eğriyi doğruyu kabul ettiğiniz, geçmişi geride bırakarak kendinize bir yol çiziyorsunuz. Çarşamba günü Y burcunda ay tutulması gerçekleşiyor. Algılama biçiminizde ve iletişim tarzınızda yeniliklere hazırlıklı olmalısınız. Geçmiş hafızanızı geride bırakarak yeni fikirlerle kendinize yol haritası çiziyorsunuz.

30 Mayıs’ta Merkür ikinci kez geri hareket edecek. Düşünceleriniz arasında bir arayışa gidebilirsiniz. Bulmak istedikleriniz, fikirleriniz ve eğitiminizle ilgili gündemlerinizin üzerinden bir kez daha geçiyorsunuz. Güzel bir ay dileriz.

Motivasyon Sözü: "Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder."

Mayıs 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 58' 12" R
Ay
Akrep
12° 44' 01" R
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
24° 05' 06"
Mars
Balık
25° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
22° 39' 15"
Satürn
Balık
16° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 01' 46"
Neptün
Balık
28° 43' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
20° 20' 19"
Lilith
Başak
22° 42' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 24/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>