Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusal yaşamınızı etkisi altına alan ve ayın 11'inden Plüton'a bağlanan Venüs aşk hayatınıza tutku katıyor. Kusursuzluğun peşindesiniz ve kendi ilişkilerinizde bir türlü aradığınızı bulamıyorsunuz. Ayın 19'undan sonra Retro hareketine başlayan Venüs, insanlardan fazla şey talep etmemek için izi duygularınızı gözden geçirmeye davet ediyor. Aralık 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, ilişkilerinizin ve hayatınıza dahil ettiğiniz insanların öğretileri ve kazanımlarıyla geçireceğiniz bir aralık ayı sizi bekliyor. Balık burcundaki geri hareketine son veren Neptün, size karşı iyicil etkilerini de beraberinde getiriyor. Yaşadığınız zararın ve size bunu yaşatan koşulların farkına varıyorsunuz. Bir sorunun en iyi çözümünün onu bilmek ve onu kabul etmek olduğu gerçeğiyle yüzleşmek, ay başı itibariyle sizin için önemli bir konu oluşturuyor.

4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, aşk hayatınızla ilgili önemli gerçekleri ve geçmişte aldığınız yaraları konuşma hissi uyandırabilir. Mental ve fiziksel olarak kendi iyileşmenize odaklanıyorsunuz. Dengenizi nasıl koruyacağınızı bilebilir, çalışma ortamınızda önemli düzenlemeler yapabilirsiniz. Bu düzenlemeler sadece çalışma hayatınızla ilgili olmayacaktır. Yeni bir beslenme düzeni, daha esnek bir zaman planı yapmanız gerekebilir ya da siz bunu uzun süredir ertelediyseniz artık bu erteleme fikrinden uzaklaşabilirsiniz. Artık sağlığınıza gereken önemi veriyor ve bu kararın gerektirdiği her şeye daha özenli yaklaşıyorsunuz.

Oğlak burcundaki Venüs’ün gerilemesi ve Plüton ile kavuşumu 19 Aralıktan sonraki dönemde ilişkilerinizi mercek altına alıyor. Bazı insanları ve onlarla olan yaşadıklarınızı fazlaca düşünebilir, her şeyi derinden etkileyecek ve mantığınızla ilerleteceğiniz önemli kararlar alabilirsiniz. Belkide mantık dışına çıkıyorsunuz. Önceden yaşanan sorunlar, yapılan anlaşmalar ve karşılaşılan insanlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bir yandan önemli kararlar alırken bir yandan da size engel olacağını düşündüğünüz insanlar ve konular hakkında da kesin ve net tavırlar sergilemeniz gerekebilir. Gerçek bir aşk’ın peşine düşme cesareti içine girmekten korkuyor olabilirsiniz. Belki de tam ortasındasındır. Bu dönem yaşadıklarınız gelip geçici şeyler değil. Aceleci olmayın, üzerinde düşünün ve kendinizi, partnerinizi gerçekten anlamayı denemelisiniz. Şüphelerinizin size mani olmanıza müsaade etmeyin. 21 Aralık’ta Güneş’in de Oğlak burcuna geçecek olması, size buradaki her şeyi daha net gösterecektir. Bu süre zarfında doğru bir bekleme örneği sergileyebilirsiniz, istediğiniz her şeyin size sunulduğunu görebilirsiniz. Evliliğinizdeki soğuma ve mesafe artık daha fazla dikkatinizi çeker yönde ilerliyor.

Jüpiter’in Balık burcuna girmesiyle birlikte 2021’de elde edemediğiniz ya da elde edip yeterince iyi değerlendiremediğiniz imkanlarla tanışabilirsiniz. Bunun hayatın size sunduğu yeni bir altın tepsi olarak düşünebilirsiniz. Jüpiter’in bundan sonraki Balık burcu seyahatinde başlattığınız ama istediğiniz sonucu elde edemediğiniz her türlü girişiminiz artık güzel bir şekilde nihayete eriyor. Özellikle bu dönemlerde açılan bir davanız ya da hukuksal bir mücadeleniz varsa, maddi ve manevi açıdan destek görebilirsiniz. Eğitim hayatınız veya kişisel gelişiminizle ilgili çalışmalarınız varsa doğruyu yanlışı daha net görebilirsiniz. Güzel haber ise şu, neye yatırım yaptıysanız tam olarak onun gözlerinizin önünde büyüdüğüne şahitlik edebilirsiniz. Seçimleriniz dikkat ve anlam kazanıyor.

Motivasyon Sözü: “Bu dünyada ilerleme kaydedenler, adım adım gitmeye konsantre olmuş kişilerdir.”

Aralık 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 47' 00" R
Ay
Başak
09° 06' 52"
Merkür
Koç
17° 32' 57"
Venüs
Koç
17° 31' 34"
Mars
Balık
21° 16' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 54"
Satürn
Balık
15° 33' 05"
Uranüs
Boğa
21° 44' 04"
Neptün
Balık
28° 33' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 48"
Lilith
Başak
22° 07' 31"
True Node
Koç
15° 36' 35"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>