Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tatil dönüşü işlerinize odaklanmak için kendi içinize kapanıyorsunuz. Sonra ayın 11'inden sonra Akrep burcunda konumlanan Venüs ilişkilerinizi daha yoğun ve paylaşımlarınızı daha tutkulu kılıyor. Ayın 15'ine doğru bir durumun tamamen değişmesi sizi şaşırtabilir. Bekarsanız, yeni bir tanışıklık yaşayabilirsiniz. Eylül 2021 Mottosu

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2021

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar; aile kavramının ve aile hayatının gündeminizde yer tutacağı bir Eylül ayı sizi bekliyor. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle birlikte aile ortamınızda dengeyi sağlamaya odaklanıyorsunuz. Bazı hususlarda adaleti sağlamak sizin fikirlerinizle mümkün olabilir. Burada bir gayret gösterirken aynı zamandahayatınızı etkileyecek gelişmelere de tanıklık edebilirsiniz. Yer değişikliği ve taşınmayla ilgili konularınız hız kazanabilir.

07 eylül, Başak burcundaki yeniay ile kendinizi yeniden yapılandırıyorsunuz. Bir şeylerin hazırlığını yaptınız ve emeğini verdiyseniz, artık önünüzdeki engellerin hepsinin kalktığını görebilirsiniz. Geçmişin etkisinden ve sizi yavaşlatan her şeyden, herkesten uzaklaşıyorsunuz. Yeni bir çevre, yeni bir bakış ve yeni insanlarla hem sosyal hayatınızı hem de aşk hayatınızı iyileştirebileceksiniz.

10 Eylül, Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle birlikte, ikili ilişkilerinizde tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Partnerinize yoğun duygular hissettirebileceğiniz gibi üzerinde bir baskı da kurmak isteyebilirsiniz. İstekleriniz gerçekleşene kadar böyle bir yolda devam etmek, bir süre sonra planlarınızı tersine çevirebilir. Kendinizi ve karşınızdaki insanları sıkı sıkıya bir mekanizmanın içinde tutmak yerine, yaşayarak anlamayı ve anladıklarınızdan keyif almayı bilmelisiniz.

15 Eylül, Mars’ın Terazi burcundaki seyahatiyle birlikte harekete geçmekte zorlandığınız konularda cesaret kazanıyorsunuz. Ailenizin desteğini alacağınız ve sizin de aynı şekilde onları destekleyecek, birlikte planlar yapıp yine birlikte uygulamaya geçeceğiniz bir dönem olabilir. Kimi zaman bazı kararsızlıklar yaşamak, size hiçbir şekilde yol alamayacağınızı hissettirebilir. Bu hissin üstesinden, emin olduklarınızla gelebilirsiniz ve yaşam alanınızdaki girişimleri daha güzel şekilde yapabilirsiniz.

21 Eylül, Balık burcunda gerçekleşecek dolunay ile hedeflerinizin yönünü değiştirebilirsiniz. Kendinizle ve inandığınız değerlerle ilgili bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Artık eski düşüncelerden kurtulmanın zamanına geldiğini görebiliyorsunuz. Kendinizi de bu yönde geliştirmek için kararlarınızı şekillendirebilirsiniz. Yabancı platform ve kültürlerle ilgili çalışmalarınız artık sona gelebilir, kendinizi ve fikirlerinizi sunabilirsiniz.

22 Eylül, Güneş’in Terazi burcuna geçmesi, ay boyunca gündeminiz olan aile hayatı ve kariyer dengesinde sizin önünüzü açıyor. Yorulduğunuz ve içinden çıkamadığınız konularda ne yapmanız gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Hem ilişkileri güzellikle devam ettirmek hem de bazı adımları aynı anda atmak artık daha kolay olabilir. Yuva kurmakla ilgili fikirleriniz netleşebilir, kendinizi kendinize ait bir yaşam için her zamankinden daha hazır hissedebilirsiniz.

27 Eylül, Terazi burcundaki Merkür’ün geri hareketiyle birlikte, bazı aksamaları ve bu aksamaların nedenlerini düşünebilirsiniz. Kararlarınızda sorgulamaya hatta tereddütlere gidebilirsiniz. Gözünüzden kaçan ya da bir sebepten yeniden ilgilenmek durumunda kaldığınız konular üzerinde çalışmanız gerekebilir. Bu değerlendirmeleri tek başınıza yapmak, ailenizden ve belki de evinizden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Bir yolculuk ya da yer değişikliği ile ilgili düşünceleriniz varsa, retro sürecinde bunu hayata geçirmek için aceleci olmaktan kaçınmalısınız.

Motivasyon Sözü: “Dalgaları durduramazsın ama sörf yapmayı öğrenebilirsin.”

Eylül 2021

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 12' 49" R
Ay
Akrep
28° 37' 49"
Merkür
Koç
15° 59' 19"
Venüs
Koç
25° 39' 36"
Mars
Balık
26° 22' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 59"
Satürn
Balık
16° 11' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 04"
Neptün
Balık
28° 46' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 44"
Lilith
Başak
22° 51' 25"
True Node
Koç
15° 33' 46"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>