Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ayın 4'ünde Akrep burcundaki Yeniay'ın etkisiyle aşkın beklenmedik şekilde kapınızı çalması mümkün. 5 Kasım'dan itibaren ilişkilerinizi etkisi altına alan Venüs duygusal bağlarınızı sağlamlaştırdığı gibi profesyonel işbirliklerinizi de öne çıkarıyor. Huzura kavuşmak ve orta yol bulmak için iki taraf da karşılıklı olarak çaba sarf ediyor.  Kasım 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Kasım 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu yengeçler, Venüs’ün Oğlak burcuna geçeceği Kasım ayının ilk haftası itibariyle bir arada olduğunuz insanlarla ilgili her şeyi öğrenebilir, bunun ışığında birtakım kararlar verebilirsiniz. Akrep burcundaki Mars’ın da destekleriyle, yenilenmek ve kendinizi güvence altında tutmak için harekete geçiyorsunuz. Sadece duygusal ilişkilerinizde değil,birlikleriniz ve maddi kazanımlarınız konusunda da işler sizin lehinize ilerleyebilir.

Sosyal çevrenizde veortamınızda gerek dış görünüş gerekse davranışsal açıdan ilgiyi üzerinizde toplayabilirsiniz. Popüler olacağınız ancak bunun etkisiyle duygusal düşünmek yerine daha mantıklı kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Endişeleriniz yerini çözüme bırakıyor. 5 Kasım’da Akrep burcunda bir yeniay gerçekleşmesi de bu kararları, çözümleri destekliyor. Daha sağlam ortaklıklar kurabilir, kariyerinizde sizi ön plana çıkarmakla kalmayıp farklı bir şeyler yapmanızı sağlayacak fırsatlar elde edebilirsiniz.

Hayatınızı nereden kazanmanız gerektiğini buldunuz. Zira Merkür’ün de aynı tarihlerde Akrep burcuna geçecek olması, aldığınız bu kararları nasıl uygulayacağınız konusunda size yardımcı olabilir. Güzel etkiler altında güzel fikirler ortaya koyduğunuzu gördüğünüzde yeni bir mutluluk kaynağının kapısını da açmış olduğunu görebilirsiniz. Kalbiniz ve aklınız barış imzalıyor. Sivri dilli olmamaya özen gösterdiğinizde bu barışın süresini uzatabilirsiniz.

Boğa burcundaki ay tutulmasının olduğu haftaya yani 15 Kasım haftasına Ay’ın Koç burcundaki hareketiyle başlamak, sizi aksiyon almak konusunda zorlayabilir. Bir takım yönetici figürlerinden manipülasyon ya da restleşmelere gitme kararı içine girebilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ya da size yakışmayacağını düşündüğünüz bir konumda hissedebilirsiniz. Aceleci olmak hem fiziksel hem de duygusal açıdan zedelenmesine neden olabilir. Sakin ve makul kalın. Böylelikle, üstleriniz ve sosyal çevrenizdeki bazı kişilerle aranızdaki sorunları kolaylıkla çözebilirsiniz.

19 Kasım’daki ay tutulması, size olduğunuz ve olmak istediğiniz yeri tüm netliğiyle gösterecektir. Her şeyi gördükten ve ne yaşadığınızdan emin olduktan sonra, kararlarınızın sorgulamasını da daha mantıklı bir şekilde yapabilirsiniz. Maddi konularda neler yapmanız gerektiğini düşünürken bazı kalıpların dışına çıkıyorsunuz. Mevcut imkanları korumak ve geliştirmek adına verimli bir dönemdesiniz. Bu dönemde yapacağınız ödeme ve harcamalara biraz daha özen göstermek, olası bir problemin önüne geçebilir.

Güneş ve Merkür’ün, her şeyi hızlandırmak ve iyileştirmek adına Yay burcuna geçişi 22 Kasım sonrası planlarınızı destekliyor. Özellikle çalışma alanlarınızla ilgili konular, yer değişiklikleriniz ya da sorumluluklarınızla ilgili gündemlerinizde şanslı olduğunuzu hissedebilirsiniz. Muhtemelen bu kadarını hayal etmediğinizi kendinize itiraf edebilirsiniz. Elimizdeki imkanlar doğrultusunda nasıl daha ileri gidebileceğinizi düşünmelisiniz. Eğer bu noktada bir planınız varsa uygulamak için çaba gösterin. Bu sayede fark edilebilir, bu da sizi yeni bir anlaşmaya götürebilir. Fiziksel anlamda kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “İnsan ne düşlerse gerçek olur. Bunun görünür olması için de sabır ve çaba gerekir.”

Kasım 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 33' 05" R
Ay
Akrep
20° 07' 22" R
Merkür
Koç
15° 59' 02"
Venüs
Koç
24° 49' 17"
Mars
Balık
25° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 32"
Satürn
Balık
16° 07' 13"
Uranüs
Boğa
22° 03' 46"
Neptün
Balık
28° 45' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 23"
Lilith
Başak
22° 46' 53"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>